За контакти: Василена ВълчановаДата25.04.2017
Размер20.16 Kb.
За контакти:

Василена Вълчанова

Агенция PeeR to peer

тел: +3592 98 11 444, +3592 98 11 443

GSM:+359899172648

e-mail: valchanova@pr2peer.com

www.pr2peer.com

LG Electronics пуска телефон за хората в зряла възраст

LG GU230 е с улеснено меню и може да се ползва без очила

Максимално улеснено меню и големи бутони са част от характеристиките, които голяма група потребители на по-зряла възраст у нас търсят специално при избора си на телефон. В отговор на техните предпочитания и нужди LG Electronics пуска на българския пазар LG GU230. Моделът е разработен специално за хора, които държат на лесна навигация и бърз достъп до няколко ключови функции, като телефонен указател и прочитане или изпращане на SMS. В допълнение, той разполага с удобни бутони и използва големи шрифтове, които се четат лесно.

„Анализът на българския пазар показва, че наред с растящия интерес към смартфони и по-сложни устройства, съществува една голяма група практични потребители, обикновено в по-зряла възраст, които просто искат да оперират бързо и лесно с телефона си. Техните нужди не трябва да бъдат забравяни или подценявани.”, обясни Димитър Вълев, Мениджър Маркетинг и продажби „Мобилни комуникации” в LG Electronics за България.

На тази група потребители LG GU230 предлага опростена навигация, като на основния екран са изведени девет икони за директен достъп до базовите функции. По този начин се избягва сложното преминаване от меню в меню и лутане за намиране на необходимото приложение. Това че телефонът е създаден за лесна употреба, си личи още от пръв поглед и от дизайна на удобната слайд-клавиатурата. Бутоните са лесни за натискане и с ясно маркирани цифри и символи. Шрифтовете и иконите са достатъчно големи, а за по-добра видимост потребителят може да избере и между три цветови варианта на менюто – черен, син и бял. По този начин окото се адаптира максимално добре в различни условия на ползване.

„Оказва се, че много хора трябва да извадят очилата си, за да могат да оперират с мобилния си телефон. Не са малко и тези, които си записват пътя за достигане до определени функции. С LG GU230 това изключително неудобство може да бъде преодоляно лесно и елегантно.”, категоричен е Димитър Вълев. „Въпреки че телефонът търси красотата на простите решения, той не е лишен и от всички модерни мултимедийни и комуникационни възможности. Това го прави подходящ и за практичните потребители, които все пак не изостават от актуалните тенденции.”, допълни той.

LG GU230 разполага с Bluetooth и EDGE свързаност, бърз USB 2.0 порт и Flight Mode. Моделът предлага основни мултимедийни функции като камера, FM радио и музикален плейър, като слотът за microSD карта до 2GB позволява да съхраните сериозно количество снимки и музикални файлове.Съобразено с профила на потребителите LG GU230 ще се предлага на изключително достъпната цена от 9,90 лв. с абонаментните планове на Vivacom.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница