Неразумни девици – Аз,л бурята идва п-р Джеремая Дейвисстраница1/4
Дата28.10.2017
Размер0.52 Mb.
  1   2   3   4
Неразумни девици – Аз,Л
Бурята идва
П-р Джеремая Дейвис
О, Татко, толкова сме благодарни да бъдем в Tвоето присъствие и че си между нас. Молим Те по специален начин да направиш нещо специално за нас тази събота сутрин, защото молим в Исусовото име. Амин!

Честита събота!

Знаете, че е винаги, когато можем да бъдем в Божия дом, е благословение. Амин!

Благодаря на пастора, че ми разреши да говоря от Божия амвон. Не вярвам, че е човешки амвон. Амин!

Не вярвам, че е човешки амвон. Това е Божи амвон и ние си го споделяме. Амин!

Благодарен съм на пастора ви, а също и на старейшината Блес и съпругата му, които бяха така мили да ни поканят да бъдем с вас. Също, че Бог ни доведе тук живи и здрави. Аз вярвам, че всичко което Бог прави, е да ни спаси. Вярвате ли това? Цялото небе се интересува от нашето спасение.

Бяхме в самолета, пътувайки към Мериленд и Господ направи така, че да седнем до един мъж, който работи в банка. Беше един от високопоставените служители. Започнахме да си говорим. Винаги, когато седна до някого в самолет, се опитвам да му предам Тройната ангелска вест. И така, аз седях до него и се разговорихме. Говорихме си за проблемите и как могат да се разрешат. Знаете, че адвентистите трябва да знаят как да разрешават проблемите. Това, което беше Йосиф в Египет, трябва да бъде и всеки адвентист от седмия ден за света. Знаете ли, че точно сега Бог възнамерява всеки адвентист от седмия ден да може да бъде в Белия дом. Вие тук не сте много далече от Белия дом. Дори в Обединените нации всеки адвентист би могъл да разреши проблемите. Чрез здравната реформа ние имаме разрешение и за проблемите със здравето. Няма нужда да се плащат сметки или пари. Трябва само да разберем, че това, което ще разреши проблема, е здравната мисионска работа и здравната реформа. Тази седмица ще имаме здравни класове. Амин!

Ние трябва да разбираме образователния план. Знаете ли, точно сега Америка знае, че има голям проблем с образователния план. Знаете ли кой е министър на образованието в момента? Името му е Арни Дънкън. През 2008 той оповести, че образователната система се е провалила. Това е, което министърът на образованието каза. На правителствения уебсайт обявиха: „В търсене на нов план за образованието”. Знаете ли кой има оригиналния план за образованието? Адвентистите от седмия ден. Но тъжната реалност е, че понякога вземаме оригиналния план и го унищожаваме, а после приемаме световния план, който не работи. Светът ще ви каже, че социалните връзки са в криза и Бог ни е дал разрешението на проблема.

Знаете ли колко семейства в Америка се разпадат? Разводите са стигнали тавана. Холивуд не може да спаси браковете. Прав ли съм или не? Браковете на Холивуд са много проблемни. Господ възнамеряваше адвентният дом да е раят на земята и така да покаже на света какъв бе планът Му за нас.

И така, аз седях до този мъж в самолета, разсъждавайки за всички тези чудесни истини. Започнахме да говорим за проблемите в света и разрешението им. И докато говорихме, аз му казах, че Америка е на ръба на революция. Той каза: “Какво? Какво искаш да кажеш? - И аз му отговорих: - Америка е на ръба на революция.”

И започнахме да говорим за историята. Говорихме за френската и за американската революции. Минахме през историята на кубинската и на индийската

революции и революциите по света. Започнах да му показвам, че те всички имат много общо. И че Америка е в последната фаза преди да избухне революция.

Казах му: „Скоро ще видиш, че работата ти като банкер няма да е изгодна вече.”

Той беше банкер и това не му хареса много. Но ние имахме приятелски разговор и затова той каза, че му е приятно. И тъй като скоро щяхме да кацаме каза, че разговорът му допада и предложи: „Можем ли да обядваме заедно? Ще пийнем скоч. Ще си вземем вино и ще поговорим за разрешаването на проблемите. - Е това няма да стане – казах аз, - защото аз вярвам в истината и ще си пия водата, докато ти си пиеш скоча“.

Казах му, че има само Един, който може да разреши проблема. Той не е от политическата партия, не е републиканец или от демократическата партия. Единственият, който може да разреши проблема е Исус Христос. Той ме погледна и се усмихна. И след като поговорихме още малко каза, че е атеист. Виждате ли, имаше причина защо Бог го беше сложил до мен. Попитах го: „Ти интелигентен атеист ли си или просто атеист? - Той попита: - Какво искаш да кажеш? - Аз му казах: - Ами понеже сме седнали един до друг, нека да ти задам личен въпрос: Интелигентен атеист ли си? Казах му: Ами атеистът казва, че няма Бог. Докато интелигентният атеист казва: Няма Бог, защото няма доказателства. Като те слушам, ми приличаш на интелигентен атеист, но искам ти да ми кажеш дали си интелигентен атеист“.

Той започна да се оглежда, а аз не му дадох възможност да отговори и отговорих вместо него: “Мисля си, че си интелигентен атеист. Това значи, че ти знаеш, че около нас има много за опознаване. Ти знаеш ли всичко? - Той каза: Не. - Възможно ли е тогава някъде там да има доказателство, което да разкрива, че има Бог в информацията, която ти не знаеш? - Той каза: Да. възможно е, но аз не съм го изпитал. - И аз му казах: Да, така е, ти имаш нужда от лично преживяване. - Казах му: - Аз имам лична опитност с Христос, която промени живота ми, изкара ме от улиците и от света, доведе ме при Христос“.

Казах му за личното си преживяване и че не ме интересува какво казва слепецът.

„Ние с теб можем да погледнем през прозореца и да видим залези и изгреви, виждаме цветя и дървета. Но ако до теб седне слепец и ти каже, че няма такова нещо като залез, няма такова нещо като цвете или красиво дърво. - Попитах го: - Ще му повярваш ли? - Той отговори: Не. - Защо? - Защото ги виждам. - Казах му: - Братко, аз виждам красотата на Христос и знам, че има Бог. И това, за което ще се моля, е Бог да ти даде лично преживяване, за да може един интелигентен атеист да стане вярващ“.

Бог ни поставя на места, за да можем да събудим света за кризата, в която сме. Нека ви кажа нещо. Ние не сме в тази църква по случайност. Кризата се развива около нас. Всъщност, отворете Библиите си на Лука 19 глава. Искам да споделя това с вас и после ще се помолим.

Братя и сестри зная, че това което ще споделя, няма да успеем да го довършим,

защото вече е обяд. Не вярвам, че хората отиват на църква, за да получат ордьовър. Знаете какво имам предвид? Вярвам, че хората ходят на църква, за да си поръчат ордьовър, както в ресторант, плащаме много пари, но получаваш малко храна. Изглеждаме модерни и наконтени, всичко изглежда хубаво, сядаме. И нали знаете как в скъпарските заведения ти дават ядене, което е само едно листо маруля. Плащаш много пари, но си отиваш гладен. Прав ли съм или не? Някои от нашите църкви са заприличали на луксозни заведения. Обличаме се, идваме, но не ни нахранват.

Църквата ни умира от ДУХОВНО НЕДОХРАНВАНЕ.

Братя и сестри, нашето състояние е такова, че като стане 12:30, все едно, че натискаме специално копче - хората стават и си казват: „Време е да си ходим!”

Братя и сестри, не съм от този вид проповедници, които гледат да стане 12:30.

Аз гледам моята и вашите души и ви казвам, че не сме готови за Христовото идване.

Искам да ви кажа, че това, на което днес сме дошли, не е обикновено събрание. Господ се опитва да ни спаси. Тази вест е толкова важна, че ако има някой до вас, който говори, кажете му, че не сте дошли тук, за да си говорите. Амин!

Ще ви предупредя веднъж, но вярвам, че в Божия дом Бог изисква уважение. Като влезем в съдебна зала и съдията влезе, ние ставаме. Като влезем в съдебна зала, си изключваме мобилните телефони. Влизаме в съдебната зала и пазим тишина.

Съдията казва: „Запазете тишина!”, и ние мълчим. Затворете вратите и ги затварят.

Идваме в Божия дом, където присъства Съдията на целия Универс и си говорим, дъвчем дъвка и не ни пука. И предизвикваме проповедника да ни каже нещо. Дяволът ни подмамва да дойдем на църква и да си правим каквото искаме - говорим, забавляваме се и какво ли още не! Дяволът ни нарича безумци.

Знаете ли, че дяволът го е страх да прави нещата. Библията казва, че в Божието

присъствие дяволът го е страх и трепери. Дяволът не смее да помръдне, ако Бог не му позволи.

Когато демон беше влязъл в обладания човек, демонът каза: „Дошъл си да ме

мъчиш преди времето ми. Може ли да вляза в стадото прасета?” Той не си позволи да отиде. Той попита: “Имам ли разрешение да отида?” Дяволът не би дъвчил дъвка, освен ако не получи разрешение от Бог.

Загубили сме чувството си за святост и богобоязливост в присъствието на Йехова. В резултат на това, църквата е в състояние на пълен компромис. И Бог пита: “Къде е Илия?”

От всички църкви в света, които се поклониха на Ваал, един мъж стоеше вярно по

време на отстъпничеството и каза: „Ако Йехова е Бог, служете Му, ако е Ваал, следвайте него.”

Не претендирайте да сте адвентисти от седмия ден и да се държите като света! Трябва да се отличаваме.

Братя и сестри, Господ ще изиска от тази църква каквото й е поверил. Казано е, че Бог трябва да има проповедници, които да извикат високо. Днес ще ви предупредя с любов, с много любов. Амин! Но ако някой до вас говори, кажете му, че не сте дошли тук да си говорите. Кажете му, че може да говори отвън, че тук не му е мястото, Изключете си мобилните телефони, нямате нужда от тях сега!

Когато се качите на самолет, какво ви казват? Не ви казват да го сложите на вибрации или на тишина. Не ви казват това. Какво ви казват? Казват ви да го изключите. Знаете ли защо? Станали сме интелигентни. Ако сме интелигентни, ги изключваме, защото прекъсват комуникацията. Знаете ли, че по същата причина,

поради която си изключваме телефоните в самолета, би трябвало да ги изключим и в църква. Поради същата причина ги изключваме и тук, за да не губим връзката си с командния център. Ако самолетът се разбие, нямате шанс да се спасите. Но ако пропуснете да чуете казаното тук, сте изгубени. Ако някога е трябвало да чуем Божия

глас, то е когато дойдем на църква, за да чуем Божието предупреждение, което да ни събуди за предстоящата криза. Амин!

Лука 19 глава. Кажете “Амин!”, когато я намерите. Божият пророк казва, че ни

очаква голяма криза.

Темата тази сутрин е


НЕРАЗУМНИТЕ ДЕВИЦИ
Когато се кача на самолет, не знам за вас, но аз винаги слушам какво казва пилотът, защото искам да зная кой ще кара самолета. През многото ми пътувания съм

забелязал, че има два вида пилоти. Колко вида? Само два. Първият пилот, когато се качим на самолета, не казва нищо. Сядаш си на мястото и той не поздравява. Не казва кой е пилотът и стюардесите, не ти казва времето, просто си мълчи. Сядаш, закопчаваш коланите, но нищо не се случва. Не ми харесват този вид пилоти.

Но пък има втори вид пилоти, които в момента, в който се качиш на самолета ти казва: „Аз съм капитан еди-кой си, помощник-капитан е еди-кой си, тези са стюардесите и те ще ви обслужват днес. Температурата отвън е 27" С, има един час и 10 минути до кацането, времето ще е еди си какво и кулата ми каза, че поради ветровете ще има турболенции“. Аз харесвам този вид пилоти. Той ми казва какво да очаквам. Амин!

Братя и сестри, аз съм от втория тип проповедници. Искам да знаете какво да очаквате. Амин! И искам да ви кажа днес, че командният център вече ми каза, че ни очакват турболенции. Моля се да сте си закопчали коланите. Защото нещо се случва в църквата ни и аз трябва да споделя с вас, за да се приготвим.

Вижте какво казва пророкът в книгата „Духовни дарби“ стр. 284 (англ. издание). Боже, благослови тези думи в Исусовото име. Амин!

„Преживяната религия е позната на малцина. Пресяването трябва да се случи

скоро, за да очисти църквата“.

Знаете ли, че Божията църква се приготвя да бъде разтърсена повече от всякога?

Разтърсване, което ще ни разтърси от центъра към краищата. И всичко, което може да се разтърси, ще бъде разтърсено. Мислите ли, че нежното говорене ще разтърси църквата? Трябва да е послание, като даденото от Йоан Кръстител - остро, ясно и в същото време изпълнено с надежда чрез Исус Христос. Пресяването трябва да се случи скоро, за да се очисти църквата. Проповедниците не бива да имат скрупули да проповядват истината, каквато се намира в Божието слово. Нека истината да реже като нож. Понякога не обичаме да ни режат. То е като да отидеш на лекар. Не искаш да те режат. По- добре да ти направят каквото и да било друго, само да не те режат.

Но медико-мисионското послание трябва да ни отреже. Показано ми бе, че причината, поради която проповедниците нямат успех Е...” Каква е следващата дума? Е!

Невероятно е, че ние с вас имаме различни идеи защо нямаме успех. Някои казват, че имаме нужда от съвременна музика. Други казват, че имаме нужда от повече програми за младите. Други пък твърдят, че имаме остаряло учение, което трябва да заменим с ново, по-съвременно евангелско учение.

Братя и сестри, небето не казва това. Когато последния път си четох Библията, пишеше: „… понеже Аз Съм Господ, не се изменявам…“ Мал. 3:6.

Знаете ли какъв е проблемът. Вижте какво казва пророкът: „Показано ми бе, че причината, поради която проповедниците нямат успех Е, че ги е страх да не наранят нечии чувства.”

Ако кажете на някого: „Това е Божи дом и някои неща не бива да се правят,

тогава те няма да ме харесват и няма да съм популярен. Но ако търсите популярност, не се захващайте с проповедничество.

Йоан Кръстител не беше популярен. Илия не беше популярен. Исая не беше популярен. Еремия не беше популярен. Дори благословеният Исус не беше популярен.

Братя и сестри, този текст ни казва: „Те се страхуват да не наранят чувства, да не би да не са вежливи.”

Но, братя и сестри, трябва да разберем, че трябва да сме по-вежливи към Бога, отколкото към човеците. Как може да сме по-вежливи към човек, отколкото към Бог? Ние дотолкова слушаме какво казват хората и уважаваме какво те мислят, че имаме тази политическа дипломация, да не кажем нещо, което ще ги нарани. И така постоянно нараняваме Бога.

Текстът казва: „Страхуваме се да не нараним някого, като не сме вежливи. Така снижаваме стандартите на истината. Бог казва, че проповедниците не трябва да снижават стандартите на истината, а да ги издигат високо за Бога. Вземете всеоръжието, стойте твърдо всички и делото нека се уповава на Неговото Слово. Божиите проповедници трябва да издигат стандартите“.

Някой казва, че ако издигнем стандартите, младите хора ще напуснат църквата.

Не са високите стандарти, които правят младите хора да излизат от църквата! Как знам? Защото светът издига своите стандарти. Светът не прави компромиси със стандартите си. А светските стандарти нарастват с всеки изминал ден и млади и стари гонят тези стандарти. Как знам? Преди години, за да може човек да е модерен, трябваше да има обица на ухото, но не и днес. Светът е вдигнал стандарта.

Днес ти трябват поне 3 обеци на ухото и тук, и там и обеци по различните части на тялото. Дори на места, които не мога да спомена от този амвон. Светът не снижава своите стандарти.

Имаше време, когато светът казваше: „Ако искаш да си модерен, трябва да имаш татуировка”. Но не и днес. Днес ти трябва татуировка на тази и на другата ръка и на врата. Хората си татуират цялото тяло, за да са модерни. Светът не си снижава стандартите. Някои казват: „Защото сме особени, не светът е особен“.

Днес виждаме хора с мохиканска зелена грива. Ние сме поколението, което снижава стандартите, вместо да ги издига. Проблемът не е в стандартите. Проблемът е какво обичаме. Ние обичаме света и гоним стандартите му.

Библията казва: „Не обичайте света или каквото е от света защото, ако някой обича света, любовта на Отец не е в него“ 1 Йоан 2:15.

Но ако обичате Исус, ще живеете по Неговите стандарти. По същия начин, ако обичате света, ще живеете по неговите стандарти.

Проповедниците трябва да издигат стандартите. Казва се: „Те понижиха стандартите на истината, за да прикрият, ако е възможно, особеностите на нашата вяра“.

Знаете ли какво значи да си особен? Означава „отличаващ се“. Казват, че няма голяма разлика между нас и католиците или между нас и баптистите. Повярвайте, има истински християни в тези църкви, но има особености, големи разлики, които отличават Църквата на остатъка - адвентистите от седмия ден от останалите църкви. И проповедникът трябва да може да покаже разликата от Библията.

Братя и сестри, днес ние сме понижили стандартите. Няма разлика между адвентистите от седмия ден и останалия свят. Единствената разлика днес е, че ние ходим на църква в събота, а те в неделя. Ако това е единствената разлика, това никога няма да предизвика пробуждане и реформация в този свят. Ние трябва да дадем на света нещо по-добро, от това, което имат.

Братя и сестри, текстът казва: „Видях, че Бог не може да даде успех, когато стандартите са понижени“.

Когато видим проповедник, който снижава стандарта и не проповядва особеностите на учението, което Бог е дал на адвентистите, за да приготви хората за Времето на скръбта, Христовото пришествие и Изследователния съд; когато видим това и въпреки всичко хиляди влизат в църква, кажете ми: „Кой ги води в църквата?“. Не може Бог да е дал успеха. Не всеки, който идва в църква, е бил движен от Христос. Казано ни е, че дяволът води множества в църквата днес, за да отслабят църквата и доведат отстъпление, точно както смесеното общество направи с израилтяните. Дяволът прави същото. Той знае, че ако тази църква се събуди от съня си, ще приготви света за Христовото идване. Дяволът казва: „Трябва да спра ТАЗИ църква“.

Братя и сестри, зная, че не ви харесва да ви говоря чистата истина. Но не съм дошъл тук, за да ви се харесам. Библията казва: „Онези, които обичам, Аз ги изобличавам и наказвам“ Откр 3:19.

Нека загърбим времето, когато като отидем на църква и проповедникът казва: “Всичко е наред, живей както си искаш седем дена в седмицата. Ела на църква веднъж в седмицата и всичко ще е наред”. Братя и сестри, това не са Божии думи.

„Мнозина ще дойдат в онзи ден и ще рекат: Господи! Господи! - но Той ще им каже: - Не ви познавам“.

Няма ли да е срамота, да си бил адвентист, да си ходил на църква, да си се молил и давал десятък и изведнъж да чуеш, че Исус не те познава? Да си пастор, старейшина, евангелизатор, учител или служител в църква, в нашите училища и институти и въпреки това Исус да каже: „Кой си ти?”

За да може една спяща църква да се събуди, посланието трябва да е просто. Текстът казва: „Истината трябва да бъде отправена остро“. Но някои казват: „Трябва да сме тактични“.

Кажете ми сега: Виждали ли сте някога топлийка, която не е остра?

Текстът казва: „Истината трябва да бъде отправена остро и е необходимо да

бъде взето решение“.

Сега трябва да вземем решение. И когато фалшивите овчари викат: „Мир!” и учат приятни учения, те също казват: „Всичко е наред, живей както ти харесва, само казвай “Боже, Боже!”. Библията предупреждава, че не всеки, който изповядва Божието име, ще се спаси. „Много фалшиви учители ще дойдат в Мое име и ще заблудят мнозина“, като говорят приятни учения. Но Божиите служители трябва да извикат високо и да не жалят, не оставяйки нищо необърнато.

Някои казват: „Но ако направиш това, ще си имаш проблеми“.

Да, така е! Ако направиш това, ще те нарекат смутител. Така е! И ако го направиш, ще предизвика разтърсване и вълнение. Да, и няма да си популярен.

Някой ми каза, че ако продължавам да проповядвам това, няма да бъда поканен в много църкви. Отговорих му: „Не ме интересува. Интересува ме едно нещо, да завърша делото така, че болката от греха, която Христос понесе, да приключи“.

Братя и сестри, време е да се събудим, да говорим ясно, както Йоан Кръстител, който беше хвърлен в затвора и си изгуби главата. Ясното послание струваше на Еремия да бъде хвърлен в смрадливата яма. Исая беше разрязан на две. Исус изпратен на кръста. Но ако имаме Исусовата любов, не можем да запазим мира си, за да придобием благоволението на човеци. Не знам за вас, братя и сестри, но ако Исус отиде на кръста, за да можем ние да се спасим, мисля, че е мъдро да Му дадем това, за което е платил. Какво мислите? Той иска греха ви, за да ви отърве от него, но иска вас, за да ви запази.

Има разлика между месар и доктор. И двамата режат и имат остри инструменти. Но в действителност се различават. Месарят реже, за да убие. Докторът реже, за да излекува. Това, от което имаме нужда днес, не е рязането на месаря. Имаме нужда от рязането на мъдрия Доктор Исус Христос, Който да премахне всичко светско от нас. Да премахне от нас греха. Да премахне всичко, което ще ни отдели от Него. Искате ли това? Ако искате това, значи сте адвентисти от седмия ден. Аз искам това. Искам да съм с Христос, а вие? Днес ще ви покажа, че не ни остава много време. Светът се приготвя за свършека си, не го ли виждате?

Лука 19 гл. Боже, помажи тези думи в Исусовото име! Амин!

В Лука 19 гл. Исус се приближава към края на своята мисия. Стих 41: „И като се приближи и видя града...“.

Братя и сестри, ако искате да знаете какво щеше да проповядва Исус, ако дойде в Мериленд, това е, което щеше да каже. Не е нужно да казвате кой е градът, просто сложете името на своя град, Силвър Спринг или от който град сте вие.

Казва се: „Той видя града и плака за него“.

Той не беше развълнуван от забележителностите на града. Понякога, като отидем в чужд град, познатите ни от града, имайки добри намерения, казват: „Нека ви поразведем из града да видите красивите места. Искате ли? - Не, не искам!” Има само едно нещо, което ме вълнува, когато отида в някой град. Интересува ме да предам Божието откровение на изгубените души. Градовете ни са ужасни. Вижте как хората предизвикват смъртта си с наркотици, изневери, алкохол, порнография и всеки възможен грях. Дяволът унищожава градовете ни. И всеки път, когато погледне на градовете ни, ни казва: „Вижте какви неща има в тях?”

Исус плаче, когато гледа окаяното ни състояние. Исус идва в църквите ни и не е впечатлен. Казва ни: „Няма ли да Ми дадеш сърцето си и всичко, което те държи далеч от Мен? Дай Ми го”!

Библията казва: „Той плака за града!“. Защо плачеш, Исусе? Стих 42 казва: „Да беше знаел ти!. Людете Ми погиват от липса на знание. Само ако знаеше. - Какво трябва да знаем, Исусе? Какво искаш да знаем, Исусе? – Да беше знаял ти, да! Ти, поне в тоя твой ден, това, което служи за мира ти, но понастоящем е скрито от очите ти. - И казва: - Имало е неща, които е можело да знаеш, но сега е твърде късно“.

Това направи Исус да тъжи за състоянието на людете Си.

Стих 43 казва: „Ще дойдат върху тебе дни (това е пророчество), когато враговете ти ще издигнат могила около теб, ще те обсадят, ще те стеснят отвред“.

Исус казва, че людете Му ще бъдат обкръжени отвсякъде. Обградени от всички страни, но те няма дори да разберат това. Това се случи с еврейската нация през първи век. Знаете ли, че същото нещо се повтаря и сега, точно преди Второто пришествие? Ние в Мериленд и всички градове на Америка сме обградени, но въобще

не разбираме това. Гледаме на условията и събитията, в които живеем и не разбираме, че скоро трябва да очакваме революция. Но не сме готови. Братя и сестри, ще ви покажа, че имаме кратки месеци да се приготвим. Трябва да работим за градовете, но да живеем вън от тях.

Братя и сестри, Библията ни казва, че това не ни е ясно. Стих 44 ни казва не само, че сме обградени, но и че градовете ни ще бъдат изравнени със земята. Слушайте ме всички възрастни! Ако не направите това за вас, поне го направете за децата си! Ще ги погубите ли, защото не искате да ги доведете при Исус? Братя и сестри, камък върху камък няма да остане, защото те не познаха времето. Ние не разбираме времето, в което живеем. Като резултат от това не знаем как да се подготвим.

Мисля, че е дошло времето да започнем да се молим: „Боже, отвори сърцето ми за Исус“. Не мислите ли? Нека сега помолим Исус да направи нещо специално за нас.

Моля ви, коленичете в преклонение с мен. Моля ви, не се безпокойте за хората около вас и не се разсейвайте. Ако сте горе на балкона, помолете Бог да направи нещо много специално за вас сега. Това не е обикновено събрание. Бог се опитва да спаси душите ни. След няколко минути на тиха молитва, аз ще се помоля от тук и ще продължим със Словото.

  1   2   3   4


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница