Прессъобщение basketball United – Фенове ще менажират български баскетболен отборДата14.09.2016
Размер20.86 Kb.ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Basketball United – Фенове ще менажират български баскетболен отбор

Четвъртък, 6-ти декемвриBasketball United е иновативен български спортен проект, който предоставя възможност на онлайн потребители от цял свят да участват както при основаването, така и при менажирането на професионален баскетболен отбор. За тази цел, към сайтът www.basketball-united.com ще се изгради онлайн платформа, която ще предостави на регистрираните ФенМениджър-и модул за онлайн гласуване, статистически данни за играчите, подробни видео материали от тренировки и мачове, както и интервюта с играчи и треньори.

Първоначално, регистрираните потребители ще имат възможност да участват в създаването на отбора. Те ще имат възможността да предложат, гласуват и изберат неговото име, лого и талисман. По-късно, клубът ще организира летен тренировъчен лагер, на който ще бъдат поканени на проби баскетболисти от различни държави. ФенМениджър -ите ще имат възможност да наблюдават тренировките онлайн и да изберат играчите, които според тях трябва да бъдат привлечени в отбора. След като отборът започне да участва в приятелски и официални срещи, феновете ще имат възможност да вземат решения по важни спортни въпроси като: освобождаване или наемане на играч или треньор, тимов лист, „стартова петица“, и др.

В допълнение, Basketball United ще даде възможност на своите ФенМениджър-и да се състезават един срещу друг в първата в света риалити-мениджър игра. Тези от тях, които гласуват и вземат най-добрите решения за отбора, ще получават ежемесечни награди.

Всеки, който желае да подкрепи проекта и участва като ФенМениджър в този уникален български отбор, може да се регистрира в: www.basketball-united.com.

За компанията

Basketball United е проект на българската старт-ъп компания Риалити Спорт. Основната цел на компанията е да провокира към промяна професионалната спортно-развлекателната индустрия, като позволи на спортните фенове да станат спортни мениджъри (ФенМениджър-и). Основателите на компанията вярват, че привържениците са най-ценния актив за всеки отбор и затова заслужават да участват директно в процеса на менажиране, което става възможно благодарение на съвременните интернет технологии и социални мрежи.

Риалити Спорт се надява да изгради успешен професионален баскетболен отбор, който да докаже на всички традиционни спортни клубове, че заедно феновете могат да вземат правилни решения.


Компанията е в процес на преговори със стратегически партньори и потенциални спонсори на отбора, който се очаква да започне участие в българската „А“ група в началото на следващия сезон (2013-2014).

За контакти:

Валентин Митов

„Риалити Спорт“ ООД

Тел: 00887726388

Имейл: pr@basketball-united.comУебсайт: www.basketball-united.com


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница