2. За да се яви на изпит, студентът трябва да е заплатил семестриалната такса за обучениеДата01.03.2024
Размер13.62 Kb.
#120504
Указания за онлайн провеждане на защита на курсови проекти и изпити

1. Временните правила за провеждане на онлайн изпити, заедно със специфичната информация за изпита по всяка дисциплина (начален час и адрес на виртуалната зала за изпита, указания за формата на изпита, критерии за оценяване и др.), се публикуват от изпитващия преподавател в страницата на дисциплината в Classroom и в календара на дисциплината.
2. За да се яви на изпит, студентът трябва да е заплатил семестриалната такса за обучение.
3. Защитата на курсови задачи и проекти се планира в календара, като не по-късно от 3 дни преди датата окончателните варианти на курсовите задачи и проекти се предават в Classroom в електронен вариант за проверка. Датата на предаване също се публикува в календара на дисциплината. Корекции на курсовите задачи и проекти не се извършват в този срок. 
4. Студентите с индивидуални протоколи е необходимо да подадат електронно заявление за явяване на изпит не по-късно от 7 работни дни преди датата на изпита. Студенти без подадено заявление не се допускат до изпит.
5. Студентите, които са допуснати до изпита, получават покана за него с линк към виртуалната стая. Студенти, които не са получили покана, не могат да се явят на изпит. 20 минути преди изпита студентите влизат в залата за идентификация, запознаване с условията за провеждане на изпита и попълване на електронен формуляр за информираност с тези условия.
6. При провеждане на писмен изпит студентът осигурява възможност за постоянно видеонаблюдение на работното му място. Всеки студент получава заданието (въпросите) за изпита в Classroom. Във времетраенето на изпита е необходимо студентът да разработи заданието (въпросите), да заснеме работата си и да я качи в Classroom или на електронната поща на преподавателя (ако няма достъп до Classroom).
7. Устен изпит и защита на курсовите задачи и проекти се провежда в отделна виртуална зала самостоятелно с всеки студент, връзката към която преподавателя публикува в чата на основната зала, и кани всеки студент поотделно за събеседване и оценяване.

Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница