Тирана, албания приветствие до ръководството на факултетa по журналистика и масова комуникация



Дата27.02.2017
Размер17.62 Kb.
ТИРАНА, АЛБАНИЯ

ПРИВЕТСТВИЕ

ДО

РЪКОВОДСТВОТО

НА

ФАКУЛТЕТA ПО ЖУРНАЛИСТИКА И МАСОВА КОМУНИКАЦИЯ

НА СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ “СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”

по случай юбилейното тържество за неговата 40-годишнина

За мен е чест и удоволствие да присъствам чрез тези редове задочно на 40- то юбилейното тържество на Факултета по журналистика и масова комуникация, на Софийския университет «Св.Климент Охридски».

Много съм горда, че съм една от възпитаниците на този факултет, а също така и първата студентка от Албания (след 60-те). Пазя най-добри чувства за академичния състав от периода 1993-1998 г. Благодарна съм на моите преподаватели, които с много посвещение работеха за реализиране на нашето обучение в областта на журналистиката и комуникацията. Аз и колегите ми усъвършенствахме знанията си с помощта на академичния състав и днес мнозина от нас са известни като преподаватели, журналисти,ПР.специалисти и ръководители на различни медии и институции не само в България, но и извън нея.. Нашите преподавателите ни научиха също така на обич към журналистиката- нашата бъдеща професия, и ни помогнаха да придобием качествата на отговорни професионалисти .

Изключително съм благодарна на моите преподаватели проф.Марко Семов, проф.Тодор Петев, проф.Минчо Драганов, проф. Минка Златева, доц.Мария Нейкова и много други, които се превърнаха за нас в образци на успешни личности в науката не само в България ,но и извън страната. Искрено ви благодаря и за помощта за усъвършенстването ми в процеса на работа над дисертацията ми за албанската журналистика.

От 2008 г. съм доцент и преподавател в катедрата « Журналистика и комуникация» във Факултета по история и филология на Университета в Тирана. Преподавам интеркултурна комуникация и културно разнообразие в медиите.

Накрая, преди да завърша, бих искала да ви пожелая здраве, лично и семейно щастие, както и бъдещи професионални успехи. Искрено ви желая все така с много професионализъм и всеотдайност да служите и на новите поколениа млади журналисти.



На добър час през новата академична година!
С искрена благодарност и уважение,

Доц. д-р Гентиана Хаджияхя (Скура)

Университет в Тирна, Албания


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница