Брюксел – амстердамДата02.09.2016
Размер61.06 Kb.
#8067
ТипПрограма
БРЮКСЕЛ – АМСТЕРДАМ

Екскурзията включва: 3 нощувки в Брюксел, 3 нощувки в Амстердам и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Брюксел, Брюж, Антверпен, Ротердам, Амстердам. Настаняването е в хотели 3 звезди на база нощувка и закуска. Лети се с авиокомпания „CSA” през Прага или „Малев” през Будапеща. Вътрешните трансфери в Белгия и Холандия се извършват с автобус.ПРОГРАМА


ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Полет София – Брюксел през Прага или Будапеща. Пристигане в Брюксел. Настаняване в хотела. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН Закуска. Сутринта – разглеждане на забележителностите на Брюксел: Гран плас, галериите „Сен Юбер” (магазини и кафенета), статуята на Малкия Жулиен, църквата „Сен Никола”, „Плас дю Пети Саблон” и „Плас дю Гран Саблон”, Катедралата „Св. Св. Михаил и Гудула”, Кралския дворец и парка на Брюксел. Свободен следобед – възможност за посещение на историческия музей на Брюксел (притежаващ третата по богатство сбирка на мумии в света след Историческия музей в Кайро и Бритиш мюзиъм). Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН- Закуска. Сутринта – разходка до Хейзел парк – посещение на Атомиома – гигантско копие на атома на желязото, символ на „желязната ера”, или на музея „Мини Европа” – музей на открито, излагащ макети на най-известните архитектурни и исторически забележителности в Европа. Следобед – екскурзия до Брюж, един от най-привлекателните белгийски градове, наричан „Северната Венеция”. Разглеждане на стария град - Гран плас, халите, Плас дю Бур, базиликата Сен Сан, Кметството. Възможност за разходка с корабче по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Вечерта – завръщане в Брюксел. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване с автобус за Амстердам. Престой и разглеждане на Антверпен (Катедралата, Гран Плас, Кметството, замъка Стен, къщата на Рубенс, гроба на Рубенс в църквата „Св. Якоб”) и на Ротердам. Вечерта настаняване в хотел в Амстердам. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН - Закуска. Обиколка на Амстердам: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала Йордан, цветния пазар, площад „Рембранд”, разходка по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Възможност за посещение на Райкс музеум и на музея на Ван Гог. Нощувка.
СЕДМИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване за София през Прага или Будапеща.

ДАТИ И ЦЕНИ:
05.07.2010 - 11.07.2010: 1820 лв

19.07.2010 - 25.07.2010: 1820 лв

23.08.2010 - 29.08.2010: 1820 лв

20.09.2010 - 26.09.2010: 1820 лв


Цена за трети възрастен в двойна стая 1740 лв

Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възр. 1395 лвЦена за деца до 11 г. в стая с 1 възр. 1595 лв

Доплащане за индивидуална стая – 410 лв.Забележка: при тази програма цената не включва трансферите летище/хотел първия ден и хотел/летище седмия ден
КОПЕНХАГЕН – МАЛМЬО - БРЮКСЕЛ – АМСТЕРДАМ - ХАМБУРГ
Екскурзията включва: 2 нощувки в Брюксел, 1 нощувка в Амстердам или в околностите на Амстердам, 2 нощувки в Хамбург, 3 нощувки в Копенхаген, и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Брюксел, Амстердам, Хамбург, Копенхаген, Малмьо. Настаняването е в хотели 3 звезди на база нощувка и закуска. Лети се с авиокомпания „CSA” през Прага или „Малев” през Будапеща. Вътрешните трансфери в Белгия, Холандия, Германия и Дания се извършват с автобус.


ПРОГРАМА
ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Полет София - Брюксел през Прага или Будапеща. Настаняване в хотела. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на забележителностите на града: „Гран плас”, галериите „Сен Юбер” (магазини и кафенета), статуята на Малкия Жулиен, църквата „Сен Никола”, “Плас дю Пети Саблон” и “Плас дю Гран Саблон”, Катедралата „Св. Св. Михаил и Гудула”. Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване с автобус за Амстердам. Посещение на Райкс Музеум и на музея на Ван Гог. Настаняване в хотел в Амстердам. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Обиколка на града: разходка по каналите (цената на билета на корабчето не е включена в цената на екскурзията), пл. „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, цветния пазар, пл. “Рембранд”. Свободно време. Около 16.00 ч. – отпътуване с автобус за Хамбург. Пристигане, настаняване в хотела. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на града – Биненалстер, Площада на Кметството, Алстераркаден, църквата „Св. Михаил”, квартала „Сан Паули”, ул. „Репербан”, „Шпайхерщад” – квартала на складовете, пристанището, Аусенаустер или Елбшосе (приютяващи бляскави вили и резиденции, както и едни от най-скъпите хотели в света). Разходка с корабче по пристанището (цената на билета на корабчето не е включена в цената на екскурзията). Вечерта – свободно време за разходка по „Репербан” или посещения на спектакъла звук и светлина в парка „Плантен унд блумен”. Нощувка.
ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване с автобус за Копенхаген. Пристигане. Обиколка на града – историческия център Слотхолмен, Кристиансборг Слот, борсата, моряшката църква, “Амалиенборг плац”, двореца Амалиенборг, Чърчил парк със статуята на малката русалка, замъка Розенборг, университетския квартал и ул. “Строгет”, Кметството, кейовете на канала Нюхавн. Възможност за разходка с корабче по каналите. Настаняване в хотела. Нощувка.
СЕДМИ ДЕН - Закуска. Посещение на замъка на Хамлет Кронборг Слот. Престой в Хелзингор (Eлсинор) – живописно градче, разположено на протока Орезунд, врата на Дания към Балтийско море. Посещение на Малмьо – разглеждане на централния пл. “Стортогет” с кметството, църквата “Свети Петър”, пл. “Лила Торг”, парка Слотпаркен, в който се намира замъка Малмьохус. Завръщане в Копенхаген по шестнадесеткилометровия мост над протока Орезунд, свързващ Копенхаген с Малмьо. Вечерта – възможност за посещение на Тиволи – един от най-старите атракционни паркове в Европа, прекрасно украсен, с много зеленина и фонтани. Нощувка.
ОСМИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Копенхаген. Възможност за посещение на Глиптотеката на Карлсберг (прекрасна галерия, в която може да се види богата колекция от гръцката, римската, етруската, египетската античност, но също така и картини на Делакроа, Гоген, Мане, Моне, Реноар, Сезан, Сисле, Синяк, Берт Моризо, Ван Гог, Пикасо и скулптури на Жан-Батист Карпо, Роден, Мане) и на Националния исторически музей (богата колекция от експонати от епохата на викингите, рунически надписи и пр.), музея на големия датски скулптор Бертел Тордвалдсен. Нощувка.
ДЕВЕТИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване за София. Полет Копенхаген – София през Прага или Будапеща.

ДАТИ И ЦЕНИ:
16.07.2010 - 24.07.2010: 1995 лв.

20.08.2010 - 28.08.2010: 1995 лв.


Цена за трети възрастен в двойна стая 1895 лв

Цена за деца до 11 г. в стая с 2 ма възрастни -1545 лв

Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1715 лв

Доплащане за настаняване в индивидуална стая - 550 лвЗабележки: 1) При тази програма цената не включва трансферите летище/хотел първия ден и хотел/летище деветия ден; 2) При посещение на Дания, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в датски крони, от България.
Каталог: planet wl -> src
src -> Майски празници в париж четири дневна програма 3 нощувки 02. 05. 2008 – 05. 05. 2008
src -> Чартърен полет от Солун 7 нощувки 31. 07. 2011 – 28. 08. 2011 г. Програма неделя
src -> Барбадос-Карибската перла
src -> Автобусна екскурзия брюксел амстердам
src -> Директен чартърен полет от София 5 дни/4 нощувки
src -> Раят на карибите
src -> Почивки лято 2010 в кушадасъ
src -> Канарски приключения 8 дни с лайнера Thomson Celebration / Destiny 4
src -> Закуска. Свободно време. Вечеря (ако е включена). Нощувка


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница