Почина. 51-годишният предприемач умира при злополука в Щатите Леонард „ЛениДата05.03.2018
Размер12.47 Kb.
Батман умира при катастрофа (ВИДЕО)
Лени Робинсън, познат от полицейското видео „Път 29 Батман“, почина. 51-годишният предприемач умира при злополука в Щатите
Леонард „Лени“ Б. Робинсън е мъртъв. 51-годишният предприемач от Балтимор бе познат в Щатите като имитатор на Батман, който използваше своето черно Lamborghini като Batmobil. В неделя, 16 август 2015, Робинсън спрял на Interstate 70, за да провери проблем с двигателя. Според свидетели той се опитал да премине в дясната лента, но неговият Batmobil на стойност, близка до 250 хиляди долара, останал в средната. Според доклад на Washington Post Робинсън спрял в платното за изпреварване и включил аварийните светлини. След това очевидно е слязъл от колата и отворил капака на двигателя на своя Batmobil. Докато проверявал мотора, Toyota блъска Batmobil-а. Робинсън не е имал никакъв шанс да се предпази и почива на място вследствие на сблъсъка. Причините за инцидента се разследват.
Начало на добрите дела – 2001
Робинсън е известен от полицейското видео „ Път 29 Батман“. Той посещава от 2001 тежкоболни деца и дарява над 25 хиляди долара на година за костюми и подаръци. Освен това е бил президент и основател на фирмата Superheroes for Kids.
Може да видите прочуто полицейско видео по-долу. На него Лени пътува към детска болница, когато е спрян от полицай заради липсващия номер на колата, заменен от логото на Батман. (Разбира се, само заради шоуто, номерът на колата бил в жабката.) Полицаите от Монтгомъри, които тогава хванали „супергероя“, публикуваха некролог към видеото. Полицейските органи допълват към своята страница, че гледайки отново видеото, си спомнят с радост за деня, когато те са се срещнали наистина със супергерой.
http://www.autobild.de/artikel/autopanne-mit-toedlichen-folgen-5960873.html
https://www.youtube.com/watch?v=a4jpXDKk-rY


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница