Книга за една традиционна и древна наука. В тази об­ласт са написани десетки милиона томове, но тази книга се отлича по това, че е написана от необикновен човек?!страница1/170
Дата25.02.2024
Размер3.15 Mb.
#120440
ТипКнига
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   170
numerologia
Свързани:
Мария Требен-Кожни болести, Добър-ден-тъга-Франсоаз-Саган, Всичко около 3 6 9

Номерология
Александер


За автора и неговата книга
Сега можем спокойно да кажем, че във вашите ръце е попадна­ла уникална книга за една традиционна и древна наука. В тази об­ласт са написани десетки милиона томове, но тази книга се отлича по това, че е написана от необикновен човек?!
Александер - това е псевдонимът на известния парапсихолог, чи­ето име е познато в много страни не само заради неговите удиви­телни предсказания в пресата за съдбите на хора и държави, но и заради неговата голяма практическа дейност.
"Човекът- загадка" - така нарече пресата на много страни то­зи знаменит майстор, а ние го наричаме с право "майстор" зато­ва, защото науката, на която посвещава сега тази книга, е само негово хоби. И въпреки всичко, вие тепърва ще се убедите колко жи­во и интересно е написана тя. Тази книга не е единствената, изляз­ла у нас от този автор.
Александер е изучил практически всички религиозни и мистически течения, като същевременно с това е обработил, обобщил и ана­лизирал трудовете на множество съвременни автори. С други думи, в този том е обобщен опитът на човечеството в тази област и засега не съществува по-добро ръководство по окултните науки.
Това е главната причина, поради която тази книга просто е об­речена на успех. И ако вие вече сте я взели в ръце, за нищо на све­та не ще можете да я върнете обратно, тъй като тя притегля като магнит и хипнотизира читателя. Когато я вземете, вие ще почувствате заряд от енергия, която авторът е вложил в нея. На­дяваме се, че това издание ще ви помогне да опознаете добре себе си и да проникнете в тази област, която досега е била покрита с дълбока тайна за вас. Но не забравяйте: макар и базирайки се из­цяло на науката, авторът ви съветва да не се отнасяте твърде се­риозно към нея, ада я приемете като едно интересно и занимателно четиво, тъй като всяка съдба е строго индивидуална. Човекът мо­же всичко, в това число - и да ръководи своята съдба! Сега ви се предоставя възможността да прекарате приятна част от време­то си. Не я изпускайте!
Александър Котликов (биоенергетик)


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   170
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница