Пресинформация 26 септември, 2014 гДата25.10.2017
Размер24.79 Kb.

Пресинформация

26 септември, 2014 г.
Съвместна игра на Opel и www.woman.bg: ADAM и Ева на път

София. Името Адам неволно извиква в съзнанието ни и името Ева и това е съвсем логично. Библейската двойка е древна колкото света и двете имена вървят ръка за ръка от неговото създаване. Така съвсем естествено нашият Opel ADAM привлече и очарова главната редакторка на известния дамски лайфстайл сайт www.woman.bg Ева Лъчезарова, която в лицето на малкия шикозен автомобил припозна перфектния придружител в града, а и извън него. Ето какво Ева Лъчезарова сподели в сайта, на който е главен редактор:


„Истината е, че за съвременната жена автомобилът отдавна не е просто средство за придвижване от точка А до точка Б. Той функционира като забавен приятел в скучните задръствания, достъпен навсякъде гардероб, който съхранява необходимите ни любими вещи и ни прави подготвени за неочаквани парти покани, не на последно място ни отървава от шегите на метеорологичните прогнози, които зачестиха неимоверно. Автомобилът дава на градското момиче свободата да бъде себе си, да бъде независима и мобилна.“ И веднага след това Ева добавя: „Това важи с още по- голяма сила за Opel ADAM, който предлага неизчерпаем потенциал за индивидуализиране и разполага с най-добрата връзка с мрежата в малкия автомобилен клас благодарение на инфоразвлекателната система IntelliLink.“
Срещата между ADAM и Ева Лъчезарова „роди“ рубриката "ADAM & EVA" в www.woman.bg, в която Ева ще покаже на читателите си, че извън рамките на техните домове и градинки ги очаква един град, изпълнен с приключения, предизвикателства, изненади и нови приятелства. "ADAM & EVA" ще представят най-горещите места в столицата, ще препоръчват най-новите книги, ще разказват за любопитни козметични процедури, ще разкрият актуални модни тенденции, ще излизат на вино с приятелки и т.н.

Освен това ADAM и Ева Лъчезарова са приготвили за читателите и почитателите си и игра, с която да се забавляват, да научат нова и любопитна информация и разбира се да спечелят награди. Надпреварата се нарича "ADAM и Ева на път". В нея ще може да се гласува за една от три дестинации, които ще бъдат подбрани от екипа на сайта. ADAM и Ева ще пътуват до мястото, което събере най-много гласове, ще разкажат повече за него, ще донесат сувенири оттам, а всички гласували ще участват в томбола за спечелването на 20 чифта уникални и цветни очила ADAM.

Играта започва на 29 септември, понеделник и ще продължи три седмици с последна възможност за участие на 19 октомври, неделя.

За връзка:
Люба Ганчева

PR мениджър

тел +359 ( 0) 2 969 3051

Mobile: +359 (0) 88 831 8090ljuba.gancheva@opel.com
Текстова информация и снимки можете да намерите в интернет на адрес media.opel.com.


Opel Southeast Europe media.opel.com

Търговско представителство за България
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница