Програма до последната достъпна за момента версия кликнете с десен бутон на мишката върху иконата на avast в лентата със задачите (до часовника) и от появилото се падащо меню изберете показанотоДата13.12.2017
Размер27.06 Kb.
#36641
ТипПрограма
ИНСТРУКЦИИ

за настройка на антивирусната програма AVAST версия 7.х


за работа с продукти на Сиела Норма АД

 1. Коя е версията на Вашата програма може да проверите след като кликнете два пъти върху иконата на AVAST в лентата със задачите (до часовника) и проверите на появилия се екран: 1. Обновете своята антивирусна програма до последната достъпна за момента версия - кликнете с десен бутон на мишката върху иконата на AVAST в лентата със задачите (до часовника) и от появилото се падащо меню изберете показаното: 1. След като сте обновили AVAST, кликнете два пъти върху иконата на AVAST в лентата със задачите (до часовника) и на появилия се екран кликнете бутона „ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЩИТА” от вертикалното меню в ляво: 1. Изберете „Авто-Виртуална кутия” от менюто в ляво и след това натиснете бутона „НАСТРОЙКИ”, както е показано:ПЪРВИ НАЧИН

 1. На появилия се екран трябва да се въведат следните пътища като изключения:  1. Ако сте с операционна система Microsoft Windows XP

   1. C:\Documents and Settings\%USER%\Application Data\Ciela Soft And Publishing\*.*

   2. C:\Documents and Settings\%USER%\Local Settings\Application Data\Ciela Norma AD\*.*

   3. C:\Documents and Settings\%USER%\Local Settings\Application Data\Xenocode\*.*

Където %USER% трябва да се замени с името на акаунта на конкретния потребител. Пътищата могат да се въведат чрез набиране или чрез бутона „ИЗБЕРИ”, като ако се използва бутона „ИЗБЕРИ”, то трябва да се добави в края на всеки ред „\*.*” (без кавичките). След въвеждането на всеки един път се натиска бутона „ДОБАВИ”. В края на тази стъпка екрана трябва да изглежда по следния начин:Забележка: Вместо %USER% трябва да е изписано името на акаунта на конкретния потребител.

 1. Ако сте с операционна система Microsoft Windows 7

   1. C:\Users\%USER%\AppData\Local\Ciela Norma AD\*.*

   2. C:\Users\%USER%\AppData\Local\Xenocode\*.*

   3. C:\Users\%USER%\AppData\Roaming\Ciela Soft And Publishing\*.*

Където %USER% трябва да се замени с името на акаунта на конкретния потребител. Пътищата могат да се въведат чрез набиране или чрез бутона „ИЗБЕРИ”, като ако се използва бутона „ИЗБЕРИ”, то трябва да се добави в края на всеки ред „\*.*” (без кавичките). След въвеждането на всеки един път се натиска бутона „ДОБАВИ”.

С това необходимите настройки са направени. Остава да затворим прозореца на AVAST. 1. На текущия екран натиснете бутона ОК.

 2. Затворете прозореца на програмата.

ВТОРИ НАЧИН

 1. На появилия се екран от падащото меню на „РЕЖИМ НА ВИРТУАЛИЗИРАНЕ” се избира „ПИТАЙ” (както е показано): 1. Натиснете бутона ОК.

 2. Стартирайте продукт на Сиела.

 3. При стартирането на продукт на Сиела Норма АД ще се появи няколкократно екран на AVAST с „ПРЕПОРЪКА ЗА СИГУРНОСТ”. На този екран AVAST препоръчва тази програма да бъде отворена във Виртуална кутия с цел предпазване на компютъра Ви от вреден софтуер.
  Уверете се, че става дума за продукт на Сиела Норма АД, преди да преминете към следващата точка. За целта прочетете информацията предоставена от AVAST, а именно полетата „ФАЙЛ” и „ОТВОРЕНО ОТ”. Ако не става ясно от тези две полета дали програмата е продукт на Сиела Норма АД или не сте сигурни, прекъснете до тук и се обадете на телефона за софтуерна поддръжка на Сиела Норма АД – 02 / 903 00 04. 1. След като се уверите, че AVAST пита за желаната от Вас програма, то от падащото меню „ПРЕДПРИЕМИ ДЕЙСТВИЯ” се избира опцията „ОТВОРИ НОРМАЛНО”: 1. На същия екран се поставя отметката на „ПОМНИ ОТГОВОРЪТ МИ ЗА ТАЗИ ПРОГРАМА”. После натиснете бутона „ОК”.

Този екран ще се появи няколко пъти докато се стартира програмата. При всяко появяване повторете стъпките от 8 до 10 включително. 1. На екрана от стъпка 5, възстановете състоянието на полето „РЕЖИМ НА ВИРТУАЛИЗИРАНЕ” на „АВТО”.

За различните продукти на Сиела Норма АД процедурата трябва да се повтори.

При проблеми с ПЪРВИ НАЧИН използвайте ВТОРИ НАЧИН и обратното.Успешна работа!
Каталог: download -> Instr
download -> Литература на народите на Европа, Азия, Африка, Америка и Австралия
download -> Конкурс за певци и инструменталисти „ Медени звънчета
download -> Огнената пещ
download -> Задача Да се напише програма която извежда на екрана думите „Hello Peter. #include void main { cout }
download -> Окс“бакалавър” Редовно обучение I до III курс
download -> Конспект по дисциплината „Екскурзоводство и анимация в туризма" Специалност: "Мениджмънт в туризма"
download -> Дипломна работа за придобиване на образователно-квалификационна степен " "
download -> Рентгенографски и други изследвания на полиестери, техни смеси и желатин’’ за получаване на научната степен „Доктор на науките”
Instr -> Инструкция за отваряне на порт (на сървъра) на операционна система Windows за ползването на Сиела по мрежа За Windows xp: От start бутона се стартира Control Panel


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница