Kanye west и adidas Originals представят черно-бяла версия на yeezy boost 350 V2Дата31.03.2017
Размер15.1 Kb.
#18140KANYE WEST и adidas Originals представят черно-бяла версия на

YEEZY BOOST 350 V2

Този септември, Кание Уест и adidas Originals представиха за първи път YEEZY BOOST 350 V2. Най-вдъхновяващата и желана обувка дебютира в сиво с цветен акцент, последвана от едновременното представяне на три цветови комбинации през ноември. Сега, на 17-ти декември, YEEZY BOOST 350 V2 се завръща в черен вариант с изтънчен бял акцент.
Преработена, но вярна на корените си, YEEZY BOOST 350 V2 е изработена от красиви висококачествени материали, които съчетават най-добрата технология на adidas и безупречната естетика на Kanye West. Черната горна част изработена от Primeknit е обогатена с бяла лента белязана от надписа ‘SPLY-350’. Полупрозрачната гумена външна част на подметката и страничните TPU елементи създават поразяващ ефект и осигуряват превъзходна стабилност на крака.
Средната част на подметката на YEEZY BOOST 350 V2 използва иновативната технология BOOST™ на adidas, за да я направи издържлива и удароустойчива. Новаторският материал Primeknit използва най-иновативните технологии на adidas за дигитално тъкане, за да се напасне по крака като втора кожа. Отличавайки се с отчетлив тегел в средата на горната част на обувката, както и с превърналите се в запазена марка гумени подметки, YEEZY BOOST 350 V2 отдават почит на своя предшественик.
YEEZY BOOST 350 V2 ще бъде в магазините по света на 17-ти декември, 2016.
В България, YEEZY BOOST 350 V2 ще се продава екслузивно в магазин adidas Originals в Mall of Sofia чрез томбола даваща правото на закупуване. От 13.12.2016г, всеки желаещ да притежава най-желаната обувка ще може да участва в томболата в магазина. Всеки клиент има правото да попълни само един талон за томболата. Печелившите ще бъдат известени сутринта на 17.12.2016г. и ще могат да закупят посочения от тях размер в рамките на деня.

www.adidas.com/KANYE
#YEEZYBOOST
#adidasOriginals
@adidasOriginals

Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница