Англия летни групови програмиДата15.04.2017
Размер26.29 Kb.

АНГЛИЯ ЛЕТНИ ГРУПОВИ ПРОГРАМИ
ТЕНБЪРИ УЕЛС Възраст: 10 - 16 г.
Saint michaels college
Градът

Тенбъри Уелс, намиращ се в графство Уорчестършир е малък английски град. Намира се в района , известен като “сърцето на Англия”, сред пленителна природа, на около 3, 5 часа път до Лондон.Езиковият център

В миналото Saint Michaels College е било музикално училище, основано от известен оксфордски професор. Днес то е частно международно средно училище, предлагащо възможност за получаване на квалифицирано средно образование.


Обучение


През лятото Saint Michaels College предлага езиково обучение за деца и младежи от 10 до 16г. Училището разполага с красив парк и градина, спортни и игрални площадки, тенис корт, зали и др. Обучението е подходящо за тези, които владеят езика на различно ниво – от начинаещи до напреднали. Децата са разпределени в групи максимум до 15 души, а учебните часове са по 50 минути. Неразделна част от учебния процес е богатата и привлекателна следобедна и вечерна програма от различни дейности и мероприятия.

Настаняване


Saint Michaels College предлага настаняване в стаи с 2 до 4 легла в общежитие. Настаняването е осигурено от неделя преди началото на програмата до последната неделя от завършването й. Изхранването е на пълен пансион – закуска, обяд и вечеря.
Продължителност - 2 седмици
Начални дата- 01 юли 2012г.

Цена - 1 240 GBP;
Цената включва:


Забележка: В цената на програмата не е включен самолетният билет. Цената е валидна за група от минимум 10 деца. При записани по-малко деца, цента се променя и групата не се придружава от преподавател.
Спорт

Футбол, тенис, бадминтон и др.


Екскурзии

Лондон, Манчестър, Кардиф, Стоунхендж, Уорчестър, Бат и др.


Условия за записване и анулиране:

  • При желане за участие в програмата се внасят 350 GBP депозит минимум 2 месеца преди избраната начална дата;

  • При внесен депозит до 31.01.2012 г. се ползва намаление от цената на програмата;

  • При отказ от програмата след 31.05.2012 г.се удържа такса анулиране в размер на 250 GBP.

  • Не се възстановяват суми при отказ, направен по-малко от 30 дни преди началото на програмата, при закъснение, по-ранно прекратяване или пропускане на част от програмата.

  • Краен срок за внасяне на пълната сума – 31.05.2012 г.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница