Директорите на училища и детски градиниДата13.11.2017
Размер15 Kb.

Национално издателство

Министерство на образованието и науката


ДО

Директорите

на училища и детски градини

Област ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Уважаеми колеги,
Национално издателство „Аз Буки“ – Министерство на образованието и науката, издава едноименният седмичник и девет научно-методически списания: „Български език и литература“, „Стратегии на образователната и научната политика“, „Педагогика“, „Професионално образование“, „Чуждоезиково обучение“, „Философия“, „Математика и информатика“, „История“, „Природните науки в образованието“.
Освен актуална информация и аналитични материали, изданията публикуват важни за педагогическата колегия конкурси, заповеди, наредби и правителствени решения, които не подлежат на обнародване.
Изданията публикуват и задължителните текстове за придобиване на клас-квалификация и докторска степен. За оформянето на авторските ви статии, с резюмета и ключови думи на английски език, на ваше разположение е екипът от редактори на „Аз Буки”.
Авторите не заплащат за публикуването на техните текстове и илюстрации.
Оставаме на разположение за всякакви въпроси, свързани с публикации в „Аз Буки“. Повече информация можете да намерите на интернет страницата www.azbuki.bg, на тел. 02/425 0470, или като ни пишете на мейл izdatelstvo.mon@azbuki.bg и azbuki@mon.bg

До нови срещи и спорна учебна година!
С уважение,
Надя Кантарева-Барух,

Директор на „Аз Буки“София 1113, бул. „Цариградско шосе“ № 125, бл. 5; тел. 02 425 04 70, 02 425 04 71; izdatelstvo.mon@azbuki.bg; www.azbuki.bgБаза данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница