Договор проект! №2012



Дата24.10.2018
Размер61.61 Kb.
#96222
Образец № 8

Възложител: Община Силистра

Изпълнител:

Обект: Доставка на канцеларски материали за нуждите на общинска администрация- Силистра



ДОГОВОР Проект!

2012-.....


Днес, ……….. 2012 г., в гр. Силистра, между:

ОБЩИНА силистра, с адрес: гр.Силистра, ул. „Симеон Велики” №33, ЕИК: 000565537, представлявана от д-р Юлиян Найденов Найденов- Кмет и Анелия Петрова Василева – Главен счетоводител на Община Силистра, наричана по-нататък Възложител

и

..........................................



наричано по-нататък в настоящия договор за краткост Изпълнител, на основание чл.101(е) от Закона за обществени поръчки се подписа настоящият договор за следното:
І. ПРЕДМЕТ НА ДОГОВОРА:

1.1.Възложителят възлага, а Изпълнителят се задължава да извърши доставка на канцеларски материали за нуждите на общинска администрация- Силистра, съгласно Техническо задание и Ценова оферта на Изпълнителя, съответно - Приложение № 1и Приложение №2 неразделна част от настоящия договор.


II. СРОК:

2.1.Срокът на настоящия договор е 1 (една) година и влиза в сила от датата на подписването му.


ІII. ЦЕНА И УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕ:

3.1.Общата стойност за изпълнение на доставките, предмет на настоящия договор е в размер на ................................... лв. (.................) без ДДС или .......................лв.(......) с ДДС.

3.2.Заплащането ще се определя на база действително доставените количества канцеларски материали по единични цени, съгласно ценовата оферта на Изпълнителя. Всички цени от ценовата оферта на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ, представляваща неразделна част от настоящия договор са фиксирани/крайни за времето, в което договорът е в сила и не подлежат на промяна.

3.3. Заплащането на действително доставените количества канцеларски материали, приети и предадени с приемо– предавателен протокол, подписан от представители на страните по настоящия договор ще се извършва в левове, по банков път в срок до 30 (тридесет) работни дни, считано от датата на издаване на фактура за действително доставените количества, по посочени от Изпълнителя банкови сметки, както следва:

IBAN:

BIC:
ІV. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ:



4.1. Предаването и приемането на стоките се извършва в сградата на Възложителя, гр. Силистра, ул. „Симеон Велики” №33.

4.2. Възложителят има право:

4.2.1. Да иска от ИЗПЪЛНИТЕЛЯ да изпълни възложената доставка в срок, без отклонение от договореното и без недостатъци.

4.2.2. Възложителят има право, когато Изпълнителят се е отклонил от изискванията за доставка по настоящия договор, да откаже приемането на част или цялото количество материали, както и да откаже да заплати съответното възнаграждение, докато Изпълнителят не изпълни своите задължения съгласно договора.

4.2.3. Да изисква от ИЗПЪЛНИТЕЛЯ замяната на некачествената, непълна или дефектна доставка, както и корекция на евентуални пропуски и недостатъци за сметка на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ.

4.2.4. Възложителят е длъжен да оказва необходимото съдействие на Изпълнителя за изпълнение на предмета на настоящия договор.

4.2.5. Възложителят приема от Изпълнителя доставените в срок, количество и качество материали, чрез подписване на приемателно-предавателен протокол.

4.2.6. Възложителят е длъжен да заплати на Изпълнителя съответното възнаграждение за изпълнената доставка, по начина и в сроковете, определени в раздел III-ти от настоящия договор.

4.2.7. Когато недостатъците на доставените материалите, предмет на настоящия договор са съществени, Възложителят има право да задължи Изпълнителят да достави качествена стока в срок от 5 (пет)работни дни за сметка на Изпълнителя.

4.2.8. Да не заявява част от изброения асортимент.

4.3. Възложителят се задължава:

4.3.1. Да заплати цената на договора по реда и при условията в него.

4.3.2. Да осигури на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ съдействието, информацията и документите, необходими му за качественото извършване на дейностите.
V. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ИЗПЪЛНИТЕЛЯ:

5.1. Изпълнителят се задължава разходите по доставянето и разтоварването на материалите до Възложителя да са за негова сметка.

5.2. Изпълнителят е длъжен да изпълнява поръчките в срок и да доставя материалите, отговарящи на изискванията за качество.

5.3. Изпълнителят се задължава да достави заявки на Възложителя в срок от ...........(словом) дни считано от датата на заявката, която се подава по факс, електронна поща, телефон или чрез писмо.

5.4. Изпълнителят е длъжен след всяка изпълнена заявка да издава на представителите на Възложителя данъчна фактура за доставеното количество материали. Количеството, вписано в данъчната фактура следва да съвпада с общата сума на доставените материали по складовата разписка.

5.5.Изпълнителят е длъжен да доставя копирна хартия с качество, което отговаря на изискванията и заявката на Възложителя посочени в техническото задание от документацията за участие.

5.6. Изпълнителят е длъжен при констатиране на видими фабрични дефекти на материалите в момента на доставката да извърши замяна на артикулите със същото или по-добро качество.

5.7. Изпълнителят е длъжен при поява на скрит фабричен дефект в тридневен срок от приемане на материалите и установяване на рекламацията й да извърши замяна на дефектиралата стока със същото или по-добро качество.


VІ. РЕКЛАМАЦИИ, Санкции и неустойки:

6.1. Рекламациите за количество и качество се предявяват от Възложителя или от негов упълномощен представител на Изпълнителя.

6.2. Рекламации за липси, могат да се правят в момента на приемане и предаване на доставката или в 3 /три/ дневен срок от нейното получаване. Констатирането на липсата се удостоверява с протокол, съставен от комисия.

6.3. Изпълнителят в срок от 5(пет) работни дни от подаване на сигнал за рекламация допълва количеството на доставката и/или подменя некачествените материали с качествени за своя сметка.

6.4. При пълно и/или частично неизпълнение на поетото с настоящия договор задължение, Изпълнителят заплаща на Възложителя неустойка. При пълно неизпълнение неустойката е в размер от 0.5 % за всеки просрочен ден, но не повече от 10(десет)% от цената на договора. При частично неизпълнение същата е в размер на 0.2 %, но не повече от 10 (десет процента)% от неизпълнената част.

6.5. При забавено изпълнение, на задължение на Изпълнителя, последният дължи неустойка, в размер от 0,5 % (нула цяло и пет процента) от цената на договора, за всеки просрочен ден, но не повече от 10 % (десет процента) от цената по договора.

6.6. При забава в плащането ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ дължи неустойка в размер на 0.2 % от дължимата сума за всеки ден закъснение, но не повече от 10 % от цената на договора.

VІІ. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА:

7.1. Настоящият договор се прекратява:

7.1.1. с изтичане на срока му;

7.1.2. по взаимно съгласие между страните, изразено в писмена форма.

7.1.3. едностранно, от Възложителя, без предизвестие, при всякаква форма на неизпълнение на задълженията от страна Изпълнителя;

7.1.4. от Възложителя, едностранно, ако в резултат на обстоятелства, възникнали след сключването му, не е в състояние да изпълни своите задължения;

7.1.6. при прекратяване на физическото или юридическото лице Изпълнител, освен ако се даде съгласие договорът да бъде продължен с правоприемник;

7.1.7. в случай на причиняване на вреда на Възложителя поради причина, дължаща се на доставени некачествени материали, като отклонението от качеството е констатирано при потреблението им, Изпълнителят се задължава да възстанови пълния размер на причинената вреда.


VІІІ. ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ:

8.1.За неуредени с настоящия договор въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

8.2. Договорът не може да бъде изменян или допълван освен при условията на чл. 43, ал. 2 от Закона за обществените поръчки.

Адресите за кореспонденция между страните по настоящия договор са както следва:

За Възложителя: Община Силистра: град Силистра, ул. „Симеон Велики” № 33.

Инвеститорски контрол по изпълнението на договора – Ростислав Павлов – Секретар на Община Силистра , тел. 086 816 241; Стоян Пенев - домакин, тел. 086 816 297;

За Изпълнителя: ............
Неразделна част от настоящия договор са следните приложения:

Приложение №1- Техническо задание;

Приложение №2- Оферта за изпълнение;
Настоящият договор се състави и подписа в три еднообразни екземпляра - два за Възложителя и един за Изпълнителя.


Договарящи се:

ВЪЗЛОЖИТЕЛ : ИЗПЪЛНИТЕЛ:

............................. ..............................

Кмет на община Силистра Управител:

д-р Юлиян Найденов
..............................

Главен счетоводител

Анелия Василева
..............................

Директор дирекция „Правна”



Николай Николов






Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница