Отзиви в медиите през годините  „Юли 2008 г в местността Предел, край Разлог, ще се проведе Национален мотосъборДата18.02.2017
Размер62.54 Kb.


КОИ СМЕ НИЕ

В началото на 2007 г. в град Благоевград Румен Куков и още двама запaлени по моторите негови приятели - Методи Методев и Емил Стоицов, хора със свободен дух, бензин в кръвта и любов към мотоциклетите и мототуризма, създават мотоклуб „Пирински вълци”.

Основната идея на клуба е да се развива мотоциклетизмът в региона, да се популяризира мототуризмът, да се създадат партньорства със сходни организации и с местните власти и да се промени отношението на обществото към общността на мотористите и мото движението като цяло.

В изпълнение на тази наша мисия вече осем поредни години организираме мото рок фестивали в местността „Предел” край гр. Разлог. С радост отбелязваме, че всяка следваща година броят на посетителите нараства многократно. Сред гостите на събора са не само членове на мото клубове, но и хора, които са любители на хубавата природа, свободния дух, силните усещания, рок музиката и, разбира се, бирата!ОТЗИВИ В МЕДИИТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

 „Юли 2008 г. в местността Предел, край Разлог, ще се проведе Национален мотосъбор.

За втора година в полите на Пирин планина ще се съберат рокерите от България и чужбина. “Съборът, сред прекрасната природа, преди година бе незабравимо преживяване” - споделят рокери, участвали в първото издание на мероприятието. Тази година очакваме много повече гости и се надяваме този събор да стане традиция”

(в. Струма)
 „Рокер от Елин Пелин си тръгна от мотосъбора на Предел с мотоциклет "Honda Boldor 900"


„1800 рокери участваха в Четвъртия "Национален Мото Рок Фест Предел 2010". Наред с представители на мотоклубове от цялата страна - София, Перник, Кюстендил, Благоевград, Разлог, Варна, Бургас , Ямбол, Петрич, Казанлък, Стара Загора и Монтана, в местността "Предел" дойдоха и мотористи от Германия, Сърбия, Гърция и Македония. За пореден път мотосъборът надхвърли очакванията и на организаторите, и на всички рокери.

 “В местността "Предела" пристигнаха около 2000 мотористи за да се включат в тридневния мотосъбор, организиран от благоевградския мото клуб "Пирински вълци" със съдействието на община Разлог.”www.dir.bg, 24 юли 2010

 „Рев на мощни мотори и опасни демонстрации разтърсиха местността Предела край Разлог.

Стотици рокери от цялата страна провериха редиците си по време на двудневен мото събор. Въпреки адреналина и изпитата бира, рокерите никога не забравят своето основно правило: "Никога не карайте по-бързо, отколкото може да лети вашият ангел-хранител".

bTV

Рокери: Бира, секс и рокендрол до дупка на ПределСъбота, 24 Юли 2010

   Купонът е на световно ниво


снимка:motoclubs.blogspot.com

Бира, секс и рокендрол е основният девиз на рокерите по време на тазгодишния събор „Предел 2010”. По пътищата към заветната проява се стичат с бръмчене и пълна газ над 2000 рокери от България, Македония, Сърбия и Латвия. Пътни полицаи и много автотуристи с удивление и възхита наблюдаваха в събота виртуозните изпълнения на някои от участниците по асфалтовите пътища към Предел.”

bTV, 2010 г.

Над 1 500 рокери отпразнуваха на Предел 5-ия рожден ден на Мото клуб "Прински вълци"Над 1500 от 21 български мото клуба се събраха на Предел, за да отпразнуват 5-ия рожден ден на Мото клуб „Пирински вълци” и на мото феста, който тази година премина под мотото „Карай с каска”.

Мото рок феста „Предел 2011”, който се утвърди като едно от най-големите събития не само в живота на мотористите, но и на рокаджиите, не бе подминат от германски, италиански, хърватски, сръбски и македонски рокери. Три дни - от 29 до 31 юли, денонощно забавление под небето на прекрасния Предел, игри и интересни срещи и традиционните рок концерти, тази година с участието на Off Road и Бандана на Пецко (бившия вокал на Контрол), Fireball и Black Rose.

С ревът на моторите изразяваме силата и младостта на сърцата си, споделиха рокерите.

Атракцията тази година в почетната мотообиколка на Разлог бе Лъчо от кюстендилските „Осоговски ездачи”, който обиколи Разлог, овладявайки мотора си „правостоящ” върху седалката, свали каската си и се поклони на хилядите моторджии, събрали се в подножието на Пирин край заглушителния рев на моторните двигатели.


 Рокери окупират Предела –вестник Стандарт 15 юли 2012


Пирински вълци“ организират небивало рокерско пиршество на ПределаВестник 24 Часа

15.07.2012


Рокери окупират Предела


Организатори са мото клуб "Пирински вълци", подкрепени от община Разлог.

Струма - Информационен всекидневник

1500 рокери под диригентството на “Пирински вълци” вкараха спринцовка с бензин на националния събор на Предел, дефилето из улиците на Разлог и майсторските каскади шашнаха публиката

2013 E79 News:

Мощен рев на мотори разтърси Рила и Пирин

Рокери от 1 до 70 години се събраха на седми Мото рок фест “Предел 2013”


2013 infomreja.bg

Голямата награда на “Мото рок фест Предел 2013, която ще бъде изтеглена лично от Г-н Светльо Витков, ще бъде мотоциклет Yamaha Virago 125

Над 1000 рокери окупираха "Предел" за националния мото рок фест

За купона по време на рок вечерите се погрижиха групите „ЕТАЛОН”, „Обратен ефект” и „Свельо & The LegendsПредай нататък”:13-годишният незрящ син на благоевградски актьори музикант и рокаджия Лъчезар Кацарски от Благоевград стана герой в телевизионното предаване „Предай нататък”, където му бяха подготвили дузина изненади. Синът на актьорите от благоевградския театър Албена Чобанова и Лъчезар Кацарски от тази есен е ученик в музикалната паралелка на НХГ и получи дълго чакания синтезатор като подарък от предаването. Сред изненадите, подготвени от тв екипа, беше и актьорът Асен Блатечки, с когото са играли заедно в театрална постановка. На сцената на предаването двамата премериха сили на канадска борба, а Блатечки обяви, че чака младият благоевградчанин да напише музиката към новия му филм.

Рокерите от „Пирински вълци” приеха младия талант в редиците си, возиха го на триколка и му подариха отличителния талисман на „Пирински вълци”, както и тяхното най-искрено приятелство, включвайки се в изненадите за Лъчко. Младият музикант бе сред специалните гости и на рокерския събор на Предела през лятото, когато за пореден път впечатли всички с невероятния си глас.

ЕКИПЪТ НА "ПРЕДАЙ НАТАТЪК" ИЗКАЗВА СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА СВОИТЕ ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ:

/благодетелите са описани по реда на излъчване на историите, в които са участвали, подпомагайки нашите герои/

  1. МОТОКЛУБ "ПИРИНСКИ ВЪЛЦИ" – БЛАГОЕВГРАД

Момчета, благодарим ви, че приехте Лъчко като свой брат.
Каталог: uploads -> files
files -> Книга на етажната собственост (Загл изм. Дв, бр. 57 от 2011 г.)
files -> П р е д у п р е ж д е н и е от Управителя/Управителния съвет
files -> 10 години движение за социален хуманизъм
files -> Категория : open, индивидуален смесен Хендикап : за жени 8 точки на игра Дати : от 06 октомври до 12 октомври 2008
files -> Xxxv редовна годишна среща „Регионални организации и местни органи 2016”
files -> Списък на застрашените от изчезване местни сортове, важни за селскотостопанство
files -> Наредба №4 от 11 март 2011 Г. За реда и условията за провеждане на конкурси за полски инспектори
files -> Наредба №31 от 11 септември 2008 Г. За сертифициране на хмел и продукти от хмел и за регистриране на договорите за доставка на хмел
files -> Рег.№ Име на фирмата Адрес на управление и телефон
files -> Т е Х н и ч е с к о з а д а н и е технически изисквания и технически спецификации


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница