Новина Infiniti ще представи напълно нов модел в Детройт през 2013 гДата05.01.2017
Размер10.88 Kb.
Новина

Infiniti ще представи напълно нов модел в Детройт през 2013 г.

Луксозният автомобилен производител ще представи нов спортен седан на 14 януари по време на пресконференцията си, която ще включва и представление на Cirque Du Soleil.

Източник: Infiniti

Infiniti съобщи, че ще представи напълно нов луксозен спортен седан на 14 януари на пресконференцията си на Международния североамерикански автосалон, която ще включва и представление на Cirque du Soleil.

За онези, които няма да могат да присъстват на пресконференцията в Детройт, от Infiniti са предвидили пряко предаване на събитието на интернет сайта InfinitiUSA.com, както и в страницата на марката във Facebook Facebook.com/Infiniti.

Луксозната автомобилна марка навлиза в нова епоха на вдъхновение, разширявайки пазарния си дял със стратегическата експанзия на бизнеса в световен мащаб под ръководството на новия си лидер – президента на Infiniti Йохан де Нисшен.

Освен новия модел на 14 януари, де Нисшен ще представи и визията си за марката в реч, която ще очертае насоките на развитие на Infiniti през следващите години.

През 2012 година Infiniti направи редица стратегически промени, включително преместване на централата в ново впечатляващо съоръжение в Хонконг през май. През юли де Нисшен беше назначен за президент на марката. Оттогава насам Infiniti реализира ръст на проджбите в САЩ от 20,6 процента до октомври, подсказвайки силен финал на 2012 и още по- силно начало на 2013 година.

Агенция Speed-Press


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница