Новини от бнаемпк за повече информацияДата10.02.2018
Размер57.59 Kb.


8 “Tsar Kaloyan“Str., fl.3, Plovdiv 4000, Bulgaria

tel. ++359 32 967 834; tel./fax ++359 32 967 835; e-mail:office@bnaeopc.com;www.bnaeopc.com


Информационен бюлетин на БНАЕМПК

01. 09. 2015 г.

НОВИНИ ОТ БНАЕМПК

За повече информация:

тел.: 032/ 967 835 и 032/ 967 834,

e-mail: office@bnaeopc.com
  1. НОВИ ИЗДАНИЯ НА БНАЕМПК!

КОЗМЕТИЧНИЯТ ПАЗАР В РУСИЯ, УКРАЙНА И КАЗАХСТАН – МАРКЕТИНГ, АНАЛИЗИ И СТАТИСТИКА

Цена: 70 лв. за членове  1. лв. за нечленове


КОЗМЕТИЧНИЯТ ПАЗАР В ЮЖНА КОРЕЯ, КИТАЙ, КАНАДА И САЩ – МАРКЕТИНГ, АНАЛИЗИ И СТАТИСТИКА

Цена: 70 лв. за членове  1. лв. за нечленове


КОЗМЕТИЧНИЯТ ПАЗАР В СТРАНИТЕ ОТ БАЛКАНСКИЯ РЕГИОН И ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА – МАРКЕТИНГ, АНАЛИЗИ И СТАТИСТИКА

Цена: 70 лв. за членове  1. лв. за нечленове

КОЗМЕТИЧНИЯТ ПАЗАР В СТРАНИТЕ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК – МАРКЕТИНГ, АНАЛИЗИ И СТАТИСТИКА

Цена: 70 лв. за членове

140лв. за нечленове
ГРАНИЦА МЕЖДУ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЗА КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ И БИОЦИДИ - Ръководство на Европейската Комисия

Цена: 60 лв. за членове  1. лв. за нечленове

Заявки за закупуване се приемат в офиса на БНАЕМПК : тел.: 032/ 967 835 и 032/ 967 834, e-mail: office@bnaeopc.com


  1. Каталог 2015 на членовете на БНАЕМПК

За поредна година БНАЕМПК традиционно подготвя рекламно издание – каталог на своите членове, като залага на нова концепция: представяне единствено и само на членовете на асоциацията.

Изданието, което се отпечата през 2014г., реализира отлични отзиви сред партньорите на бранша и бе посрещнато с голям интерес. Неговият формат и дизайн се оказаха изключително успешни, поради добрата четаемост на рекламните материали и уникалната визия и дизайна на изданието. Единствената допълнителна препоръка, която получихме от наши чуждестранни партньори бе да подготвим и електронно издание на този каталог. Продукт, който смятаме да реализираме , заедно с издаване на следващото издание 2016г.

Изданието ще включва информация за членовете на асоциацията – техни координати: адрес за кореспонденция, телефон, факс, ел. поща и уеб сайт. При желание от страна на компанията, в каталога ще бъдат включени допълнителна информация за предмета й на дейност, чрез поставяне на фирменото лого или индивидуална рекламна страница на фирмата – член. Конвертирано електронно издание ще бъде подготвено на база и единично с печатното издание. Това ще допринесе за популярността и разпространението на Каталог 2016 сред редица чужди партньори, организации, дистрибутори и фирми.


Повече информация може да намерите в Анекс 1 – БРАНШОВИ КАТАЛОГ.
За допълнителни въпроси и детайли не се колебайте да се свържете с г-жа Гергана Андреева – Главен секретар на БНАЕМПК на тел: 359 32 967834; на e-mail: projects@bnaeopc.com. Материалът трябва да се подаде в срок до 15.09.2015г. Всички подадени след този срок заявки няма да бъдат разгледани и приети;
Искрено се надяваме, че нашата инициатива ще представлява интерес за Вас и ще се радваме на Вашето активно участие.
НОВИНИ ОТ COSMETICS EUROPE

  1. Анкетно проучване относно инспекции на компаниите, свързани с рекламните претенции на козметични продукти

Съгласно Козметичния Регламент до 11 юли 2016 г. Комисията трябва да представи на Европейския парламент и на Съвета доклад относно използването на претенции въз основа на правно-обвързващи общи критерии за обосновката на претенциите на козметични продукти. Ако докладът установи, че използваните за козметични продукти претенции не са в съответствие с общите критерии, Комисията в сътрудничество с държавите-членки трябва да предприеме подходящи мерки с цел да осигури наличието на съответствие. Тези мерки могат да включват допълнително законодателство /допълнителни регулаторни ограничения/.

Cosmetics Europe възнамерява да предложи своето активно участие в подготовката на доклада на Комисията и в момента се подготвя за целта. Фактическата подкрепяща информация и данни ще бъдат от решаващо значение за повишаване на стойността, тежестта и надеждността на участието на индустрията.

Във връзка с гореизложеното предлагаме на вниманието ви „Анкетно проучване на Cosmetics Europe относно инспекции на компаниите, свързани с рекламните претенции на козметични продукти“ ( Анекс 2).

Моля попълнете исканата информация и върнете попълнения формуляр в БНАЕМПК на e-mail: office@bnaeopc.com в срок до 30 септември 2015 г.

Данните от всички отговорили фирми ще бъдат обобщени и анонимизирани от БНАЕМПК и обобщената информация ще бъде изпратена на Cosmetics Europe до 15 октомври 2015 г.

Индивидуалните отговори на фирмите няма да бъдат съобщени като такива.

Разчитаме на вашето активно участие!

  1. Ново OECD ръководство за изпитване

Работната група Очно дразнене е постигнала в сътрудничество с EURL-ECVAM приемането на ново OECD ръководство за изпитване OECD 492: "RhCE метод за идентифициране на химикали, които не изискват класифициране и етикетиране Дразнене на очите или Сериозно увреждане на очите ".

Това голямо постижение е резултат от значима научна дейност, финансово подкрепена преди всичко от Cosmetics Еurope.
  1. Среща на експертната група Консерванти за козметични продукти, 25.10.2015

Експертната група Консерванти за козметични продукти се срещна на 25 август 2015 г. Това беше работна сесия с цел да се подготви стратегията на групата за следващото заседание на Борда на директорите. Преди одобрението на стратегията от Борда тя ще бъде представена на ЕТ Ингредиенти.

D) Статистика за посещенията на сайтовете на Cosmetics Europe през м. юни и юли 2015

По-долу ще намерите статистика на екстранет и уебсайта на Cosmetics Europe, както и на уебсайта "Colour Well Colour Wise" за периода юни-юли 2015.


Statistics CW-CW

Statistics EUCOSM-Info

Website Stats June 2015

Website Stats July 2015

Extranet Statistics June 2015

Extranet Statistics June 2015
Е) Седмичен медиен мониторинг на Cosmetics Europe

Прилагаме седмичния медиен мониторинг на Cosmetics Europe ( Анекс 3 )


СЪОБЩЕНИЯ  1. Предложение за участие в широкопрофилно изложение в Иран, 27 - 29.10. 2015, Ахваз, провинция Хузестан 

Имамe удоволствието да Ви представим Евро- Арабски Бизнес Форум - консултантска фирма, която Ви предлага възможност да стъпите на почти новите за страната ни пазари в Близкия Изток.

Евро- Арабски Бизнес Форум е единствен представител за България на голямо изложение в Иран, което се провежда между 27 и 29.10. 2015.  Изложението е широкопрофилно, профил на изложителите и допълнителна информация ще  прочетете в прикачените файлове ( анекси 4 и 5 ). Цената за участие е много ниска, а възможностите за бизнес са изключително добри поради падането на ембаргото.Ако проявявате интерес към участие в изложението, можете да се свържете с:Пенка Видолова
Евро- Арабски Бизнес Форум
Пловдив, България
Ул. Ниш, 7
Тел. 00359 32 64 84 87, 00359 32 64 84 88
00359 894 541 299
e- mail: info@eabf.eu
www.eabf.eu

Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница