Програма ще се проведе между 1 юли и 31 декември в седалището на агенцията във ВиенаДата14.10.2017
Размер9.27 Kb.
Два пъти в годината Агенцията на Европейския съюз за основните права предлага платен стаж за период от шест месеца. Следващата програма ще се проведе между 1 юли и 31 декември в седалището на агенцията във Виена.

Стаж
Стажът ще предостави на одобрените кандидати възможност да придобият опит в администрацията в областта на основните права на европейско ниво. Te ще задълбочат познанията си за работата на агенцията и ще приложат на практика знанията си за основните човешки права.
Стажантите ще получават месечно възнаграждение в размер от 1000 евро. Агенцията ще поеме транспортните разходи на одобрените кандидати.

Изисквания
Кандидатите трябва да са завършили висше образование граждани на държава - членка на ЕС, или на държава - кандидат за членство. Изисква се добро владеене на английски и на още един официален език на ЕС.

Кандидатстване


Желаещите трябва да попълнят формуляр за кандидатстване, който е достъпен на интернет страницата на агенцията http://fra.europa.eu/fraWebsite/about_fra/recruitment/fra-traineeship/fra-traineeship_en.htm

Краен срок: 17 февруари 2012 г.


Допълнителна информация


Допълнителна информация можете да намерите на официалната страница на Агенцията на ЕС за основните права.


http://fra.europa.eu/fraWebsite/about_fra/recruitment/fra-traineeship/fra-traineeship_en.htm


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница