Новият Бонд и новото Mondeo с обща кинопремиераДата29.04.2017
Размер15.96 Kb.
#20269
Новина
Новият Бонд и новото Mondeo с обща кинопремиера
Новото поколение на Ford Mondeo дебютира за първи път на големия екран в новия филм за Джеймс Бонд.
Източник: “Мото-Пфое”
На 24 ноември 2006 г. се състоя българската премиера на най-новия филм за Джеймс Бонд - “Казино Роял”. На нея “Мото-Пфое” покани журналисти, клиенти и приятели на марката Ford, за да станат свидетели на партньорството на легендарния таен агент и легендарния автомобил Mondeo 2007 (с кодово име “Бондео”).

Вероятно не остана тайна защо именно този модел на Ford е избран да бъде в ръцете на шофьор като Бонд. Агентът е доказал виртуозността си зад волана, а с новото Mondeo те са незаменим тандем. От друга страна, “кинетичният” характер на Mondeo 2007 идеално допълва имиджа и темперамента на “007”. И двамата разкриват най-добрите си страни, когато са в движение.

Новият Ford Mondeo, който ще бъде официално представен в България през второто тримесечие на следващата година, ще е една от най-значимите премиери на Ford, и то вероятно не само за 2007 г. Световният му дебют се състоя тази есен на автоизложението в Париж и не остана незабелязан от посетителите. До момента Mondeo е намерил над 4 милиона собственици по света, чийто брой ще продължава да нараства с пристигането на новия модел.

Последният Mondeo е сред най-достойните представители на следващата генерация автомобили Ford. Те са с т.нар. кинетичен дизайн и неговите първи производствени носители вече се изявяват на пътя и у нас. Това са моделите S-MAX и новият Galaxy, които успешно разчупват клишето, че клиентският избор на марката е базиран преди всичко на рационални доводи. Без съмнение, Ford е не само избор на ума, но и на сърцето. Убедителното доказателство за това е и спечеленото от S-MAX отличие “Автомобил на 2007 г.” в Европа, присъдено му от 58 журналисти от 22 страни на континента.

Въпреки че основният автомобил на Джеймс Бонд остава Aston Martin, тайнственият агент е първият, шофирал новото Mondeo (в 25-ата минута от филма, след пристигането си на Бахамите по следите на терористична група, с него той изминава разстоянието от летището до хотела). А за да бъде запазена и тайнствеността на колата, разработеният за кинопродукцията модел е транспортиран за снимачната сесия в специална кутия.

Връзката между Джеймс Бонд и “Мондео 2007” не е само в екшъна. Историите на тайния агент са колкото познати, толкова и неочаквани, и винаги се гледат с интерес. Историята на Mondeo също е на доказан успех и изненади. И ако ключовата реплика на агента е: “Бонд, Джеймс Бонд”, то тази на четириколесния му спътник е “Ford - Feel the difference”.Агенция Speed-Press
Каталог: pi files -> 2008
2008 -> Honda представя луксозния филиал Acura в Япония
2008 -> Около 3000 бройки годишно се надява да реализира компанията на китайския пазар
2008 -> Honda ще оборудва наследника на nsx с V10
2008 -> Бивш шеф на Airbus сменя Фолц
2008 -> Alfa Romeo Brera бе представена на тестов полигон
2008 -> Audi A6 allroad quattro у нас от август
2008 -> Откриване на ски сезона в Банско
2008 -> Audi продаде над 2 млн коли 4х4
2008 -> Тенис звездата Рафаел Надал е новото лице на Kia
2008 -> Новина Уникално роудшоу на bmw се вихри у нас


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница