Автобуси Citea lle на vdl за АахенДата22.08.2017
Размер17.39 Kb.
Автобуси Citea LLE на VDL за Аахен
В края на декември 2015 година фирма VDL Bus & Coach достави 5 броя автобуси от своя модел Citea LLE на фирмата ASEAG (Aachner Straßenbahn und Energieversorgungs-AG). Фирмата ASEAG отговаря за обществения транспорт във и около град Аахен. Един екземпляр от модела Citea LLE на VDL беше вече използван в града като част от пробно изпитване, което започна през ноември 2014 година. Във фазата на тестването моделът Citea LLE демонстрира, че олекотената му конструкция наистина води до по-ниска консумация на гориво, а вследствие на това и до по-ниски емисии на вредни вещества в атмосферата.
Моделът Citea LLE на VDL: новаторска концепция за олекотено тегло

Основният фокус при автобуса с олекотена конструкция на VDL е намалената консумация на гориво, а в резултат на това и намалените общи нива на емисиите. При все това, автобусите от този модел продължават да задоволяват и най-високите стандарти за безопасност. Предвид на големия натиск днес да се намаляват разходите, изборът на концепцията на VDL за олекотено тегло е логичната стъпка за операторите в обществения транспорт, които са поставили пред себе си двойната цел да осигурят оптимални транспортни услуги на пътниците и да намалят вредните емисии.


Фирмата ASEAG

Вече над 130 години фирма ASEAG отговаря за обществения транспорт във и около Аахен. Първоначалната цел на това дружество важи и днес: предоставяне на съобразени с изискванията на клиента мобилни решения. При територия за разполагане на транспортни средства с площ от 520 km2 се превозват над 220 000 пътника всеки ден.


Фирмата VDL Bus & Coach

Основните дейности на VDL Bus & Coach са разработването, производството, продажбите и следпродажбеното обслужване на широка гама градски и туристически автобуси и модули на шасита, както и закупуването и продажбите на автобуси втора употреба. Производството се извършва в Холандия и Белгия. Фирма VDL Bus & Coach обръща голямо внимание на качеството, безопасността, трайността, околната среда, ниската консумация на гориво, комфорта и ниските разходи по поддръжката. Продуктите на VDL Bus & Coach се продават с помощта на международна мрежа, съставена от собствени офиси за продажба на фирмата, от вносители и от агенти в над 30 страни по света. Това дава възможност да се предлагат транспортни решения, съобразени с исканията на клиента. За следпродажбеното обслужване и поддръжката клиентите могат да разчитат на бързо съдействие без излишни въпроси от страна служителите на VDL Bus & Coach в кое да е от многото на брой сервизни места. Широката дистрибуторска мрежа осигурява възможно най-бърза доставка на необходимите резервни части и аксесоари в исканото място. Фирма VDL Bus & Coach е един от най-големите производители на автобуси в Европа.


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница