Програма " околна среда 2007 2013г."



страница1/7
Дата26.08.2016
Размер394.47 Kb.
#7404
ТипПрограма
  1   2   3   4   5   6   7



ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА



ОКОЛНА СРЕДА 2007 – 2013г.”

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

ЕВРОПЕЙСКИ ФОНД ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ

КОХЕЗИОНЕН ФОНД



Регионална инспекция по околната среда и водите - Хасково

О Б Р А З Ц И

Образец № 1


Наименование на Участника:




Седалище по регистрация:




BIC; IBAN:




Булстат номер /ЕИК/:




Точен адрес за кореспонденция:

(държава, град, пощенски код, улица, №)




Телефонен номер:




Факс номер:




Лице за контакти:




e mail:





ДО

РИОСВ- гр.Хасково,

ул.”Добруджа” №14

гр.Хасково 6300
О Ф Е Р Т А

Наименование на поръчката:

„Подпомагане на популациите на лешояди Белоглавият лешояд (Gyps fulvus), Египетският лешояд (Neophron percnopterus), Черният лешояд (Aegypius monachus)- предмет на опазване в резерват „Вълчи дол”, чрез изграждане на площадка за изкуствено подхранване на лешоядни видове птици в близост до Резерват „Вълчи дол”, общ.Крумовград”

С настоящото, Ви представяме нашата оферта за участие в обявената от Вас процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана с предмет: „Подпомагане на популациите на лешояди Белоглавият лешояд (Gyps fulvus), Египетският лешояд (Neophron percnopterus), Черният лешояд (Aegypius monachus)- предмет на опазване в резерват „Вълчи дол”, чрез изграждане на площадка за изкуствено подхранване на лешоядни видове птици в близост до Резерват „Вълчи дол”, общ.Крумовград”

След запознаване с всички документи и образци от документацията за участие в процедурата, удостоверяваме и потвърждаваме, че представляваният от нас участник отговаря на изискванията и условията, посочени в документацията за участие.

С настоящото гарантираме, че сме в състояние да изпълним качествено поръчката в пълно съответствие с изискванията на Възложителя и предложената от нас оферта.

1. Основният предмет на дейност на представлявания от нас участник е:

....................................................................................................................................................................

(моля посочете предмета на дейност на участника).

2. Доказателствата за техническите ни възможности и квалификация за изпълнение на поръчката, са оформени съгласно обявлението и указанията на Възложителя и приложени към настоящата оферта.

3. Ценовата ни оферта включва всички разходи за целия срок по изпълнението на предмета на поръчката.

4. Приемаме да се считаме обвързани от задълженията и условията, поети с офертата ни, за срок от ...................... календарни дни от крайния срок за получаване на оферти. В случай, че

(не по –малък от посочения в обявлението)

Възложителят поиска писмено да удължим срока на валидност на офертата си до момента на сключване на договора с не повече от 30 календарни дни, сме съгласни да удължим така посочения срок на валидност на депозираната от нас оферта.

5. В случай, че бъдем определени за изпълнител, ние ще представим всички документи, необходими за подписване на договора съгласно документацията за участие в посочения срок от Възложителя.

Гаранцията за изпълнение ще бъде под формата на .............................................



(посочва се формата на гаранцията за изпълнение)

СПИСЪК

НА ДОКУМЕНТИТЕ, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ОФЕРТАТА




Документи, съдържащи се в офертата

Вид на документа

(оригинал или заверено копие)

Брой страници на всеки документ













1.

Обща оферта със списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от представляващия участника – Образец № 1







2.

Административни сведения за участника – Образец № 2; Решение на управителния орган на юридическото лице за участие в процедурата (съответно протокол на едноличния собственик в случай, че лицето е ЕООД или ЕАД, съгласно чл. 147, ал. 2 и чл. 232а от Търговския закон)







3.

Декларация, че участникът е запознат с всички обстоятелства от значение за поръчката и ще спазва всички условия необходими за изпълнение на поръчката – Образец № 3







4.

Документи за регистрация на участника, удостоверяващи неговата правосубектност:

  • За юридически лица и ЕТ - копие от документ за регистрация или единен идентификационен код (ЕИК), съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър. Когато участника не представи ЕИК, освен копие от документа за регистрация, прилага и удостоверение за актуално състояние.

  • копие от документ за регистрация по ЗДДС (ако е налична такава);

  • За физически лица – копие от документа за самоличност.

*Когато участникът в процедурата е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, указаните документи трябва да са издадени от компетентния орган в страната, в която участникът е установен, и да се представят в официален превод на български език.







5.

Доказателства за техническите възможности и квалификация на участника:

  • Списък на изпълнените през последните 3 години (2011, 2012г и 2013г.) договори с предмет сходен с предмета на обособената позиция, за която участва – Образец № 4; представят се препоръки/ референции за добро изпълнение;

  • Списък на собствените или наети лица, които имат опит при извършване на сходни дейности, свързани с предмета на поръчката и ще участват в изпълнението на обществената поръчка (Образец № 5)










6.

Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т.1, б.”а-д”, т.2, т.3 и т.4, и ал.2, т.1 и т.5 от ЗОП – Образец № 6







7.

Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал.5, т.1 и т.2 от ЗОП – Образец № 7







8.

Декларация за липса на свързаност с друг участник в съответствие с чл. 55, ал. 7 ЗОП, както и за липса на обстоятелствата по чл. 8, ал. 8, т. 2 ЗОП (Образец № 8).







9.

Изрично, нотариално заверено пълномощно на лицето, което е упълномощено да представлява участника в настоящата процедура (в случай на упълномощаване)







10.

Споразумение за създаване на обединение за участие в настоящата обществена поръчка (когато участникът е обединение, което не е юридическо лице); документите по чл.56,ал.3 от ЗОП.







11.

Проект на договор – Образец № 9а и Образец № 9б







12.

Декларация по чл. 56, ал. 1, т.12 - за приемане на условията в проекта на договор – Образец № 10








13.


Декларация на член на обединение/консорциум – Образец № 11 / представя се само ако участникът е обединение, което не е ЮЛ./








16.


Други, които са посочени в изискванията към участниците от документацията за участие:

(Описват се приложените от участника документи)





















17.

Техническо предложение за изпълнение на поръчката – Образец № 12



















18.

Ценова оферта – Образец № 13








Подпис и печат:

______________________________________________________________

(име и фамилия)

______________________________________________________________

(длъжност на представляващия участника по регистрация или упълномощено лице)
Дата:


Образец № 2




Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница