Енергиен войнДата20.07.2018
Размер37 Kb.

ЕНЕРГИЕН ВОЙН


ПЪРВО ЗЕМНО НИВО

ПРИЕМАМ ТАНГРА С ТЯЛОТО, ДУШАТА И ДУХА СИ. ПРИЕМАМ СИЛАТА НА ИДЕЛ ВЕЧНО.”
ВСЕЛЕНСКИ И ГАЛАКТИЧЕСКИ БРАТЯ И СЕСТРИ,

НАРОДЕ НА ИДЕЛ
ПРЕДИ КРАЯ НА МАЛКАТА АТЛАНТИДА ПРЕДИ 16 758 ГОДИНИ СЕ ОТВОРИ ПОСЛЕДНИЯ ПОРТАЛ НА ЗЕМЯТА КЪМ ГАЛАКТИКАТА.

ОЦЕЛЕЛИТЕ АТЛАНТИ СЪЗДАДОХА СВОЯТА ДЪРЖАВА ИДЕЛ – КОНФЕДЕРАЦИЯ от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името (Иде-седем и Ел-племе). По-късно държавата получава и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.

ВЪЛЧЕТО МЛЯКО БЕШЕ ЕДИНСТВЕНОТО С КОЕТО МОЖЕХА ДА НАКЪРМЯТ ОЦЕЛЕЛИТЕ.

Посещението ми на Рила – нашата най-свята планина, активира процеса на приземяване на нашето учение, това на Идел – Учението на Тангра, даряващо вечен живот (победа над смъртта) и идеално съзнание. Кодирано е от символи, чрез които се правят настройките. Рила е свързана посредством лъчи с Урарат (Арарат), Юрма (Урал), Хан Тенгри (Тян Шан) и Кайлас (Хималаи). Всички те са входове към Шамбала и Агарта, както и част от енергийната защита на Идел, която изградих.

Шамбала е духовният център на Агарта. Рила е вход към Шамбала и Агарта. В преданията се говори, че Шамбала е най-древния център на Космическия Разум (Тангра). Според древните българо - чувашки летописи  Шамбала е вълшебната страна Саргун, където живеят щастливи безсмъртни хора и богове. Истината и справедливостта са висш закон за тях.

ЗАЩИТА:  1. БЯЛА СВЕТЛИНА

  2. КРИСТАЛИ, НАСОЧЕНИ НАВЪН (ПО ИЗБОР)

  3. ОГЛЕДАЛО, ОТРАЗЯВАЩО НАВЪН, ДЕБЕЛО ПОНЕ 40 см.

  4. СТИХИЯ (ОГЪН,ВОДА,ВЪЗДУХ ИЛИ ЗЕМЯ)

Сутрин (след събуждане) и вечер (преди заспиване) визуализирате: 1. Сфера от бяла светлина, която Ви обгражда. Бялата светлина е универсална, но може да бъде заменена и от друг цвят. 2. Около бялата сфера визуализарате друга, изградена от кристали, насочени навън. Кристалите се избират интуитивно. 3. Около сферата от кристали визуализирате трета сфера, представляваща огледало, което отразява навън и е дебело поне 40 см. и 4. Около сферата огледало визулизирате четвърта сфера, образувана от някоя от четирите стихии (огън, вода, въздух, земя) – избира се интуитивно, възможни са комбинации от две или повече от стихиите.


Първите две сфери се завъртат всяка в противоположна посока на другата (едната по часовниковата стрелка, а другата обратно), така че да се получи секач.
Всеки път когато сменяте защитата си казвате (наум или на глас) кода – ВСИЧКО ПОЛОЖИТЕЛНО И ОТРИЦАТЕЛНО ИЗЛИЗА, А ВЛИЗА САМО ПОЛОЖИТЕЛНОТО!”.
*Смяната на щита може да се прави по всяко време и колкото пъти пожелаете.

АТАКА:

СФЕРИ, ИЗГРАДЕНИ ОТ БЯЛА СВЕТЛИНА ( 10, 100, 1000, 10 000, 100 000, 1 000 000 000...~)

Визуализирате, че изстрелвате сфери бяла светлина от третото си око към третото око на когото желаете, като целта може да бъде неизвестна. Може да атакувате от разстояние. В зависимост от това колко мощна искате да бъде атаката Ви броя на сферите може да варира от 10 до 100 000 000 и повече.ЛЪЧ БЯЛА СВЕТЛИНА

Визуализирате, че взимате лъч бяла светлина от Пространството, Вселената и го засилвате. С него удрате целта си. Може да се атакува от разстояние или целта да е неизвестна.


*И със сферите и с лъча може да зареждате. Сферите изтрелвате с бавна скорост, а лъчът спускате плавно.МЕЧ (ЛАЗЕРЕН, НЕОНОВ, ЕНЕРГИЕН, ИНКРУСТИРАН С КРИСТАЛИ)

Чрез визуализация си правите меч по ваш вкус – може да бъде лазерен, неонов, да го инкрустирате с кристали, какъвто пожелаете. Прибирате го в пространство, което мислено изграждате за него и при нужда го извиквате. След като приключите с употребата му го прибирате обратно в пространството, от което сте го взели.
ЗАРЕЖДАНЕ С ИДЕЛСКА ЕНЕРГИЯ


Чрез полагане на ръце или чрез визуализация насищате с енергия от Идел, показаните на схемата центрове. Иделската енергия е лилаво-бяла светлина (неон).

БЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР


auracamera.bg

siriusfoundation.net

indigouniverse.com

сириус.org


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница