Мултимедийните технологии имат за цел създаване на продукт, съдържащДата15.10.2018
Размер11.66 Kb.
Секция/Клуб „Мултимедийни технологии“

Мултимедийните технологии имат за цел създаване на продукт, съдържащ "колекция от  изображения, текстове и данни, които се съпровождат от звук, видео, анимация и други визуални ефекти (Simulation), включващи интерактивен интерфейс и други механизми за управление".

В клуб „Мултимедийни технологии“ учениците ще се научат да създават запомнящи се презентации, да създават страхотно изглеждащи слайдове на базата на шаблони или на създадени свои собствени, ще могат да вдъхнат живот на идеите си с анимации и специални ефекти, ще представят презентациите си лично, на компактдиск или в уеб пространството.

И тъй като мултимедията означава съчетание на повече от една медия за представяне на информационни обекти, учениците ще имат възможност да превръщат в професионални видеофилми с атрактивни визуални и звукови ефекти своите видеозаписи, фотографии, компютърни рисунки и анимации. Ще монтират на практика собствени медийни продукти по избор - реклама, клип, кратка филмова форма с продължителност от от 3 до 20 минути и много други тестови практически занимания със специализирани програми за видеообработка, между които Windows Live Movie Maker, Adobe Premiere, Adobe After Effects, SoundForge и др. Така също ще се научат да вкарват специални ефекти, субтитри, надписи на филми.Курсът на обучение има за цел да даде на учениците практически знания и умения при създаването на мултимедийни материали и приложения на база разработване на индивидуални или групови курсови проекти.
Каталог: wp-content -> uploads -> 2012
2012 -> За приемане чрез централизирано класиране на децата в общинскиte детски ясли, целодневни детски градини и обединени детски заведения на територията на община пловдив раздел І – Основни положения
2012 -> Критерии за отпускане на еднократна финансова помощ и награждаване на жители на община елхово I общи положения
2012 -> Програма за развитие на туризма в община елхово за 2014 г
2012 -> Област враца походът се провежда под патронажа на
2012 -> София-град Актуализиран на Педагогически съвет №8/04. 09. 2012 г
2012 -> Програма за развитие на селските райони европейски земеделски фонд за развитие на селските райони европа инвестира в селските райони
2012 -> Книгата е създадена по действителен случай. Имената на описаните места и действащите лица са променени
2012 -> Относно Обособена позиция №1


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница