Bmw сред главните герои в „Мисията: Невъзможна Режим: ФантомДата13.09.2016
Размер17.03 Kb.
#9319
Новина

BMW сред главните герои в „Мисията: Невъзможна – Режим: Фантом“


Концепцията Vision EfficientDynamics, Серия 6 Кабриолет, Серия 1 и X3 партнират на Том Круз на големия екран и превръщат и най-заплетената мисия във възможна.
Източник: BMW
BMW на големия екран: „Мисията: Невъзможна – Режим: Фантом“ със специалното участие на BMW е вече в българските кина.. Ексклузивна предпремиерна прожекция на холивудската суперпродукция събра приятели на марката в кино „Арена“. Гостите на събитието, организирано от „Камор Ауто“ и „BMW България“, сред които бяха и звездите от „Стъклен дом“ Елена Петрова, Калин Врачански, Деси Бакърджиева, Юлиан Вергов; телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян и др., първи в България станаха част от поредната мисия на агент Итън Хънт.

Само няколко дни по-рано в Мюнхен в BMW Welt се състоя и европейската премиера на филма. Домакин на събитието бе д-р Норберт Райтхофер, председател на борда на директорите на BMW Group, а специални гости - Том Круз и Маги Кю.

Един от автомобилите, без които агент Хънт не би могъл да изпълни своята мисия, е BMW Vision EfficientDynamics. С помощта на суперспортния модел и иновативните технологии, с които той е оборудван, агентът преодолява предизвикателствата на мумбайския трафик. И ако в миналото скоростта е била елементът, който превръща една мисия от невъзможна във възможна, то четвъртата мисия на Итън Хънт ясно показва, че иновативните технологии на BMW ConnectedDrive са това, което в днешно време дава предимство и на агентите, и на всички останали водачи. BMW Vision EfficientDynamics е с изключителна концепция и атрактивен дизайн. Само след две години през 2014 г. в серийно производство ще бъде въведен вдъхновеният от него BMW i8 - plug-in хибрид с иновативна конструкция от карбон, който ще преобърне представите за радост от шофирането и ефективност в суперспортен автомобил.

Сред другите „филмови звезди“ от Мюнхен са BMW X3, BMW Серия 6 Кабриолет и новото BMW Серия 1. Кабриолетът, и представителят на X семейството, оборудван с интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive участват във вълнуващо преследване в пустинята на Дубай. Новият компактен модел на BMW, от BMW Group Bulgaria своя страна, е част от впечатляваща каскада и на практика спасява агент Хънт от заплетена ситуация в Мумбай.

Главният герой на филма е подпомаган в своята мисия от иновативните функции на BMW ConnectedDrive. BMW Head-Up Display, предупреждение за сблъсък, гласово управление на важни функции в автомобила, и мрежова навигация с изключително подробни дигитални карти, достъпни в широк спектър от модели от гамата на BMW, не само са от решаващо значение за успеха в борбата срещу злото, но и допринасят за по-висока сигурност и радост от шофирането.

За първи път иновативни технологии като BMW ConnectedDrive иBMW EfficientDynamics са част от сценария.Агенция Speed-Press


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница