Златен Меркурий еоодДата22.07.2016
Размер29.29 Kb.

Златен

Меркурий ЕООД

ЕЕЕЕЕЕООДЕООДСофия

ул.“Странджа” №103

магазин за авточасти

V.A.T.: BG 130 358 310

тел.: 931 10 75, 931 31 07

факс: 931 04 41

моб.тел.: 0888 250 883

e-mail:office@merkury-bg.biz

www.merkury-bg.biz


RED 104+ OCTANE BOOST - 10406

ДОБАВКА ЗА ВДИГАНЕ НА ОКТАНОВОТО ЧИСЛО НА БЕНЗИНА С 3-5 ЕДИНИЦИ – 10406


- повишава октановото число до 5 единици

- повишава мощността на автомобила и икономисва гориво

- спира звънтенето и тракането в мотора

- спира детонационното горене

- спомага да се елиминира затруднената работа при празен ход на двигателя, загубата на скорост и проблемите при управлението

- почиства горивната система и карбуратора

- предотвратява замръзването на карбуратора

- предотвратява корозия на бензинопровода

- не нанася вреда на катализатора и ламбда сондата

- регистрирано в ЕРАОктан:


Тъй като моторите на автомобилите са зависими от октановото число, нискооктановия бензин спомага за изграждането на “корона”от нагар по буталото и отлаганията в горивната камера по време на горенето. Тези нагари повишават числото на компресията и действат като горещи точки, които причиняват детонационно горене или чукане в мотора. Tези нагари достигат устойчиво ниво след около 12,500 – 15,000 мили (20112,5 – 24135 км). Това означава, че трябва да се използва висококачествен бензин, който да предотврати чукането в мотора /детонационното горене/.

Новата добавка стабилизира октановото число и го повишава с около 3 -5 единици.Мощност – Тракане – Звънтене:


Тракащите и звънтящи двигателите очевидно не работят с най – високата си ефективност. Добавяйки 104+ към горивото се елиминира детонационното възпламеняване и се повиши действителната мощност, възпроизвеждана от двигателя може да бъде повишена до потенциала на нов двигател. Размерът на придобитата мощност зависи от това, до колко октановото число на горивото е под изискването за оптимална работа на двигателя. Реалните изчисления показват 3 – 4 % действително повишаване на мощността.


Детонационно горене или “ефект на дизеловия двигател”:


Това явление, обикновено, се появява, когато нагарите в горивната камера са толкова нагряти, че продължават да горят след като запалителните свещи не работят, или остават нагряти до висока температура дори до следващия работен цикъл. Това се превръща в един нежелан източник на горене, който продължава да изгаря горивната смес. Факторите, допринасящи за детонационното горене са: по-високите обороти при работа на празен ход, бедните смеси при работа на празен ход и неподходящото топлинно число на запалителните свещи. По този начин, добавяйки 104+ към горивото ще спомогне да се предотврати формирането на нагари в горивната камера.

Почистване на корозията в горивната система:


Почистване на корозията в горивната система 104+ съдържа не само октанов повишител, но също така и почистващ препарат и добавки, стабилизиращи горивото. Заедно, тези химикали помагат да се почистят нагарите в цялата горивна система (инжекционните дюзи, карбуратори и смукателни клапани ), също така, те предпазват от корозия цялата горивна система и запазват отработените контролни емисии в работно-допустимите им норми.


Катализатори и ламбда–сонди:


Aвтомобилните тестове са доказали, че никакво замърсяване не се е появило и при катализаторите и при ламбда-сондите, след като са били направени тестове на автомобили, с прибавен 104 + в горивото, след пробег от 1500 мили. Ламбда – сондите във всички случаи са работели като нови при тестваните автомобили, докато контролните сензори са показали производителност типична за сензорите на тази възраст. Докато много други октанови подобрители нанасят вреда на катализаторите и ламбда-сондите, 104+ - НЕ.
Номер на продукта : Размер / Опаковка:

473 ml – PVC бутилка / шише

6 бр. в кашон ( 8.5 lbs )
Oтличителни белези:

Цвят: жълт до кехлибарен

Бистрота: прозрачен

Специфично тегло @ 60F (15.6 C): 0.8880 до 0.898Обем (lbs/gal): 7.4405

Точка на възпламеняване (Т.C.C.) 150F (65.5 С)


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница