Програма за трансгранично сътрудничество по Европейския инструмент за съседство „Черноморски басейн 2014 -2020Дата28.04.2017
Размер18.57 Kb.
ТипПрограма
Programme funded by the

EUROPEAN UNIONВтори Партньорски форум - град Истанбул, Турция,

24 ноември, 2016 г.

по Съвместна оперативна програма за трансгранично сътрудничество

по Европейския инструмент за съседство „Черноморски басейн 2014 -2020“

С оглед на предстоящото стартиране на Първа покана за проектни предложения, Управляващият орган на Съвместната оперативна програма (СОП) за трансгранично сътрудничество по Европейския инструмент за съседство „Черноморски басейн 2014 -2020“ (Министерство на регионалното развитие и публичната администрация на Румъния), в сътрудничество със Съвместния технически секретариат и Националните органи на страните-участнички по програмата, организират 2-ри Партньорски форум в Истанбул, Турция на 24 ноември, 2016 г. Мястото на провеждане на събитието ще бъде допълнително уточнено.

Форумът ще предостави на участниците възможности за изграждане и работа в мрежи за сътрудничество, за намиране на подходящи партньори, както и за съвместно обсъждане на проектни идеи и по-нататъшни стъпки при разработването на проекти предложения. Участниците ще получат полезна информация относно СОП „Черноморски басейн 2014 -2020“ и предстоящата Първа покана за набиране на проектни предложения.

Участниците в Партньорския форума следва да бъдат:


  • Регистрирани в една от допустимите области на Програмата, както е описано в програмния документ на официалната интернет страница на програмата - тук.

  • Да попадат в някоя от категориите по-долу:

  1. Местни, регионални и ако е необходимо за постигане на целите на проекта и национални власти;

  2. Организации, регулирани от публичното право:

Определението на публичноправна организация е дадено в §1, т. 21 от допълнителните разпоредби на Закона за обществените поръчки. Юридически лица с нестопанска цел, определени за извършване на общественополезна дейност, (сдружения и фондации), държавни и частни университети, еврорегиони, Европейски групи за териториално сътрудничество;

3. Организации, регулирани от частното право

Юридически лица с нестопанска цел за осъществяване на дейности в частна полза.


Важно! Участниците трябва да се регистрират за събитието на следния регистрационен линк.

Предварителният дневен ред се намира тук.Тъй като местата за участие в Партньорския форум са ограничени, е препоръчително да се регистрирате възможно най-рано.

Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница