Global Finance обяви УниКредит Булбанк за най-добра банка в България за 2017 г. Международното финансово списание Global FinanceДата11.03.2018
Размер27.75 Kb.
Прессъобщение 14 Март 2017
Global Finance обяви УниКредит Булбанк за най-добра банка в България за 2017 г.
Международното финансово списание Global Finance („Глобал файненс“) обяви днес, че УниКредит Булбанк е избрана за „Най-добра банка в България“ за 2017 г. в 24-тите годишни награди за най-добрите банки в света.

Годишните награди на Global Finance за най-добрите банки отличават финансовите институции, които са оценени от пазара като предоставящи по-високо качество услуги и продукти, съобразени със специфичните потребности на клиентите“, каза Джоузеф Джарапуто, издател и редакционен директор на Global Finance. "Тези банки може не винаги да са най-големите или най-старите, но тяхната енергия и адаптивност да ги открояват от останалите", добави Джарапуто."Като екип сме удовлетворени от постиженията и от това високо признание. В същото време не трябва да сме самодоволни. Стремим се непрекъснато да се подобряваме в осигуряването на приятно клиентско изживяване. Целта ни е да сме от полза на клиентите, да сме техен висококвалифициран партньор, с който да могат да работят лесно. Като част от една от най-силните европейски групи UniCredit, инвестираме непрекъснато в иновации и в развитието на хората, така че да правим банковите услуги по-бързи, по-лесно достъпни и по-удобни - по всяко време, навсякъде", каза Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на УС на УниКредит Булбанк.

Носителите на тазгодишните награди по страни са банки, които освен че са отговорили на потребностите на клиентите, са постигнали и по-добри резултати, полагайки основите за бъдещ успех, коментират от Global Finance. Обективните критерии, които се оценяват при избора на най-добри банки, са: ръст на активите, рентабилност, географски обхват, стратегически отношения, развитие на нов бизнес и иновации в предлаганите продукти. Окончателният избор се допълва от становищата на анализатори на капиталовите пазари, кредитни рейтинги, оценките на банкови консултанти и други участници в банковата индустрия.

УниКредит Булбанк е лидер на българския банков пазар като банка номер едно по активи, кредити за бизнеса и за домакинствата, депозити на фирми и граждани, акционерен капитал и други показатели. Банката е и на челни позиции по отношение на показателите за рентабилност и ефективност.

Международното списание Global Finance има 50 000 тираж и читатели в 192 страни. Изданието има офиси в Ню Йорк, Лондон и Милано.Повече информация: Връзки с обществеността и комуникации, УниКредит Булбанк

Виктория Блажева, тел: +359 (0) 2 9264 993,

Maра Барева, тел: +359 (0) 2 9264 963

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528

viki.davidova@unicreditgroup.bg,

mara.bareva@unicreditgroup.bg

beatris.nikolova@unicreditgroup.bg

www.unicreditbulbank.bg
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница