Инструкция за употреба: Поставете Safe Spoon в кавитета, където хемостазата е необходима. Нека да остане в кавитета до пълната му абсорбция, което се извършва в рамките на 15 дниДата16.10.2017
Размер17.47 Kb.
SAFE SPOON

/Хемостатична гъба направена от Lyophilized Hydrolyzed Collagen /Gelatin/

Упътване: Safe Spoon е специално предназначен за медицината, заради високите си хемостатични и лечебни свойства. Safe Spoon се поставя в кавитета, където хемостазата е необходима.

Състав: Лиофилизиран желатин от свински произход на блокче

Описание на предукта: Safe Spoon е лиофилизиран желатин под формата на кубче с тегло по-малко от 10mg. Safe Spoon има хемостатично и лечебно действие и се абсорбира напълно от организма до 15 дни. Предлага се готов за употреба, индивидуално пакетиран в блистери.

Приложение: Safe Spoon може да се прилага, като абсорбционен хемостатик, използван за отстраняване на кървенето. Неговата порьозна структура му позволява висок капацитет на абсорбция. Абсобира течност най-малко 40-50пъти от собственото си тегло. Добре известно е, че кръвен съсирек се формира поради аглутинация на тромбоцитите в мястото на кръвоизлива, а също и поради активирането на коагулационни фактори . Safe Spoon работи, като матрица, която допълнително подсилва формирането на кръвен съсирек. Освен локален ефект, продукта няма друго действие.

Инструкция за употреба: Поставете Safe Spoon в кавитета, където хемостазата е необходима. Нека да остане в кавитета до пълната му абсорбция, което се извършва в рамките на 15 дни.
Противопоказания: Няма

Предупреждение: Да не се използва ако опаковката е повредена. Трябва да се работи със стерилизирани пинсети или ножица.

Съхранение: Пазете от топлина.

Стерилен продукт – стерилизиран чрез облъчване. За еднократна употреба. Специално за стоматолози.

Вносител: „Мипис” ООД – Варна

mipis@abv.bg

www.mipis.com

Производител:

Medicom -Холандия


гр. Варна

ул.”Генерал Цимерман” №55

тел/факс: 052 / 612 123гр.Варна


ул.”Патриарх Евтимий” №35

тел/факс: 052 / 601 648


гр.София


ул.”Перник” 91

02 / 952 66 450882 / 508 239; 0882 / 820 766


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница