Prime Time 16 идва като празнична витринаДата31.05.2017
Размер13.94 Kb.
Новина
Prime Time 16 идва като празнична витрина
Единственото специализирано издание за бижута и часовници дава и кратки наръчници за начинаещи любители на тези играчки.
Източник: Prime Time
През изтеклата година Seiko отпразнува стогодишното си пътешествие в света на стрелките и механизмите, затова новият Prime Time ви поднася една истинска история, в която мечтите се сбъдват. Истината е, че създателят на компанията, Шинджи Хатори, не открива кварца, но създава първия масов ръчен часовник с такъв механизъм. Навремето си този модел струва почти колкото един автомобил – 44 000 долара. И нищо чудно – използва нова, едва навлязла технология. По-късно, благодарение на масовото производство, Seiko допринася за значителното намаляване на цените на кварцовите модели като цяло.
В последния за 2013-а брой редакторите са превърнали страниците на Prime Time в празнична витрина, която ви поднася на тепсия последните новости от света на часовниците и бижутата. Постарали са се да бъдат полезни и информативни с кратки наръчници за начинаещите афисионадо на тема инструменти за време. Специалистите пък ще оценят мнението на експерта Николай Христов за хронометърното окачване, а реставраторите ще се зарадват да научат тайните на Димитър Тодоров - Майстора, украсил много градове и села в България с кулни часовници. Дамите определено ще харесат бижутата, направени от Chopard специално за филма за принцеса Даяна.

Любителите на интересните истории ще научат защо Махатма Ганди изпада в униние, когато незнаен крадец му отнема любимия джобен Zenith. После като по чудо му го връщат обратно.

В рубриката „На фокус“ главен герой е Omega Speedmaster Dark side of the Moon, който краси и корицата.

Агенция Speed-Press

И още:

Профил Ernest Borel Cocktail Романтични като ЕвропаЛаборатория Анатомия на часовника и речник

Полезно Как да си изберем часовник според функциите

Изпитано от редактора Ресторанти и локали в Кан

Shopping За дами и господаDrivetimers Авиаторски хронографи


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница