Решение с нов смартфон от lg lg-gm730 е първият телефон в света, снабден с новата версия на Windows MobileДата05.08.2017
Размер15.75 Kb.Global Web Site www.lge.com


`
Информация до медиите

Смарт решение с нов смартфон от LG

LG-GM730 е първият телефон в света, снабден с новата версия на Windows Mobile


LG Electronics (LG), световноизвестен лидер в областта на технологията и дизайна в сферата на мобилните технологии, представи своя последен смартфон LG-GM730 на тазгодишното издание на Международния конгрес за мобилни технологии в Барселона. LG-GM730 е първият смартфон от новата лесна за използване смарт линия на LG. Компанията наскоро подписа специален договор с Microsoft, който позволи на LG да са първата компания в света, която ще използва новата версия на Windows Mobile. Освен нея, LG-GM730 е снабден с най-новия динамичен, директен и интуитивен интерфейс на LG – S-Class User Interface.

“Комбинацията от Windows Mobile и нашия нов интерфейс 3D S-Class User Interface ще превърне LG-GM730 в най-функционалния и лесен за употреба смартфон създаван някога”, сподели Скон АН, президент и CEO на LG Mobile Communications Company. “Този телефон е истински трамплин за нас. Тази година ще пуснем на пазара серия от смартфони, като някои от тях ще следват същата печеливша формула.”

Създаден на базата на 3D кубичен лейаут, интерфейсът S-Class User Interface предлага четири приспособими начални home екрана. Едно докосване мигновено обръща куба от една страна на друга. S-Class User Interface премахва наслоените менюта и така предлага директен достъп до функциите и приложенията на телефона. Дори вписването на имейл е вече опростено и изисква само едно кликване. Internet Explorer 6.0 подобрява сърфирането в нета.

LG-GM730 запазва почерка и стила на LG: той притежава тънък и елегантен профил и с гладки, стилни и заоблени ръбове. LG-GM730 е едва 11.9 мм, но въпреки малкият си размер, успява да побере както есенциалния продуктивен софтуер, така и всевъзможни и разнообразни функции.

LG-GM730 ще бъде на пазара през първата половина на 2009 г.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница