Почивка в испания, палма де майорка: delfin hotels 4* MaршрутДата25.02.2018
Размер95.33 Kb.
ПОЧИВКА в ИСПАНИЯ, ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА: DELFIN HOTELS 4*
Maршрут: София – Палма де Майорка – замъка „Алорда” – Манакор – пещерите на Драк и Хамс – Сойер – Калобра – Инка – полуостров Форментор (залива Поленса) – Алкудия – Валдемоса – София
Дати: 26.09.2017г.; 03.10.2017г.
8 дни / 7 нощувки
ОСТРОВ МАЙОРКА
Този остров привлича с автентични природни пейзажи, прекрасни плажове, с възможности за посещения и запознаване с културно–историческото развитие и минало тук, с множество атракции и забавления...
Майорка е най–големият остров на Испания и втори по население след Тенерифе. Намира се в западната част на Средиземно море и е най–големият от Балеарските острови. Майорка е с население от 873 414 жители и обща площ от 3 640,11 км². Умерените температури и мекият средиземноморски климат правят Майорка привлекателна дестинация по всяко време на годината. Този остров съчетава испанската елегантност и усещането за темперамент, исторически забележителности, и пълноценна почивка и спокойствие. Майорка се слави и с богат фолклор, както и множество занаяти, сред които такива като дърворезба, керамика, обработка на скъпоценни камъни, плетки и много други. Туризмът е основен поминък на населението. Островът е посещаван целогодишно от всички, желаещи да се насладят още малко на слънчевите летни дни. Символ на столицата Палма де Майорка е готическата катедрала "La Seu" (от исп.ез. "светлина"). Строежът й отнема около 400 години, като катедралата е напълно завършена през 1601 г. Зад нея започва плетеница от малки и тесни каменни улички, старинни къщи, дворци, и църкви. В непосредствена близост до Палма де Майорка и международното летище са прочути курорти като „Плая де Палма”, „Кала Майор”, „Илетас”, „Магалуф” и „Санта Понса”. През изминалите 50 години, Майорка се е превърнала в един от най–предпочитаните ваканционни острови в Европа – посещаван от 12 млн. туристи годишно!
1 ден: София – Палма де Майорка
За нашата почивка в Палма де Майорка, представител на туроператора ще ви изпрати на аерогара София. Кацане на летището в Палма и посрещане от представител на обслужващата агентска фирма. Трансфер с автобус до вашия хотел и настаняване. Вечеря и нощувка.
2 ден: „Автентичната Майорка”
По време на вашата почивка в Испания, Палма де Майорка ще се наслаждавате на престоя си в избрания хотел, на база обогатен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря + ¼ вино и минерална вода за обяд и вечеря, на блок маса) или полупансион (закуска и вечеря + ¼ вино и минерална вода за вечеря, на блок маса). Ще направим панорамна полудневна екскурзия „Автентичната Майорка” с екскурзовод на български език, включена в цената. В средата на обширните равнини на Майорка, между градовете Algaida и Llukmajor, се намира планината „Ранда”, която ще посетим по време на тази екскурзия. Върха и се намира на 548 м. над морскорто равнище, откъдето можете да се насладите на прекрасна гледка. В ясни дни се вижда почти целия остров, както и архипелага „Кабрера”. Планът на екскурзията включва посещение на светилището на Дева Мария Изцерителка, в което са запазени лулианските традиции. Там се намира пещерата, в която Ramon Llull прекарва последните месеци от живота си като отшелник, през далечния дванадесети век. Целият комплекс се състои от църква от средата на седемнадесети век, Францискански манастир и аула, където се е преподавала граматика, както и помещенията, обитавани от монасите през шестнадесети век. Денят на провеждане на тази екскурзия се потвърждава след пристигане на място от обслужващия представител. Свободно време, възможност за записване и участие в допълнителни екскурзии.
3 ден: Палма де Майорка – замъка „Алорда” – Манакор – пещерите на Драк и Хамс – Палма де Майорка
По време на вашата почивка в Испания, Палма де Майорка ще се наслаждавате на престоя си в избрания хотел, на база обогатен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря + ¼ вино и минерална вода за обяд и вечеря, на блок маса) или полупансион (закуска и вечеря + ¼ вино и минерална вода за вечеря, на блок маса). По желание: целодневна екскурзия до пещерите на Драк и Хамс. Отпътуване към Манакор – втория по големина град на острова след Палма. Прекосяване на Prat de San Jordi – пресъхнало езеро, изпълнено с типичните за местния пейзаж вятърни мелници. Посещение на замъка "Алорда", където могат да се дегустират ликьори и типични за острова продукти. Кратка спирка в Манакор за обяд (сух пакет). Недалеч от пристанището и плажа са разположени пещерите „Драк”, известни с езерото Мартел – едно от най– големите подземни езера в света. В пещерата ще се насладите на концерт с музика на Шопен, Вагнер, Мартини, Кабайеро и Офенбах.
4 ден: Палма де Майорка – Сойер – Калобра – Палма де Майорка
По време на вашата почивка в Испания, Палма де Майорка ще се наслаждавате на престоя си в избрания хотел, на база обогатен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря + ¼ вино и минерална вода за обяд и вечеря, на блок маса) или полупансион (закуска и вечеря + ¼ вино и минерална вода за вечеря, на блок маса). По желание: полудневна екскурзия до Сойер с трамвай и автобус – една от най– привлекателните, и всеобхватни екскурзии на острова. Екскурзията включва разходка с лодка от Сойер до Калобра. Свободно време за обяд (сух пакет). От сърцето на планинския масив се пътува около час с влак от Сойер до Палма. В екскурзията се включва, както посещение на кожарска фабрика в Инка, така и посещение на манастира Lluc. Последователността в маршрута може да се променя в зависимост от атмосферните условия.
5 ден: Палма де Майорка – Инка – полуостров Форментор (залива Поленса) – Алкудия – Палма де Майорка
По време на вашата почивка в Испания, Палма де Майорка ще се налаждавате на престоя си в избрания хотел, на база обогатен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря + ¼ вино и минерална вода за обяд и вечеря, на блок маса) или полупансион (закуска и вечеря + ¼ вино и минерална вода за вечеря, на блок маса). По желание: целодневна екскурзия до Алкудия, Поленса и Форментор. Отпътуване за северната част на остров Майорка. Посещение на Инка – третия по значение град на острова, характерен с производството на кожа и обувки. Продължаване до залива „Поленса”. Разположен в северната част на острова, полуостров „Форментор” е едно от най– прекрасните места. От панорамната площадка „Ес Коломер” се открива красива гледка към малкото едноименно островче. Продължаване към средновековния град Алкудия. Пешеходна разходка: Енорийската църква, Портата на града и Римския театър.
6 ден: Палма де Майорка – Валдемоса – Палма де Майорка
По време на вашата почивка в Испания, Палма де Майорка ще се наслаждавате на престоя си в избрания хотел, на база обогатен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря + ¼ вино и минерална вода за обяд и вечеря, на блок маса) или полупансион (закуска и вечеря + ¼ вино и минерална вода за вечеря, на блок маса). По желание – полудневна екскурзия до Валдемоса – намира се на 17 км. от Палма, в долината Сиера да Трамунтана. Разходка из тесните каменни улички и посещение на Кралския манастир. Посещение на Ла Картуха и манастира, в който през зимата на 1838– 1839 година са живяли Фредерик Шопен и Жорж Санд.
7 ден: Палма де Майорка
По време на вашата почивка в Испания, Палма де Майорка ще се наслаждавате на престоя си в избрания хотел, на база обогатен пълен пансион (закуска, обяд и вечеря + ¼ вино и минерална вода за обяд и вечеря, на блок маса) или полупансион (закуска и вечеря + ¼ вино и минерална вода за вечеря, на блок маса). По желание – вечерно шоу "Сон Амар.
8 ден: Палма де Майорка – София
След закуска, вашата почивка в Палма де Майорка завършва и е време до обяд да освободите стаите си. Tрансфер до летището в Палма за обратен полет до София (точна информация от обслужващия представител).
Дните на провеждане на съответните екскурзии се потвърждават след пристигане на място от обслужващия представител. Тук по-горе в програмата са примерно разположени!
Организаторите запазват правото си да внасят промени в предварителната програма по часове и дни.
DELFIN HOTELS 4*

http://www.delfinhotels.com/ПЕРИОДИ

ЕСЕН 2017

ЦЕНА

на лице в двойна стая/пълен пансион

DELFIN HOTELS 4*


КОНТИНГЕНТ

26.09 – 03.10.2017

1159 лева

няма места

03.10 – 10.10.2017

1145 лева

има места


Цената включва:

 • Самолетен билет за директен полет София – Палма – София с а/к Bulgaria Air с вкл. всички необходими такси;

 • 1 брой чекиран багаж с тегло до 23 кг. + 1 ръчен багаж до 10 кг. с размери до 55 x 40 x 20 cм., с максимален сбор от трите измерения до 115 cм.;

 • Трансфер летище – хотел – летище;

 • 7 нощувки според избрания сезон, съответно на база обогатен пълен пансион на блок маса (закуска, обяд и вечеря + 1/4 вино и мин. вода) или полупансион на блок маса (закуска и вечеря) в хотели DELFIN SIESTA MAR 4* / DELFIN MAR 4*, FERGUS TOBAGO 3*, HSM DON JUAN 3* или подобен на о. Майорка;

 • Полудневна екскурзия на острова "Автентичната Майорка" с водач на български език;

 • Туристическо обслужване от местен представител на български език по време на престоя;

 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" от „ЗД Евроинс" АД с асистанс и лимит на отговорност 10 000 евро;


Цената не включва:

 • Допълнителни екскурзии – със записване и заплащане на място на о. Майорка:

 • Целодневна екскурзия пещерите на Драк и Хамс: 60 евро;

 • Целодневна екскурзия до Пуерто Солер – трамвай+автобус с включен обяд: 72 евро;

 • Целодневна екскурзия Алкудия и Форментор с включен обяд: 48 евро;

 • Полудневна екскурзия до Валдемоса: 33 евро;

 • Полудневна екскурзия до Палма; 33 евро;

 • Сон Амар Интернационал: 65 евро;

 • Разходи от личен характер;

 • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт;

 • Tуристическа такса: 7 нощувки х 1,65 евро на ден = 11,55 евро (заплаща се индивидуално от туристите на рецепцията на хотела);

 • Доплащане за настаняване в единична стая: 247 лева;

 • Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 75 г.: 5 лева; от 76 г. нагоре: 25 лева;


Намаления:

 • Намаление при настаняване на 3–ти възрастен на доп. легло: 20 лева;

 • Намаление за 1–во дете от 2 до 11.99 години с двама възрастни в стая: 117 лева;


Забележки:

 • Организаторите запазват правото си да внасят промени в предварителната програма по часове и дни;

 • Всички часове са местни;

 • За определени периоди авиокомпанията може да направи промени в часовете на излитане и кацане на полетите;

 • Допълнителните екскурзии се записват и заплащат на място на о. Майорка;

 • Eкскурзиите се провеждат при минимум 25 записани туристи;

 • Всеки турист е задължен да има медицинска застраховка по време на пътуване в чужбина без значение дали я закупува от туристическата агенция, или се обръща директно към застрахователна компания. Ако медицинската застраховка не е сключена в офиса на фирмата, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се предостави копие от нея минимум 2 дни преди пътуване. (лично, по факс или e–mail);


Важно:

 • Цените и датите в сайта: WWW.BULCOMTOUR.COM подлежат на препотвърждение преди резервация;

 • Цените на ранни записвания гарантират местата ви по програмата, но не гарантират най–ниската цена при наличие на оферта за "last minute";

 • Резервации направени по ранни записвания не могат да бъдат променяни по оферта на "last minute";


Условия за резервации и анулации:

 • При потвърдена резервация се заплаща депозит в размер на 350 лева на лице;

 • Пълната сума по заявената и потвърдена резервация се заплаща най–късно 35 дни преди датата на заминаване (5 седмици);

 • Валидни и приложими са следните неустойки за анулация:

 • 0% – до 49 дни преди заминаване;

 • 50% – между 48– 36 дни преди заминаване;

 • 75% – между 35– 22 дни преди заминаване;

 • 100% – между 21– 0 дни преди заминаване (No show);

 • Смяна на име на пътник за самолетния билет без неустойка е възможна най– късно 10 дни преди датата на пътуването;

 • Обявените цени по ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ И LAST MINUTE ОФЕРТИ се заплащат с пълната им стойност, ако няма друга информация / условия или приложими изисквания;


Полетна информация (подлежи на препотвърждение):

 • София – Майорка – София: редовен директен полет с авиокомпания BULGARIA AIR;

 • Разписание на полетите:

 • Заминаване: Полет № FB 467, Терминал 1, летище София, дестинация: София –Майорка, излитане София: 15 ч., кацане Майорка: 17.00 ч.;

 • Връщане: полет № FB 468, дестинация: Майорка – София; излитане Майорка: 17.50 ч., кацане София: 21.20 ч.;

 • Всички часове са местни;

 • За определени периоди, авиокомпанията може да направи промени в часовете на излитане и кацане на полетите;


Хотел:

Хотелска верига DELFIN GROUP HOTELS – http://www.delfinhotels.com/:


 • Настаняване в един от 4–звездните хотели на тази верига, разположени в курортните центрове Santa Ponsa и Palma Nova. Всяка стая включва балкон, сателитна телевизия, самостоятелна баня със сешоар. Разнообразни топли и студени ястия се предлагат на открити бюфет маси в хотелските ресторанти. На разположение на гостите са фитнес зала, закрити и открити басейни, общ бар– салон за вечерна анимация, TV зала, безплатна Wi– Fi връзка в общите хотелски помещения. Хотелите са в близко разположение до плажната ивица между 100– 150 метра. До столицата Палма се пътува около 30– 40 мин. с обществен транспорт.

Каталог: img -> PROGRAMI
PROGRAMI -> Мароко нова година екзотика от „1001 нощи”
PROGRAMI -> Имперски тур кръстопът на цивилизации, на границата между два свята. Тук свършва Европа и започва Африка. Една многоцветна мозайка от древна култура, ориенталски пейзажи и прекрасна природа
PROGRAMI -> 1 ден: Казабланка
PROGRAMI -> Концерт на Guns 'N' Roses 22 23 септември 2010 в Белград
PROGRAMI -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI -> Дата на провеждане: 15. 12. 2011 програма
PROGRAMI -> Програмата се предлага с тръгване от: софия, пловдив и хасково; габрово, велико търново, казанлък, ст. Загора!!!
PROGRAMI -> Програмата се предлага с тръгване от: софия, пловдив и хасково; габрово, велико търново, казанлък и стара загора
PROGRAMI -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница