Палма де майорка дати Пролет 2014



Дата11.01.2018
Размер63.34 Kb.
#43226





ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА
Дати - Пролет 2014: 17.05.2014; 24.05.2014; 31.05.2014; 07.06.2014
8 дни / 7 нощувки
1 Ден
Излитане от летище София в 16:00ч. Кацане на летището в Палма в 17:55ч. Посрещане от представителя в Палма де Майорка. Трансфер и настаняване в хотел Portals Palace - 4* или подобен http://www.portalspalacehotel.com/en/. Вечеря. Нощувка.
2 Ден
Закуска. Информационна среща за запознаване с региона и с допълнителните екскурзии. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 Ден
Закуска. По желание еднодневна обзорна екскурзия на острова. Една от най-привлекателните и всеобхватни екскурзии на острова за любителите на красиви пейзажи и природни контрасти. От Палма със старинен влак се пътува до градчето Солер, намиращо се в северната планинска част на острова, след това с морски катер се прави разходка из необичайно красивия залив Са Калобра. Тук ще имате възможност да обядвате (допълнително заплащане) и да се изкъпете в чистите води на морето. Екскурзията продължава по високопланински път. По обратния път се спира в градчето Инка, известно с фабриките си за кожени изделия. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4 Ден
Закуска. Целодневна екскурзия допещерите Драк и Амс. Отпътуване към източното крайбрежие. Пътят минава през красиви равнинни пейзажи. Ще посетите Манакор, вторият по големина град на острова след Палма, основан още от Хайме II в 1300 година. В днешно време градът е център на мебелното производство. Истинската слава на Манакор обаче са перлите. Фабриката „Махорика” поизвежда най-висококачествените в света изкуствени перли, които по външни данни на практика са неразличими от истинските. Тук в специализирания магазин ще откриете изделия, които ще удовлетворят и най-взискателните вкусове. Пещерите Драк и Амс са едни от най-известните в Европа. Ще разгледате приказните зали, названията на които отразяват богатата фантазия на природата: „Сънят на ангела”, „Изгубения рай” и др. Край необичайно красиво подземно езеро ще се насладите на звуците на класическа музика, изпълнена от малък оркестър. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5 Ден
Закуска. По желание еднодневна екскурзия до Алкудия и Форментор. Пътуване с луксозен автобус към северната част на острова. Първата спирка е град Инка, третият най-важен град на острова, известен с фабриките си за кожени изделия. Разположен в северната част на Майорка, Форментор е красив полуостров, известен със своите скали, достигащи 400 м височина и е едно от най-красивите кътчета на острова. От панорамната площадка “Es Colomer” се разкрива великолепна гледка. Тук пред посетителите се откриват красиви морски и планински пейзажи. Ще се приближите до брега на Форментор, известен с кристалната си вода и златист пясък, за да се насладите на идилията на това място. Следва отпътуване към древния град Алкудия, където ще се разходите из красивите улици, обградени с къщи-дворци от 16 и 17 век. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
6 Ден
Закуска. По желание вечерен шоу спектакъл Сон Амар. Гала вечеря и шоу спектакъл в старинен замък, разположен на 10 км от Палма. Веднага след пристигане ще Ви предложат аперитив, след което се предлага вечеря от типични майоркински блюда, десерт, вино и шампанско. По време на вечерята набюдавате грандиозен спектакъл - знаменитото фламенко шоу, програма с илюзионисти и интернационално кабаре. След приключването на програмата, гостите се канят на открита тераса, където следва оригинално представление с музикални фонтани и лазерно шоу. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
7 Ден
Закуска. По желание полудневна екскурзия до Валдемоса. На 17 км от Палма, на 400 м надморско равнище в центъра на долината Сиера да Трамунтана, се намира село Валдемоса. По време на тази екскурзия ще се разходите по стръмните улици на селото, а пред очите Ви ще се разкрият красиви природни пейзажи. Известно е с манастира, в който през зимата на 1838-1839 година са живяли Фредерик Шопен и Амандин Орор Люсил Дюпен, известна с псевдонима си Жорж Санд. При пристигането си в La Cartuja de Valldemossa, тя пише: „Това е един от онези пейзажи, които ни пленява, оставяйки ни сити във въображението и пусти в желанията ни”... Старинното испанско селце в планините е станало райско кътче за уединението на младите влюбени. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
8 Ден
Закуска. Напускане на хотела. Панорамна обиколка на гр. Палма (включена в цената): Ще чуете историята на града Палма. Ще се разходите в сърцето на историческия център. Ще видите Кралския дворец Алмудена и прочутата готическа катедрала на Палма де Майорка – най-внушителната и впечатляваща сграда на Балеарските острови, построена в периода 12-14 век. Ще минете по очарователните уединени улички в старата част на Палма, ще достигнете до кметството на града, построено през 17 век и известно с красивата си фасада. Ще посетите замъка Белвер (единствената в Испания кръгла средновековна крепост), откъдето се разкрива прекрасна гледка към целия залив и пристанището на града. Замъкът се намира на около 3 км от центъра на Палма и се издига на височина 112 метра над морското равнище. Излитане за България в 18:55 ч. Пристигане на летище София в 22.30 ч.

Забележка: Цените на допълнителните екскурзии са ориентировъчни. Подробна информация за провеждане на екскурзиите и точното им разпределение по дни ще бъде предоставена на място, при пристигането.
Цени и дати по програмата:

Дати

На човек в двойна стая

Единична стая

За допълнително легло

Дете до 11,99 с двама възрастни

17.05.14

976 лв

1181 лв

937 лв

839 лв

24.05.14

976 лв

1181 лв

937 лв

839 лв

31.05.14

1007 лв

1213 лв

1173 лв

870 лв

07.06.14

1007 лв

1213 лв

1173 лв

870 лв

Цената включва:

  • Самолетен билет с летищни такси - редовен директен полет на България Ер: София – Палма Де Майорка – София

  • Трансфер летище-хотел-летище

  • 7 нощувки на база HB+ /закуска и вечеря/ + вода и вино по време на храненията в хотел Portals Palace 4* или подобен http://www.portalspalacehotel.com/en/

  • Полудневна обиколка на гр. Палма с български екскурзовод

  • Представител по време на престоя в Палма Де Майорка

  • Медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 5 000 EUR


Цената не включва:

  • Застраховка „Отмяна на пътуване” - възстановява изплатената сума, при невъзможност за пътуване по здравословни и други причини


Допълнителни екскурзии:

  • Обзорна екскурзия на острова – 114 лева

  • Екскурзия до пещерите Драк и Амс – 98 лева

  • Алкудия и Форментор – 71 лева

  • Сон Амар – 124 леа

  • Валдемоса – 59 лева

Допълнителните екскурзии са по желание и са валидни при минимум от 15 човека!


*Поредността на провеждането им може да се промени на място по време на информационната среща с екскурзовода.
Условие за записване: Без възрастови ограничения!
Начин на плащане: депозит 500 лева при записване; доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване!
Необходими документи: лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
Срокове за анулации и неустойки:

До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка

От 59 работни дни до 21 дни – 500 лева

От 20 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването




‘’Bulgarian Company of Tourism’’LTD



Sofia, No 1 ent.B, str. “Tzar Ivan Asen II”, Tel: +359 2 943 48 97,

Fax: +359 2 943 49 38, +359 879 534 832 +359 888 626 873, e-mail office@bulcomtour.com , bct@intech.bg; www.bulcomtour.com

Каталог: img -> PROGRAMI
PROGRAMI -> Мароко нова година екзотика от „1001 нощи”
PROGRAMI -> Имперски тур кръстопът на цивилизации, на границата между два свята. Тук свършва Европа и започва Африка. Една многоцветна мозайка от древна култура, ориенталски пейзажи и прекрасна природа
PROGRAMI -> 1 ден: Казабланка
PROGRAMI -> Концерт на Guns 'N' Roses 22 23 септември 2010 в Белград
PROGRAMI -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI -> Дата на провеждане: 15. 12. 2011 програма
PROGRAMI -> Програмата се предлага с тръгване от: софия, пловдив и хасково; габрово, велико търново, казанлък, ст. Загора!!!
PROGRAMI -> Програмата се предлага с тръгване от: софия, пловдив и хасково; габрово, велико търново, казанлък и стара загора
PROGRAMI -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница