Александър МалиновДата27.08.2016
Размер29.58 Kb.Бул.“Александър Малинов“№33., София, 1729, България

academy.telerik.comБезплатно обучение за начинаещи програмисти

Стартира процесът по кандидатстване за третото издание на Софтуерната академия на Телерик


На 31 октомври 2011 г. започва новото издание на Софтуерната Академия на Телерик. Тази година Академията разполага с по-голяма учебна зала, изцяло оборудвана с компютри и мултимедия, която ще позволи броят на курсистите, да бъде три пъти по-голям от обучаващите се през миналия сезон.

Академия на Телерик за софтуерни инженери


Софтуерната Академия на Телерик стартира своите безплатни курсове в областта на Microsoft технологиите за трета поредна година. Поради големия успех и силния интерес към обучението, през новия сезон Академията ще приеме повече от 300 човека, които ще направят своите първи стъпки в програмирането.

Академията за софтуерни инженери е инициатива на водещата технологична компания Телерик в помощ, която цели да повиши качеството на подготвяните за работа в ИТ индустрията кадри, както и да предостави допълнителни възможности за развитие и реализация на начинаещите програмисти.


Кандидатстване


Процесът по кандидатстване и одобрение в Академия на Телерик включва подаване на документи и преминаване на входящ изпит. Желаещите да кандидатстват за безплатното обучение трябва да изпратят по имейл CV и мотивационно писмо на английски език - не по-късно от 16 октомври 2011г. и да се явят на входящ изпит. Участниците с най-добри резултати ще се присъединят към Академията на Телерик, чиито занятия стартират на 31 октомври 2011г.

Учебно съдържание


Учебната програма на Академията предоставя фундаменталните знания на курсистите, необходими на всеки един добър програмист. Съдържанието на програмата стартира от базисни знания, свързани с компютърното програмиране и постепенно навлиза в по-сложни теми като: концепции на обектно-ориентираното програмиране, алгоритмично мислене и изучаване на съвременните Microsoft технологии.

Лекторски екип


Преподавателският екип на Софтуерната академия се състои от опитни .NET софтуерни инженери и лектори от Телерик. Водещият лектор - Светлин Наков, разполага с над 10 години професионален опит като софтуерен инженер, консултант и говорител на десетки технологични семинари. Той е автор на 6 книги за програмиране и софтуерни технологии и утвърден университетски преподавател.

Телерик

Телерик е водеща компания, предлагаща цялостни решения за разработване и автоматизирано тестване на софтуерни приложения, управление на проекти според agile методологията, бизнес репортинг, както и управление на уеб съдържание, всички от които разработени върху най-новите Microsoft платформи.

Компанията бе избрана за работодател номер едно в България през 2010г. Телерик е сертифициран Microsoft партньор и през последните четири години се намира в челната листа на най-добрите работодатели в България.


Повече информация за Софтуерната академия на Телерик и процеса по кандидатстване можете да намерите на официалната страница на Академията: academy.telerik.com.

За допълнителна информация:Ина Добрилова

Ina.Dobrilova@telerik.com

academy.telerik.com

0887 358 647

Ако искате регулярно да получавате информация относно Академията и нейните инициативи, можете да следите профилите на Telerik Academy във Facebook и Twitter:

www.facebook.com/TelerikAcademy

https://twitter.com/#!/Telerik_AcademyАкадемия на Телерик за софтуерни инженери

of

facebook.com/TelerikAcademy

База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница