Летен информационен бюлетинДата02.01.2018
Размер31.01 Kb.
ЛЕТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

НА


ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ ЗАЕДНО

2014


Здравейте приятели,

Пред Вас е поредния брой на нашия Информационен Бюлетин.

Надяваме се, че ви намираме в добро настроение и крепко здраве в следваканционния период на отминаващото си лято!

През изминалите месеци живота в къщата мина под надслова на края на учебната година, кандидат-студентската кампания, летните емоции, морето и текущия работен ритъм на младежите и екипа на ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ ЗАЕДНО!

С част от основните събития ще ви запознаем традиционно на следващите редове:

Среща на Клуб Приятели ЗАЕДНО

В началото на месец юни бе проведена поредната среща на Клуб Приятели ЗАЕДНО. С подкрепата на общината, събитието бе организарно на мегдана в гр. Божурище където в кръшни хора и фолклорни атракции самодейни групи от Божурище, Хераково и София показаха своите умения в народните танци в подкрепа на нашите младежи. Дъждовните капки не успяха да ухладят ентусиазма и желанието на нашите приятели, за което благодарим. Очакваме ви и на следващите наши сбирки!

Абитюренти ЗАЕДНО

Учебната 2013-2014 година бе успешна за Ваня, която успешно завърши своето средно образование в гимназията по мениджмънт в гр. Божурище. Младежите от къщата и целия екип се постарахме да организираме нейния бал, като за тоалета специално благодарим на ..............., които осигуриха нейния елегантен тоалет. Ваня, Златко и Богомил, заедно с директора Димитър, бяха и сред участниците в ежегодния президентския бал за младежи в неравностойно положение.ЗАЕДНО в унивеситета

През новата учебна 2014-2015 година ще запълним редиците на студентите в Софийския университет с две наши момичета – Ваня и Геновева. Двете вървят по стъпките на по-големите си сестри, като на всички тях пожелаваме от все сърце – УСПЕХ! Кандидат-студентската кампания се оказа неуспешна за Пламен, който въпреки старанието и желанието си, не успя да премине през изпитите в НСА. Въпреки това, младежъте не се е отказал и ще се опита да се включи в допълнителния прием в спортната специалност към Софийския университет в края на месец септември. Всички ние стискаме палци и вярваме, че младежът има качества и с малко повече усилия ще успее!Посещение в Националната художествена галерия

Като част от целите на екипа е културното развитие и ограмотяване на младежите в ЗЖЗ. За целта се стремим да организираме посещения и участия в различни културни мероприятия и събития в столицата. За пореден път управата на Националната галерия прояви разбиране и допусна със свободен ход екипа и младежите на посещение в галерията. Освен от скулптурите на Роден, младежите останаха силно впечатлени от българския художник-маринист Александър Мутафов и най-вече от обзавеждането на бившия дворец.ЗАЕДНО на море

Скъпи приятели, благодарение на Вашата подкрепа и през това лято успяхме да осъществим поредната лятна почивка на нашите младежи, този път в гр. Ахтопол. Уверяване ви, че това са незабравими моменти и преживявания за тях и те са искрено благодарни за тази възможност. За тази година гвоздеят в програмата бяха успешните опити на Любо, Веско и Светльо в плуването, футболната среща в центъра на Ахтопол, посещението на концерт на любим изпълнител, водното колело в морето и като цяло доброто настроение съпътстващо почивката на младежите и придружаващия ги екип.


Нови младежи

През изминалия период при нас дойдоха и няколко обещаващи младежи и девойки. Геновева, Краси, Пламен, Светльо, Рачо, които успяха бързо да свикнат с живота в къщата и се включиха в ритъма на живот. Пожелаваме успех в устояването на себе си и постигане на житейските си и личностни планове!


Очаквайте отново нашия Информационен Бюлетин и с пожелания за здраве и успех – до скоро!

Скъпи приятели,

В резултат на включването ни в различни инциативи и програми, ние успяваме да осигурим част от ресурсите необходими за материалното, битовото и емоционално обезпечаване на проекта. От месец декември стратира хме и кампания свързана с SMS дарения по нашата сметка. Всеки от Вас, който желае, може да ни подкрепи на посочения номер:

ТБ Алианц България АД, клон Европа,
офис Дамян Груев
IBAN: BG 94BUIN74441095715513
BIC: BUINBGSF


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница