Започнах да размишлявам за неправилните и лоши спомени от живота ми в миналото и изведнъжДата28.02.2022
Размер15.03 Kb.
#113388
Димитър 1

Започнах да размишлявам за неправилните и лоши спомени от живота ми в миналото и изведнъж
Бог започна да ме насочва към това да отхвърля лошите спомени като ги за забравя които ми пречат да се доближа до Бога и аз осъзнах че за да забравя лошите спомени трябва да имам някакви добри мисли за бъдещето.Така както си размишлявах изведнъж Бог започна да ми показва отново корена на моите минали лоши спомени и той беше ГНЕВЪТ към братята и сетрите и хора които са ми причинявали зло.Започнах да размишлявам защо аз им се гневях и се сетих за книгата за гнева в която пишеше че корена на гнева бяха неправилни желания

Яков 4
1. Отгде произлизат боеве, и отгде крамоли, между вас? Не от там ли, от вашите сласти, които воюват в телесните ви части?


2. Пожелавате, но нямате; ревнувате и завиждате, но не можете да получите; карате се и се биете; но нямате, защото не просите.
3. Просите и не получавате, защото зле просите, за да иждивявате в сластите си.
4. Прелюбодейци! не знаете ли, че приятелството със света е вражда против Бога? И тъй, който иска да бъде приятел на света, става враг на Бога.
5. Или мислите, че без нужда казва писанието, че Бог и до завист ревнува за духа, който е турил да живее в нас?
6. Но Той дава една по-голяма благодат; затова казва: "Бог на горделивите се противи, а на смирените дава благодат".
7. И тъй, покорявайте се на Бога, но противете се на дявола, и той ще бяга от вас.
8. Приближавайте се при Бога, и ще се приближава и Той при вас. Измивайте ръцете си, вие грешни, и очиствайте сърцата си, вие колебливи.
9. Тъжете, ридайте и плачете; смехът ви нека се обърне на плач, и радостта ви в тъга.
10. Смирявайте се пред Господа, и Той ще ви възвишава.
11. Не се одумвайте един друг, братя; който одумва брата или съди брата си, одумва закона и съди закона; а ако съдиш закона, не си изпълнител на закона, но съдия.

Когато си помислих за неправилните желания започнах да си мисля, защо искам да се променят моите братя и сестри?Не ми ли е достатъчен Исус и радоста ми в Него ако Бог е желанието на сърцето ми аз ще изпитвам радост и няма да се гневя на Него защото Той не греши като тях.Но Исус започна да казва че индентичноста ни в Христос не е такава с каквато ние виждаме човека


затова Бог продължава да обича грешните хора понеже в Христос греховете ни не се виждат пред Бог защото ние сме святи и преведни пред Него (невинни) заради жертвата на Исус.После видях някой от сестрите на които още се гневях да са целите като ходещи скъпоценни камани.Беше тъмнина по земята но те ходеха и блестяха.И Бог ми каза виж ето това са хората за мен.

Йоан 3:16. Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
И аз казах тя ли Господи тя ли е толкова скъпоценна за теб ,тя ли е която е направила толкова грехове.Тя продължаваше да ходи по земята като скъпоценен камък.Аз бях изумен.Бог ми показа и още,видях го как гледа от космоса към земята в космоса имаше тъмнина виждаха се звездите погледнах и към земята и тя беше цялата черна,но на земята имаше големи ходещи скъпоценни камъни това бяха хората те ходеха по цялата земя и искряха с голяма светлина.Те бяха толква много.Сълзи се стичаха по моето лице толкова голяма любов ме изпълни към хората че аз забравих за гнева си и неуписуема радост започна да извира от моето сърце .Бях толкова щастлив никога преди това не бях виждал подобно видение.Изведнъж Бог ми показа моята стая и старата квартира в която си седях на леглото ми и плачех това беще още по невероятно,изведнъж започнах да виждам злато да се стича по старите варосани стени килимите се изпълниха с златен прашец а ангели радостно ходеха и славеха Бога из стаята и аз казах Боже какво е това ? А Той ми каза ето вие си мислите че сте бедни но сте божието царство където и да отидете навсякъде вие сияете и сте с бели дрехи.

Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница