2 част – Смидетелства за Божия слава Съдържание: Контакти служение „Възстановяване”Дата08.05.2018
Размер306.84 Kb.
2 част – Смидетелства за Божия слава

Съдържание:

-Контакти ………………………………..3

-Служение „Възстановяване”…………..5

-Видението на служението …………….7Свидетелства:

-Свидетелство за Божието докосване...11

-Свидетелство от Митка Дермонска …11

-Изцеление на главоболие……………..12

-Бог дава мъдрост и отваря врати за

работа и бизнес……………………….13

-Изцерена от емоционални рани ……..18

-Свидетелство на Таня от Червен бряг.18

-Промяна и духовно израстване чрез

интернет богослуженията ……………20

-Изцеление на рани по венците и оток на

гласните струни ……………………….22

-Бог ме освободи от зависимост от

цигарите ……………………………….23

-Свидетелство на Веселка …………….24

-Писмо и съвет ………………………...31

-Свидетелство на Бойка Станкова ……35

-Свидетелство от Слави Славов ……...37

-Изцеление на скулиоза по скайп …….38

-Свидетелство на Генка Янева ……….39

-Свидетелство на Светлана Душева …40

-Свидетелство на Галина Захариева …41

-Свидетелство за изцерен врат на Иван

Александров …………………………..42

-Писмо от Стелияна Янкова ………….45

-Свидетелство на Слави Славов ……...46

-Свидетелство на Ирена Христова …..47

-Свидетелство за емоционално

изцеление………………………………48

-Свидетелство на Иванка Янкулова ….49

-Бъбречна криза ……………………….50

-Бебе по обещание – Милена Илиева ..50

-Писмо от Надя Маркова ……………..52

-Потвърдено свидетелство на изцеление

…………………………………………..53

-Насърчение, благодаря на Христос!....55Свидетелство за Божието докосване

От много дни нямах дух на молитва и сега с вас Бог ми го върна, а когато почна да пее Мими... както се молех на езици, почнах да пея на езици чрез Святия  Дух! През цялото време така се молех заедно с вас. А като запееше Мими, аз на езици славех Бог... благодаря на Бог, че докосна чрез вас. 10 юни 2011г.

от остров Крит

Свидетелство от Митка Дърмонска

Слава на нашия велик и могъщ Бог!

Здравейте, пастор Пламен, аз страдам от меланом - рак на кожата. Образуванието беше оперирано през февруари и преди това, по време на Богослужение вие казахте, че има някой с израстък на крака. След време казахте,че има човек с рак на кожата, но не беше готова епикризата ми и не допуснах, че е за мен. През май се установи увеличен лимфен възел - разсейка горе на свивката на същия десен крак и беше отстранен целия лимфен басейн. От известно време забелязах увеличение на л.възел и на левия крак. Снощи по време на Богослужението вие казахте, че Бог в момента унищожава някакво плоско образувание - л.въз. е продълговат като маслина и е плосък, още снощи усетих, че е поспаднал, а днес установих, че увеличението просто се е стопило, няма го. Горещо благодаря на Бог за това чудо и вярвам, че ще бъда изцелена! Слава на нашия велик и могъщ Бог!

Митка Дърмонска, 24 юни 2011 г.

Изцеление от Главоболие

Слава на Господ Исус!

Здравейте пастор Петров,

Аз страдам от главоболие от 19 години насам. През различните периоди то се проявява по различен начин. Преди беше периодично всеки месец, първо продължаваше по 3-5 дни, после се увеличи на 7-8 дни, но от два месеца насам стана почти постоянно, всеки път с продължение от 10-ина дни с 2-3 дни почивка между тях. Горещините, безсънието и депресията също действат влошаващо. Наскоро разбрах, че не съм болна, а е демонично, бях изцелявана с молитва на няколко пъти, но след това то се връщаше с още по-голяма сила.

По време на интернет служението в четвъртък ме болеше глава вече 12-ти или 13-ти ден (вече се бях отказала да броя дните). Когато започнахте да се молите за страдащите от главоболие и ни казахте да положим ръце на болното място, аз положих ръце и веднага почувствах облекчение на болката. До 23:00 часа вечерта болката изчезна напълно! Сега дори и горещини и недоспиване не ми влияе. Вярвам, че ще бъда тотално изцелена! Слава на Господ Исус! Бог да благослови Вас, семейството Ви и служението Ви!

Даниела Василева, 28 юни 2011 г.

Бог дава мъдрост и отваря врати за работа и бизнес

Здравейте, Пламен и Мими. Благодаря на Бог, че ми показа пътя до вашето служение, което винаги очаквам с нетърпение в четвъртък.

Първо искам да благодаря на Бог за чудесата в моя живот и искам да ти споделя, Пламен, как се развиха нещата при мен след като се молихме с теб за работа.

Ако си спомняш, края на лятото през 2010 аз се свързах с теб по телефона (те беше в София) и бях много притеснена и объркана, защото не знаех по кой път да тръгна и как да постъпя, за да започна правилната работа. На мен ми беше предложено да работя като управител на хотел в Мюнхен. Гръцка фирма се беше заела с покупката на този хотел и сключи с мен устно споразумение за работа при тях. Поради тази причина аз напуснах работата си в хотела, в който вече бях работила почти 9 години в Мюнхен. Незнайно по какви причини покупката на този хотел от гръцката фирма не се осъществи и аз останах безработна, в очакване и в невидение и уплашена. Когато ти се обадих по телефона, Пламен, аз исках да се молим за това сделката с хотела да се осъществи по-бързо и аз да започна работа. Но ти ми каза, че ние ще се помолим за това Бог да отвори врати в живота ми за стабилизиране на финансите и положението ми в Мюнхен и да бъде волята на Бог. Какво се случи след това? Гръцката фирма така и не купи хотела, но на мен ми беше предложено от бюрото по труда в Мюнхен да ми се финансира обучение за допълнителна квалификация по икономика и счетоводство. Започвайки това обучение се оказа, че успях да осъществя една от най-големите си нужди, а именно достатъчно време и възможност да се грижа за сина ми. Тъй като института, в който се обучавам се намира на 300м. от дома ми. Не е ли чудо това?

След това – ти знаеш – баща ми се разболя, наложиха се пътувания до България, което доста разтърси моите финанси и бях изпаднала в много трудно положение. Но знаех в сърцето си, че Бог има планове за мен. Учението ми се развива доста успешно и през месец май майка ми пристигна при мен в Мюнхен. Тогава получих обаждане от собственичката на хотела, който трябваше да бъде купен от гръцката фирма. С това обаждане тя ме молеше за помощ. А всъщност това обаждане беше помощта, която Бог изпращаше за мен. Собственичката а хотела ме помоли да работя при нея в хотела в удобно за мен време и ми даде пълните права да се занимавам с продажбата на хотела. Това се оказа един съвършен план на Бог за мен за момента. Поради това, че ходя на училище, аз естествено не разполагам с толкова много свободно време, но ние успяхме да намерим начин да съчетая учението и работата, което естествено ми помага по-спокойно да посреща ежедневните си нужди.

Малко преди да ми се обади собственичката на хотела аз мислех да напусна училището, защото финансовото ми положение беше плачевно. Но ето, че Бог реши да ми позволи да получа тази диплома.

И така сега аз имам за задача да задвижа продажбата на хотела и да намеря най-подходящия купувач. Този, който с любов ще се грижи и развива този хотел. А може би ще успея и аз да намеря начин, ако е рекъл Бог, да взема този хотел под наем и да го работя. Всичко е в ръцете на Бог, аз само следвам пътя, който Той ми отваря. Това е токова прекрасно. Едно разбрах, че най-хубавото нещо, което може да се случи на всеки един от нас, е да има цел и мечта в живота си, да я разкаже на Бог и с ТЪРПЕНИЕ и последователност да следва Бог... и мечтите се сбъдват.

Аз вярвам, че съм на път да сбъдна моята. Най-интересното е, че нещата при мен не се развиха, както аз мислих, развиха се по по-различен начин. Но този начин е по-добър и удачен за мен, и аз знам, че е от Бог!

Пламен и Мими, благодаря ви за молитвите и ви обичам! Бог да благослови семейството ви и служението! 28 юни 2011 г.
Изцерена от емоционални рани на сърцето

Сърдечни поздрави от сестра Ленка от Хасково

БЛАГОДАРЯ на БОГ за помазанието Му, което ме изцери от емоционални рани на сърцето, когато се молехте за един брат, който също имал този проблем. Благословено да бъде служението ви, живота ви и пътя ви!!! Подкрепям ви с пост и молитва, където стъпи ногата ви, земята да стане Господна и Божието помазание да премахва прегради, да отхвърля атаки дяволски и Бог никога да не затвори вратите на благословението за вас и хората около  вас. Сърдечни поздрави от сестра Ленка от Хасково.

Елена Димоларева, 15 юли 2011 г.

Свидетелство на Таня от Червен бряг

Бог е най-добрият лекар!

Здравейте Пастор Пламен Петров. Казвам се Таня. Живея в град Червен бряг. Учителка съм. За Вашето служение по интернет ми каза моя приятелка. Започнах да слушам проповедите Ви в четвъртък. Не винаги, тъй като гледам съвсем сама 3 деца и ми е доста трудно и натоварено.

През месец май спешно влязох в болница с много високи нива на кръвна захар. Лекарите искаха да мина на инсулин. Аз отказах като смятах да потърся за лечение по-добри специалисти от София или Плевен. Но с децата се оказа, че нямам време да ходя въобще на изследвания, нито пък в болница. Единствено ми остана да се моля на Бог и то не постоянно. Миналият четвъртък Ви написах за проблема си съвсем накратко и набързо. Вие се помолихте също набързо. От тогава до сега /вече 15 дни/ апаратът показва съвсем нормална кръвна захар. Аз вярвам, че Бог, е най-добрият лекар. Благодаря на Него за помазанието, което Ви е дал. Моля се да ви благославя изобилно и преизобилно. Продължавайте да помагате на хората с това, което Ви е дал Бог и да ги насърчавате в това трудно за всички нас време.

Таня, 15 юли 2011 г.

Промяна и духовно израстване чрез интернет богослуженията

Росица Генева, 21 юли 2011 г.

Имаме един могъщ Бог и привилегията да Го наричаме наш Баща!!!

Здравейте, пастор Петров! Правя това свидетелство за Божия слава и насърчение  за Вас, че трудът Ви дава плод! Благодаря на Бог, че ми посочи пътя към това богослужение! Често обичам да казвам, че няма нищо случайно. Преди една година бях тотално обезверена, отчаяна, не виждах изход, душата ми беше болна! Рових из Нета и попаднах на видео с Ваше поучение "Молитва за освобождение". Пусках я и започвах да се моля с Вас!! Един ден реших да Ви пиша лично! Излях болката и неудовлетворението си, споделих страховете си и поставих конкретна нужда за молитва! Благодаря Ви, убедена съм, че сте се молили, благодаря Ви, че ми отговорихте лично и ме поканихте на Интернет Богослужението!! Оттогава съм почти редовна участничка! И от как се храня чрез това богослужение, благодаря на Бог, имам огромна промяна! Бог ме освободи и възстанови! Вашите проповеди ми помагат изключително много, за духовното ми израстване! Бог започна да се изявява по мощен начин в живота ми и този на семейството ми! Сегашното ми състояние, няма нищо общо с предишното!! Върнаха се радостта и мира в мен, укрепи се вярата ми! Благодаря на Бог за много снабдени нужди /за които сте се молили в служението/ И имам отговор на нуждата, която поставих, когато ви писах за първи път!! Бог изпрати съпруг на дъщеря ми, /трябваше още преди 6 месеца да напиша това свидетелство/, а сега съм в очакване и на потомство!! Имаме един могъщ Бог и привилегията да Го наричаме наш Баща!!! Нека силата Му мощно да се изявява чрез Вас и служението, което Ви е дал!! Благодатта на Господа Исуса Христа да е с Вас, семейството Ви и служението! Амин!Изцерени рани по венците и оток на гласните струни

Свидетелство за слава на Великия и Мощен Бог!!!

Здравейте, пастор Петров! 

Чакам с нетърпение богослужението по интернет. Но снощи имаше в мен съпротива, нежелание, при това поради ангажименти закъснявах и си казах:  "Какво пък толкова, ще пропусна тази вечер." И въпреки това се включих макар и с малко закъснение. Благодаря на Бог, Той е имал за мен изцеление, но и дявола знае това и се опита да ме спре! Нямах никакво намерение да поставям моята нужда за молитва, но си казах: "Господи, ако е необходимо, открий на пастора нуждата ми." И така стигнахте до възпалени венци  - след стоматологична манипулация от медикаментите получих рани по венците и оток на гласните връзки - алергична реакция. Молих се с Вас и приемах изцелението си, но си замълчах, че има човек с този проблем. Продължихте с другите молитвени нужди и Бог Ви откри, да се молите за възпалени гласни връзки!!! Отдавам цялата слава на моя Небесен Отец!!!... Все още имам болки, но зная, че Бог ме изцели! Алелуя! Благодаря на Бог за чудния и мощен начин, по който ви употребява за  славата Си!!! В Името Исус Му отдавам хвала!!! Да ви помаже с прясно миро и да давате плод и в дълбока старост! Псалм 92-10: "Но моя рог Ти ще въздигнеш като рог на дивия вол, aз ще бъда помазан с прясно миро". Амин!  

Росица Генева, 29 юли 2011 г.Бог ме освободи от зависимост от цигарите

Здравейте, пастор Пламен! Искам да отдам слава на Господа за това,че ми помогна да откажа цигарите!!! Няколко пъти съм се опитвала да спра цигарите и все не съм успявала - казвам си вече няма да пуша и на следващия ден отивам на магазина и си купувам цигари. Чувствах се много зле – знам, че се тровя и продължавах да пуша, ставало ми е лошо от цигари и въпреки това пак продължавах да пуша. Осъзнах, че сама няма да се справя с този проблем и помолих Бог да ми помогне  - и стана чудо, спрях цигарите отведнъж и по-интересното, което е, че изобщо не ми се пушеше, даже ме дразнеше цигареният дим. От първи юли не съм слагала цигара в устата си и се чувствам много добре, но осъзнавам, че без Божията помощ нямаше да се справя. Благодаря на Господа!!! Да се слави Неговото име!!!

11 август 2011 г.


Свидетелство на Веселка

Здравейте, пастор Петров, аз съм вече свободна. Присъствах на една от вашите служби в София на 01.01.2011г. ( последната). Kато по чудо дойдох и се върнах в Плевен, където живея. Беше невъзможно да дойда, но няма нищо невъзможна за Бог. Сърцето ми направо изгаряше от желание да дойда, не да се срещна с Вас (не се сърдете), а Бог да ме освободи, използвайки Вас като инструмент в ръката Си. Мислейки по плът и решавайки, че няма как да дойда, аз отидох на служба сутринта в ЕПЦ - гр. Плевен, по време на службата заспах, когато службата свърши знаех, че трябва да съм в София, но как...?

Изплаках пред Бог... бях подбудена да се обадя на съпруга си, който беше в това време на село и да го питам дали мога да отида... О, ужас, но как, та нали той, същият ми бе опирал нож в гърлото и поставял условие да избирам или него или Бог?! Ами децата (малката е на 4, голямата на 12)?!

Да, ама Божиите мисли не са като нашите. Когато се покорих на този подтик, просто попитах: "Тони, може ли да отида на София?" Отговорът на мъжа ми бе: " Разбира се, отивай, знам, знам, мислиш за парите, взимай ги и отивай" (бяха част от парите,  отделени за билет на концерта на Васко Василев - голямата дъщеря е цигуларка). Други пари нямахме, взех 20-те лв и тръгнах. Беше голяма борба докато се кача в автобуса за София. Дяволът направо ме задушаваше и внушаваше колко лоша и несъвестна майка съм, как вместо да изведа децата си аз съм тръгнала да мисля за себе си, как съм взела парите на Теди за билет и т.н. На всичко отгоре билетът в едната посока се оказа 13лв., т.е аз оставах със 7 лв. И къде отивах... имах един адрес написан на листче...

Озовах се в София, на спирката на автобус... за Обеля. Една лелка ми съобщи, че ще дойде поне след час... Да, ама не, автобусът дойде след около 3-4 мин. Изстрелях се при шофьора за билет, а той: "Днес си късметлийка ще пътуваш без билет."

"Ама как, ами ако ме глобят?" - казах аз.

"Не бой се, няма кой да те глоби тебе."

Така слязох на някаква спирка и по упътването от листа с адреса стигнах някакви гробища. Дяволът крещеше в ушите ми: "За тука си ти, за тук".

"Не, не съм" - едвам простенах в духа си.

Тръгнах водена от Св. Дух, макар че изпитвах страх, насреща ми се втурнаха и две големи лаещи зверски кучета, почнах да се моля на глас на език и плачех. Усещах, че дяволът се опитва по всякакъв начин да ме върне, това ме удързости и аз знаех, че ще получа освобождението си. Като по чудо Св. Дух ме доведе в църквата, бях освободена, не го усещах, но приех освобождението си с вяра.

Тръгнах да излизам от църквата, за да вървя към жп-то и да се прибирам към Плевен със седем лв. в джоба, някаква жена хвана ръката ми, мислех - за да се поздравим за Божия слава... усетих в ръката си нещо, сякаш понечих да откажа, но тя направи някакъв жест на категоричност. Отворих ръката си, там имаше 4 лв., достатъчно, за да се придвижа с автобуса до жп-гарата (1лв.), да си купя билет за Плевен (9,60лв.), че дори останаха и 0,40лв., с които си купих кафе, защото се сетих, че отдавна не бях яла и дори не бях пила вода.

Когато се качих във влака усещах неземен мир и радост, мислех, че като сляза от влака в Плевен ще се прибера пеша (около 30-40мин.), не можех да притеснявам мъжа си. Да, но малко преди да стигне влакът в Плевен мъжът ми се обади, че ще ме чака. Посрещна ме с голяма радост, не можех да повярвам на очите си. Не ми зададе никакви въпроси. Когато аз полюбопитствах защо не ме пита, той каза: "Знам, знам, няма какво да те питам, знам къде си ходила, бъди спокойна, радвам се за теб.” Представяте ли си Бог му бе говорил на сърцето. Останалите 20лв., които бяха останали за билет на Теди разбира се, че не стигаха, билетите бяха по 30 и 40 лв., но ние се помолихме с вяра, че ако е Божията воля тя да е на този концерт, тя ще бъде на най-доброто място. Два дни преди концерта отивам на библейско и реших да проверя отново за билет в театъра, където щеше да е концертът. Парите бяха в нея, не в мен, а тя в този момент - на английски. Имаше останали места само на последния ред на балкона по 30 лв. Звъннах й да отиде след английския да капарира един билет и мислех да взема заем, макар и да знаех, че Бог не действа така.

Когато вечерта се прибрах след Библейско у-ще вкъщи, дъщеря ми подскачаше весело и каза "Бог е велик и Всемогъщ! Когато подадох 20-те лв. на служителката, която продава билети, още не бях казала нищо друго, тя се обърна към мен и каза: Сега ще ти дам билет за най-доброто място, защото ти си специална." Теди седя на концерта на първия ред в средата на реда, където билетите бяха двойно по-скъпи.

Безкрайни са чудесата в живота ни. Аз вече се чувствам сякаш някой е смъкнал огромна, непосилна раница от гърба ми. Преди ме обземаше някакво буйство, което бе разрушило всичките ми взаимоотношения, беше отровило не само моя живот, а сега изпитвам любов, благодарност към Бог и близките си. Преди нещо сякаш ме смазваше в този град, всичко ми изглеждаше мрачно и подтискащо, а сега се радвам на всеки един миг от живота, който Бог ми е подарил. Той изпълва с благодарност, хвала, радост и мир сърцето ми. Благодаря Му от все сърце, на вас също за покорството и чувствителността към Св. Дух.

P.S. Бях освободена от Дух на чародейство. Моята прабаба е бабувала, баела... правейки аборти, е била отворена врата за духа на смърт, моят баща - много честен, трудолюбив и отговорен човек в един момент се обърка нещо, разведе се набързо с майка ми, след няколко месеца разбра, че е сбъркал и седмица преди сватбата ми се самоуби. После този дух на смърт ме е мъчил толкова време... но благодаря на Бога вече имам желание за живот, да. АЗ И ЦЕЛИЯТ МИ ДОМ ЩЕ СЛУЖИМ НА ГОСПОДА С ДУХ И ИСТИНА И ЩЕ ЖИВЕЕМ И РАЗКАЗВАМЕ ЗА ДЕЛАТА ГОСПОДНИ.

Веселка, 4 септември 2011 г.
Писмо и Съвет

Писмо: Здравейте отново, Пастор Пламен! Пиша Ви за доста сериозен проблем, който вече излиза от контрол и имаме нужда Бог да се намеси радикално и много категорично. Сега. Отнася се за мъж, който е изгубил вяра и надежда. Вече не се моли, защото смята, че след като Бог не отговаря на молитвите му, няма смисъл да се моли. Започнал е да пие и да се държи много лошо със семейството си. Обижда съпругата си и общо взето я обвинява, че заради нея пие. Тя е много мила жена и е посветена на Бог. Семейството му наистина има нужда от Божията подкрепа, търпение и любов към него, защото никак не е лесно. Всички ние се молим Бог да пречупи закоравялото му сърце и да го върне в Себе Си. Вярваме и уповаваме САМО на Него!

Той е много добър човек. Моля Ви, да ни подкрепите в молитва за него, за да бъде освободен и отново изпълнен със Святия Дух. Това, което е в момента, не е същия човек, когото познаваме в Исус.

Благодаря Ви, защото знам, че ще ни подкрепите.

Благославям Вас и семейството Ви в името на Исуса Христа, и нека в Своята любов ви държи неопетнени до идването Си!Отговор и Съвет: Не са усетили кога врагът е дошъл и постепенно завладял територия в дома. Крадецът влиза само за да открадне, да убие и да погуби. Но има обещание на основата на кръвта.

Аз дойдох, за да имат живот и да го имат изобилно. (Йоан 10:10 VBG)

Съпругата да започне да взима Господна вечеря редовно и често дори и ежедневно,  ако Бог я води.Който се храни с Моята плът и пие Моята кръв, стои в Мен и Аз – в него. (Йоан 6:56 VBG)

Да се моли, ако може и в съгласие с някого.Пак ви казвам, че ако двама от вас се съгласят на земята за каквото и да било нещо, което да поискат, ще им бъде от Моя Отец, който е на небесата.

(Матей 18:19 VBG)

Да връзва врагът и развързва съпруга си и освобождава ангелски сили.Истина ви казвам: каквото вържете на земята, ще бъде вързано на небесата; и каквото развържете на земята, ще бъде развързано на небесата.

(Матей 18:18 VBG)

Да се моли и полага ръце върху всичко вкъщи, дрехите му, храната му, водата му, дори и върху алкохола, леглото...... понеже се освещава чрез Божието слово и молитва. (1 Тимотей 4:5 VBG)

Той ще намрази алкохола. Молете се за това. Редовен пост, дори верижен, ако може.(А този род не излиза освен с молитва и пост.) (Матей 17:21 VBG)

Изхвърли окултни предмети от вкъщи. Сложи на стената снимки, картини с Думи от Библията.

Показвай му само любов и приемане и нито дума за алкохола. Покажи му Божията безусловна любов. Този човек има отхвърляне в себе си.

Също така и вие, жени, покорявайте се на мъжете си, така че даже ако някои от тях не се покоряват на словото, да се спечелят без слово, чрез поведението на жените си, (1 Петрово 3:1 VBG)

Помоли се Бог да ти открие коренът, причината и я изкорени и противодействай с любов.Както врабче хвръква и както лястовица отлита, така и незаслужено проклятие не се сбъдва.

(Притчи 26:2 VBG)

Бъди търпелива и Бог ще извърши чудото. Постоянствай в Словото на Бога. И го изповядвай за мъжа си. В началото на всяка промяна лежи Божието Слово.То е Оръжието на Святия Дух и на ангелите.

Бог е с вас.

... защото Бог е казал: „Никак няма да те оставя и никак няма да те напусна.“ Така че ние смело можем да кажем: „Господ ми е помощник, няма да се убоя; какво ще ми стори човек?“ (Евреи 13:5, 6 VBG)

Пламен Петров, 6 октомври 2011 г.Свидетелство от Бойка Станкова

Слава на Бога, братко и сестро! За първи път снощи присъствах на богослужение по интернет. Когато пуснах компютъра, вече бяхте започнали. Виждала съм как излизат демони от човек, но се убедих че тези врагове на душите ни се покоряват и от разстояние. Беше невероятно!!! С радост се включих в молитвите за брат Стефан от Каварна и де радвах, когато тези "квартиранти" напускаха с крясъци духа, душата и тялото на страдалеца. Не усетих как минаха почти три часа, но искам да прославя Бога и с моето изцерение. Преди четири години паднах от няколко метра и счупих гръбнака и дясната си ръка. Оттогава ме болят  краката -  първо колената, а изпитвах и болка, която започваше от пръстите на краката до кръста. Не съм ходила на доктор и не знам как се нарича тази диагноза, но болките бяха доста силни - чувствах ги и през нощта, не можех да се обърна без да се събудя от болка. А  когато ставах сутрин, преди да стъпя на краката си първо правех масаж на табаните и след това можех да стъпя. "Успокояваха" ме, че е от ЕГН-то (аз съм на 63 години). Сега разбрах, че не е вярно. По време на богослужението снощи, Бог отне тази мъчителна болка от краката ми и тази нощ съм спала, като бебе. Сутринта направих обичайния масаж, но този път не беше болезнен. Стъпих тръгнах без болка! Слава на Бога! Господ да Ви благославя още много години (колкото Бог рече!) да освобождавате и да развързвате пленници! Бъдете благословени!

Бойка Станкова, 7 октомври 2011 г.


Свидетелство от Слави Славов

Здравейте, пастор Пламен Петров.

Казвам се Слави. От известно време гледаме Ваши предавания и видео в интернет пространството. Бог изцели моята съпруга Руми от силно болезнена бучка по време на молитва...

След това Бог изцели лявата и тазобедрена става по време на проповед по Ustream. Слава на Бог! Благодарим на Бог, че има такива верни служители като Вас. Бог да благослови изобилно вашето уникално  служение по Интернет! За съжаление сървърите и връзките не винаги са надеждни, но благодарение на ангелската намеса вчера можахме да видим цялата служба. Бог да Ви благослови затова, че не се отказахте и продължихте.

Слави Славов, 14 октомври 2011 г.

Изцеление от Сколиоза по Скайп!!!

Слава, слава, слава на великите Му дела.

Благодарност и слава на Христос!

Благодаря за приетото приятелство. Братко, обръщам се към Вас със свидетелство за слава на Бога. След вчерашното моление на 14.10.2011г. получих изцерение след 30 годишна тежка сколиоза. Цяла нощ Духът на Господ работи върху мен. Чудото стана. Освободена съм. Слава, слава, слава на великите Му дела. Няма и следа от гърбицата ми от болките и страданията ми. Слава и благодарност!

Надя Маркова, 15 октомври 2011 г.

P.S. Пасторе, знаете ли, че аз не можах да се свържа с Вас, а само присъствах на молитви те Ви за другите братя и сестри. Тихо се молех и за себе си...И чудото стана. Благодаря на Бог. Не мога да изразя освобождението което имам. Молехте се за друга сестра болна от Сколиоза.  Аз само присъствах на служението ви. Слушах ви и се молех и за себе си. Още чувствам топлината върху гурба ми, а душата ми е лека и чиста.Свидетелство от Генка Янева

Благодаря ви, пастор Пламен, за молитвата за изцеление и освобождение; когато лекарите преди 10 години ми казаха, че имам глаукома и на двете очи, а аз още от малка не виждах с дясното око, тогава след диагнозата Бог ми каза, че няма да ослепея и аз стоя на Неговото обещание и вярвам в пълното изцеление; аз изобщо не виждах с дясното око, но Бог направи чудо и на една конференция зрението на дясното око се удължи с няколко метра; и днес усетих иглички в същото око и доста време продължи това боцкане в окото, но погледът ми се проясни и сълзенето на очите престана; сякаш мъгла се вдигна от мен; бях настинала от няколко дена, но Бог премахна настинката изведнъж; като дете прекарах жълтеница и черният дроб се разшири, но аз вярвам, в пълна победа над здравето ми; от снощи интернета прекъсва и днес прекъсна преди богослужението, но техниците го възстановиха и още щом свършихте молитвата за мен отново компютъра зацикли за дълго време; сатана не иска да съм здрава, но Бог е верен; благодаря на вас и на нашия Бог; тези дни имах съмнения за здравето ми, но Бог днес разпръсна тъмните мисли и дойде голяма радост върху мен след молитвата; чудех се защо само в дясното око имаше иглички, а забравих, че точно то беше най-много увредено; 3 лазерни интервенции преминах и лекарите казват, че повече не могат да ми помогнат чрез лазер, но за тяхна голяма изненада Бог държи отпушени и трите дупчици на двете очи, а минаха години оттогава; и днес работя с компютъра до 3 часа посред нощ и виждам; амин; нека Бог да ви благослови.

Генка Янева, 15 октомври 2011 г.


Свидетелство от Светлана Душева

Благодаря на моя Бог за отговорената молитва за изцеление.

Пастор Пламен, тази сутрин се присъединих към молитвата за семействата и се молих заедно с вас и когато ти започна да се молиш за заболявания на бъбреци, за инфекции и т н, болката която ме безпокоеше от предната вечер, ИЗЧЕЗНА. Отдавам цялата слава и хвала на Бога! Благодаря ти, брат, за тези извънредно полезни прославящи Бога служби.

Светлана Душева, 29 октомври 2011 г.

Свидетелство на Галина Захариева

Цялата слава да бъде на Господ!

Слава на Бога и аз получих изцеление докато се молих с вас в една служба, записана по facebook. Благодаря на Бог!

Здравейте, слава на Бога. Бог не е ограничен от пространството и времето, Той е навсякъде. Слава на Величието Му. Имах една болка, която не знам откъде дойде, болка в трите пръста на десния ми крак. Не знам дали можете да си представите при ходене какво съм изпитвала непрекъснато. На никой не казвах и само повтарях, че Бог ще я махне. От лятото ме тормозиха болки в този крак, но в глезена. В молитва един за друг поставих нуждата и свидетелствах за изцелението, но само седмица след това ме заболяха пръстите на крака. По време на молитвата по време на интернет службата, когато ти каза да си сложим ръката там, където е болката, аз го направих заедно с другите и слава на Бога получих изцелението. Сега с голяма радост свидетелствам, че Господ Исус Христос ме изцели. Да, това се случи вчера докато гледах видео запис на една от вашите служби. Цялата слава да бъде на Господ.

Галина Захариева, 30 октомври 2011 г.


Свидетелство за изцелен врат на Иван Александров

Здравейте, пастор Пламен, пиша Ви по повод свидетелствата, които имам за Бог и Неговата сила и милост на Богослуженията, които провеждате по интернет, за които благодарим на Бога за Вас и цялото семейство, и се надявам, ако е възможно, че ще може да го споделите с братята и сестрите във фейсбук :) Искам да изразя моята благодарност към Бога и да Му благодаря пред всички за това, че ме изцели от болки и напрежение във врата, по време на вашето последно богослужение на 29.09.2011г.,Слава да бъде на Бог Отец и на Господа Исуса Христа, Който дойде заради нас и на Святия Дух, Който се грижи за нас и ни утешава, благодаря Му от все сърце и душа, че понякога върши неща с ЕДНА ДУМА без дори и да сме очаквали в определен момент. По време на молитвата, като започваше Богослужението, вие се молихте за различни видове заболявания и внезапно казахте, че Бог в момента изцелява някой с болки във врата и да си раздвижи добре врата и да го разкърши добре, аз не очаквах че това е за мен, но просто го направих и изведнъж се оказа, че е било за мен, изведнъж усетих врата си свободен, без никакви болки, напрежение и прещракване (защото много ми пукаха прешлените), и в момента не можах дори да разбера как стана, просто изведнъж, дори и не съм се молил чак толкова настойчиво, имал съм го от може би 16-17 години и бях привикнал някакси, искал съм разбира се изцеление но не ми е било на преден план, Слава да бъде на нашия велик Господ и Отец, който върши чудеса и ни изненадва по този чуден начин. Също искам да благодаря на Бога пак за едно освобождение на рамото ми, понеже имах схващане от настинка, това беше още през зимния период, може би месец март, пак на ваше Богослужение в началото по време на молитвата, но тогава вие дори не се молехте за изцеление, а беше встъпителна молитва, и внезапно получих като едно разтърсване на дясното рамо, като тръпки нещо подобно и изведнъж ме отпусна схващането и си казах, че ще благодаря на Бога, но започне ли човек да отлага и все някак пропуска да го направи, затова се радвам, че вие като служител продължавате да напомняте на Божиите деца да свидетелстват, защото това наистина е много важно, да прославяме Името на Исуса Христа за чудесата, които върши и за милостта Му и благостта Му, които траят до века, искам да насърча наистина братята и сестрите, когато имат свидетелство за Бога и за дела, които е извършил да Го прославят за това, защото Той наистина заслужава това. Благодаря Му за жертвата на кръста и нека Бог да ни благославя всички, които се боим от Името Му и Го обичаме. АМИН.

С уважение: Иван Александров,

31 октомври 2011 г.


Писмо от Стелияна Янкова

Писмо: Здравейте, пасторе! Току що гледах едно от интернет богослуженията и доста се насърчих! Искам да благодаря на Бога, че ми помогна да откажа цигарите, че излекува коремчето на седем годишният ми син, че премахна стафилококовата бактерия която ми откриха в носа - слава, слава и само слава за Господа Исуса Христа. Сега съм бременна и през април очакваме второто си дете, но ми откриха киста, която според лекарката е от бременността и щяла да се махне сама. Аз постоянно се моля Господ да премахне тази киста и на следващата консултация се надявам вече да я няма. Моля ви подкрепете ме в молитвите ми! Помолете се за мен - за едно нормално и безпроблемно раждане на едно здраво бебе! Помолете се и за синът ми Георги на седем години - да бъде винаги здрав и всяка болест и немощ да напуснат тялото му и Господ да го пази /знаете ли и той самият се моли на Господа/ имам и още една молба - снощи открихме на мъжът ми на гърба едно топче - моля ви да ме подкрепите в молитва това топче да се махне и да изсъхне в мощното име на Исус Христос!

Бог да ви благослови вас и цялото ви семейство и вашето богослужение!!!!!

Стелияна Янкова, 4 ноември 2011 г.

Свидетелство на Слави Славов

Благодарим на Бог за Неговата милост!

Свидетелствам, че Бог изцели моята съпруга Руми за 3-ти път. 30 минути след службата по Ustream Бог изцели Руми от бъбречна криза (болка в дясната част на тялото, стигаща до слабините). Благодарим на Бог за Неговата милост!

Болката започваше от кръста в дясната част на тялото и достигаше до слабините, Слава на Бог  Йеова Раффа!

Слави Славов, 17 ноември 2011 г.


Свидетелство на Ирена Христова

Отдавам цялата слава на Бога за насърчението, което ми даде!

Здравей, пасторе, бях на службата в събота, преди да отида си мислех, че не съм виждала директно чудо някой болен и пред очите ми оздравял, само бях чувала и чела свидетелства, когато видях лекарката освободена от асма, благодаря на Бога за това свидетелство, чувствах силно Божието присъствие, отдавам цялата слава на Бога за насърчението, което ми даде, моля се за гласовете ви!

Ирена Христова, 21 ноември 2011 г.

Свидетелство за емоционално изцерение

Чудесен Си, Господи!

Здравейте, пастор Пламен:)) Слава на Господа за вас и служението!  Благославям ви !! Бог ми изцери емоциите  - тъга, вина, депресия, тревожност... (имах Бърнаут - емоционално и психологическо “прегаряне”. Благодаря ти, Милостиви и Верни Отче! Имам много свидетелства..., не знам как да ги опиша, трудно ми е. Като, че ли не мога да догоня Бог... Молих от няколко години Господ да ми изпрати човек с дарби за освобождение, изцеление и Той ми прати вас! Първото, което стана още преди няколко месеца чрез интернет служение - започнах отново да се моля, да пея хваления, да чета словото Му! Мислех си как да отида до Испания при вас, а Той ви изпрати тук! Благодаря ти ,Татко Небесен, каква е тази Твоя Любов, не я разбирам... Вие се молихте за мен и Бог ме освободи от дух на смърт (родови проклятия) и веднага ме изпълни с Любов, радост, мир... искаше ми се на всички хора да кажа, че Бог ги обича безусловно и дълбоко! Обичам ви и се радвам да ми бъдете пастор, благославям ви с цялото си сърце! Благословена да е Мария за хвалението! Помолих я да ме прегърне и тя го направи с такава нежност, любов, всеотдайност и искреност, има голяма сила! Моля се за цялата любов на Бог да се излива мощно върху нея и целия ви дом! Това е първото ми свидетелство - Бог ме изцери и върна в първата любов :)) Ще пиша допълнително за останалите чудеса на Господа, които Той извърши само за 3 дни чрез вас! Слава на Живия Бог! Благодаря ви! Обичам ви!

Даниела Шиварова, 24 ноември 2011 г.


Свидетелство на Иванка Янкулова

Слава на Бог и нека се величае Неговото име.

Брат Пламен, искам да прославя нашия Бог, чрез теб в молитва „освобождение от тумор по интернет” имам изцеление. Нямам никакви болки. Това се потвърди от изследванията, които получих вчера. Бъди благословен и нека Бог да те благославя и употребява и ви дава още по-силни изцелителни молитви. Слава на Бог и нека се величае Неговото име. Амин!

Яванка Янкулова, 24 ноември 2011 г.

Бъбречна криза

Миналият четвъртък майка ми имаше бъбречна криза и повръщаше, Вие пасторе се помолихте за нея и ми казахте да й дам чаша с вада над която съм се помолила, направих го и майка ми беше изцерена, слава на Бога!

13 януари 2012 г.

Бебе по обещание! Милена Илиева

Слава на Името на Исус!!!

Здравейте от Коринт! Слава на Божието име! Миналата година по това време Бог чрез Пастор Пламен ни даде обещание за бебе след два спонтанни аборта и много трудности и изпитания. Бог ни обеща чрез Пастор Пламен, че до края на тази година ще имаме рожба. Бебето ни се роди на 17.11.2011. Казва се Елисавета. Минахме през доста изпитания през времето на бременността, но Бог беше винаги до нас и ни осигуряваше всичко необходимо. Слава на Името на Исус!!!

Милена Илиева, 24 ноември 2011 г.
Писмо от Надя Марковa

Пасторе, слава на Бога за службите и помазанието, което направихте в България. Лично за мен това беше празник в живота ми. Чувствам се изпълнена и презаредена с Вяра. Но с това явно много разбунтувах дявола. Точно като предния път, когато исках да направя свидетелството си за изцелението от сколиоза - какви ли не ги измисли тогава. Сега пък така се е разбесувал - днес сутринта, когато идвам да отворя галерията, не мога да повярвам какво виждам. По неестествен начин захвърлени по земята картини – не паднали и то само на хора във вярата. Най-тъжна беше картинката как са разхвърляни платната и натрошени рамките във всички посоки на помещението. Много гняв беше излят върху работите на сестрата, която навремето ме евангелизира. Не е човешки золум. Вратите си бяха заключени, алармата пусната. Не е за вярване какви може да ги свърши дявола, когато приемаме Вяра, Дух и помазание.

Надя Маркова, 24 ноември 2011 г.

Потвърдено свидетелство за изцеление

Слава на Всемогъщия Бог!

Една сестра ми каза за службите на пастор Пламен Петров по интернет. Започнах да се включвам редовно всеки четвъртък, но без регистрация в Юстрим. Аз страдах от непоносими болки в кръста. Лекарите ми предписваха болкоуспокояващи с наркотици, които аз отказвах да приема. Бях денонощно в ужасни болки, не можех да се обърнав леглото без стенания. Започнах да се депресирам при мисълта, че така ще страдам до края на живота си. Молех се за изцеление, но болките продължаваха.

На 24 май 2011г. се включих около 15 минути преди да започне службата в Юстрим. Имах силно усещане, че трябва да си направя регистрация и да взема участие в чата. Така и направих. По време на службата една сестра предложи да се молим за съпруга й, който страда от дископатия и е много зле. Когато пасторът се молеше, аз също приемах за себе си изцеление. Пасторът каза да се раздвижваме, да се навеждаме. Аз започнах да се движа, да се въртя настрани, да се навеждам. Имах все още болки, но не толкова непоносими. Два дена след това като се събудих в събота сутринта, осъзнах, че болките са изчезнали напълно. Следващият четвъртък очакнах с нетърпение да започне службата, за да мога да дам свидетелство за моето изцеление. След 15 месеца болки и страдания Бог ме изцели на точното време, когато аз бях готова да дам свидетелство за Негова слава! “Ако не бях се регистрирала в Юстрим, сигурно не бих свидетелствала за случилото се с мен).

Вече 7 месеца не преставам да благодаря на Бог и да се радвам, че ми върна зцдравето. Бъдете насърчени братя и сестри и не се обезкуражавайте лесно, продължавайте да се молите и приемете изцеление с вяра!

Слава на Всемогъщият Бог!

Даниела, 1 декември 2011г.Насърчение, благодаря на Христос!

Здравейте пастор Пламен! Обичам да ви насърчавам и това си е! Преди да дойдете в София имах разбирането за Гедеон, който идва да събори ашерата на бащиния си дом. Все още нямам време да гледам записите на службите в България, но успях да си пусна една, съвсем произволно избрана и искам да ви кажа, че докато гледах ме обзе едно прекрасно електричество на Духа, както никога до сега. До този момент бях го чувствала единствено в ръцете си, докато се моля за някого. Този път то беше по цялото ми тяло и беше някак живо, пукаше, „шуптеше” по мен, дори в косата ми. Това продължи ден и половина – работя, вървя по улиците, правя нещо у дома – и то все с мен. Като включена в мощен контакт. Преди малко си пуснах запис на снощната молитва срещу силите на нечестието – и отново това електричество. Сега, докато Ви пиша, продължавам да съм в това – има сила и сладост в това усещане. Трудът ви в Господа не е напразен и нека все повече да бъде: „Не чрез сила, не чрез мощ, но чрез Духа Му”, Който обитава във Вас и във Вас ще бъде!2 декември 2011г.

База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница