До потенциалните участници в открита процедура по реда на зоп с предметДата01.08.2018
Размер16.7 Kb.ДО

ПОТЕНЦИАЛНИТЕ УЧАСТНИЦИ

В ОТКРИТА ПРОЦЕДУРА ПО РЕДА НА ЗОП

С ПРЕДМЕТ:
СКЛЮЧВАНЕ НА РАМКОВО

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ОХРАНА НА ВОЙСКОВИ

ИМОТИ НА ВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ

ОТ СЪСТАВА НА СЪВМЕСТНОТО КОМАНДВАНЕ НА СИЛИТЕ

ПО ОБОСОБЕНИ ПОЗИЦИИ”
РАЗЯСНЕНИЯ ПО УСЛОВИЯТА НА ПРОЦЕДУРАТА
ОТНОСНО: Обявяване и провеждане на открита процедура по реда на ЗОП с предмет: „Сключване на рамково споразумение за охрана на войскови имоти на военни формирования от състава на Съвместното командване на силите по обособени позиции”.
В Съвместното командване на силите постъпи писмо с искане за разяснения по следните въпроси:

1. Въпрос № 1 – Предмет ли е на обособена позиция № 1 от посочената обществена поръчка обект „военно формирование 26910-РАЙОН БУТОВО”, намиращ се в с. Бутово, общ. Павликени, област Велико Търново?

2. Въпрос № 2 В случай, че посоченият обект не е предмет на настоящата обществена поръчка, какви са изискванията на Възложителя за общия брой охранители, необходими за осигуряване на охраната на обектите от обособена позиция № 1 и как общия брой охранители са разпределени по отделните обекти?

3. Въпрос № 3 В случай, че посоченият обект не е предмет на настоящата обществена поръчка, каква е прогнозната стойност, без да се включва ДДС, за изпълнение на поръчката по обособена позиция № 1?


Във връзка с обявената процедура и на основание чл. 33, ал. 1 от ЗОП предоставям на Вашето внимание следното разсянение под формата на отговор:

Съгласно т. 2.2.1.5. от ТС С94 2612.17 военно формирование 26910-район Бутово е включено в обособена позиция № 1 от обществена поръчка с предмет „Сключване на рамково споразумение за охрана на войскови имоти на военни формирования от състава на Съвместното командване на силите по обособени позиции”.Предвид преминаването в управление на друго юридическо лице на войскови район 1219 към настоящия момент тече процес по извършване на анализ на фактите и обстоятелствата с цел предприемане на последващи действия по обществената поръчка с предмет „Сключване на рамково споразумение за охрана на войскови имоти на военни формирования от състава на Съвместното командване на силите по обособени позиции”.
Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница