Процедура за онлайн кандидатстване за целеви потребителски кредитДата21.11.2017
Размер21.68 Kb.


Процедура за онлайн кандидатстване за целеви потребителски кредит

Всички клиенти желаещи да пазаруват потребителски стоки от електронни магазини вече могат да направят това и на изплащане с Ти Би Ай Кредит ЕАД. За целта е необходимо да се следват конкретни стъпки, които са изброени в тази процедура. Отделните моменти търпят леки корекции, съобразени с конкретната визуализация на сайта на търговеца. Тази информация може да бъде поместена в сайта за продажба и обяснява на клиента по най-елементарния начин, какви стъпки да следва, за да си закупи стока на изплащане:  • Клиентът избира стоката (стоките), която иска да закупи на изплащане (стоки със стойност от 150 лв нагоре подлежат на кредитиране), добавя я (ги) в количката и натиска бутона "ПОРЪЧАЙ", разположен в сегмента "КОШНИЦА". Дотук всичко е както при обикновена поръчка.

  • След като избере начин на плащане (на изплащане TBI CREDIT) ще се отвори информация надолу, от която клиентът трябва да изтегли, разпечата и попълни "ИСКАНЕ-ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ" и "ИСКАНЕ ЗА ФИНАНСИРАНЕ TBI CREDIT".

  • Попълнените документи (2 броя) се сканират или снимат с фотоапарат (достатъчно за да се чете текста) и се изпращат в графичен формат (обикновена картинка JPG, BMP) на e-mail или факс на търговеца. ОРИГИНАЛИТЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПАЗЯТ ОТ КЛИЕНТА. Всички полета в двата документа трябва да са прецизно попълнени и са изключително важни с оглед одобряването за стока на изплащане, информацията подлежи на проверка, което налага тя да бъде достоверно попълнена. Задължително клиентът се подписва върху документите на указаното място.

  • След като търговецът получи попълнените документи, те се обработват в електронния софтуер на Ти Би Ай Кредит. След разглеждане на въпросника от кредитната компания и получаване на становище, служител на търговеца се свързва с клиента, за да го уведоми дали е одобрен за стоков кредит.

  • При одобрение клиентът задължително преснима Личната си карта (лице и гръб на една страна на листа), пише с химикал "ВЯРНО С ОРИГИНАЛА" и се подписва. ФОТОКОПИЕТО СЕ ЗАПАЗВА и се окомплектова заедно с предишните два документа, които са попълнени.

  • Търговеца изпраща по куриер ДВА БРОЯ ДОГОВОРИ и ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕСКИ КРЕДИТ, на които КЛИЕНТЪТ се подписва на указаното място. ЕДИНИЯТ ЕКЗЕМПЛЯР ОТ ДОГОВОРА И ОБЩИ УСЛОВИЯ ОСТАВА ЗА КЛИЕНТА.

  • МНОГО ВАЖНО!!! КЛИЕНТЪТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДАВА НА КУРИЕРА ЕДИНИЯ ДОГОВОР ( с подписани към него Общи условия за потребителски кредит), КОПИЕ НА ЛИЧНА КАРТА (с мокър подпис и Вярно с оригинала), ОРИГИНАЛ НА ПОПЪЛНЕНО ИСКАНЕ-ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ (с мокър подпис). ТЕЗИ ТРИ ДОКУМЕНТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ ПРИ ТЪРГОВЕЦА, ЗА ДА МОЖЕ СТОКАТА ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕНА КЪМ КЛИЕНТА.

  • След като търговецът получи всички необходими документи, издава Фактура и гаранционна карта, окомплектова ги заедно със стоката и я праща по куриер на адреса на клиента.

  • Плащането на месечните вноски по сключения договор за потребителски кредит между клиента и Ти Би Ай Кредит може да се извърши във всяка банка по избор на клиента, на посоченият IBAN и BIC, изписани договора. На ОСНОВАНИЕ се пише номера на договора. Плащането на вноските може да се извърши и във вериги за мобилни телефони Германос и Хенди.

Каталог: userfiles -> editor -> file
file -> Автоматични предпазители базови конструкции и основни характеристики на автоматичните предпазители
file -> Наредба №16-116 от 8 февруари 2008 Г. За техническа експлоатация на енергообзавеждането
file -> I общи положения Чл (1)
file -> Наредба №3 от 19. 04. 2001 г за минималните изисквания за безопасност и опазване на здравето на работещите при използване на лични предпазни средства на работното място
file -> Наредба №7 от 23 септември 1999 г
file -> Описание и пакетиране Цена на едро с ддс
file -> Инструкция за ползване и свързване /Съвместим с всички 4g rgb, rgbw контролери и димери за монохромна led лента
file -> Brealloy mk bredent
file -> Листовка: информация за потребителя седатиф пс, таблетки sedatif pc, tablets
file -> Инструкция за употреба внимание!!! Инфрачервените безконтактни термометри са много чувствителни. За точни резултатите е необходимо


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница