Домашен хотел за вашите любимциДата23.10.2018
Размер37.93 Kb.
Домашен хотел за вашите любимци
Както идва човек в дома ви, за да ви помага за децата, за домакинството, така идва и за да ви помага в грижите за домашните любимци.

Това е един вид "Домашен хотел" за вашите любимци.


Ако решите да се възползвате, можете да се свържете с нас на моб. 0896861427 или 0898936408


Ново в Казанлък: грижа за домашни любимци във Вашия дом или за любимци на гости в хотелите


Отивате на почивка , пътуване по работа или просто се налага да не сте вкъщи за няколко дни. Какво правите с домашния си любимец в такива ситуации? Не винаги можете да го вземете със себе си, не винаги можете да го оставите и в хотел за животни. Решението дава Ветеринарна амбулатория ЗООВЕТ. Изпращаме човек, който посещава дома ви, докато отсъствате и се грижи  за домашните любимци. Провежда се среща за запознаване – посещение в дома ви, запознава се с вас и любимеца ви. Ако се харесате и всичко мине добре, се сключва договор.


Както идва човек в дома ви, за да ви помага за децата, за домакинството, така идва и за да ви помага в грижите за домашните любимци. Прави се всичко, което и стопаните правят за домашния си любимец. Абсолютно всичко. Запознаваме се изцяло с нуждите на животинките и изискванията на стопаните.

Например: 2 кучета-мъжко и женско. Хората им са ни казали точно изискванията си: Отиваме  при кучетата. Нагушваме се порядъчно. Ядат задължително преди разходка. Слага им се суха храна, която се поръсва със сварено пилешко месо. Женската излиза с якенце. Мъжкият е агресивен към други кучета и трябва да се избягва контакт с тях. Държи се на къс повод. Задължително трябва да се изходи два пъти преди да се прибере. Когато се приберат -им се изчистват лапите с кърпа. Мъжкият пие вода в хола, женската в спалнята. Мъжкото куче си ляга в леглото, женското на дивана. След като се поуспокоят, на женското се дава хапче през устата.
Ако има животинка по-капризна, предварителните срещи се увеличават до пълно опознаване. Ако кучето случайно се сбие по време на разходка и е наранено, оказва му се специализирана ветеринарна помощ. Предварително взимаме от стопаните адрес и номер на ветеринарния лекар на кучето. Взимаме и всякакви други номера и инструкции при спешни случаи. Има стопани, които искат да си говорят с нас по телефона, докато сме с животинките им. Говорим си. Различни хора, различни домашни любимци, различни нужди.


С каква цел създадохме идеята и какви да са бъдещите Ви очаквания?

Целта  е да помагаме  на хора, на които им се налага да заминат на почивка или по работа. Да помагаме на хора, които обичат домашните си любимци, не искат да ги оставят на хотел, където ще са с други животни в клетка и ще се стресират излишно, не искат постоянно да ангажират роднини и приятели. Тогава тези хора могат да  наемат нас и да са спокойни, че животинките им са разходени, нахранени, не са самотни, седят си у дома, не са стресирани, обърнато им е специално внимание.Много хора се притесняват, че кучетата им са големи.

Дори да ви приемат при първата среща, едва ли после ще ви пуснат да влезете сам в дома, защото са пазачи. Има ли такива случаи, как се процедира?


Има такива случаи и опитът показва, че няколко допълнителни срещи с такива кучета вършат страхотна работа. В случай, че клиентът се притеснява, правим пробно посещение преди голямото заминаване, ако всичко мине както трябва, продължаваме, ако не се получат нещата – нямаме сделка.Не с всички клиенти и животни се стига до реализация на услугата. И това е нормално.

Когато оставяте животните си в кучешки/котешки  хотел и отидете да си ги приберете, откривате, че това не са вашите игриви и щастливи домашни любимци, каквито са били, както при настаняването в хотела. Не стига, че са без вас, ами и са в клетки с други стресирани животинки, които плачат за стопаните си.

Да не споменаваме и вината, която изпитвате като ги оставяте на такова място. Защо трябва да си причинявате на вас и на вашите  домашни любимци всичко това, когато можете да ги оставите вкъщи, където те се чувстват най-добре и най-сигурни и щастливи. Най-хубавото е, че вашите домашни любимци oстават в сигурната среда на собствения си дом, където всичко, което виждат, помирисват и чуват е познато. Запазват обичайния си режим на хранене и установената ежедневна програма. Не се травмират от пътуването в кола, автобус, самолет. Не са изложени на опасност от заразяване от други животни. Ако имат нужда от специални грижи (приемане на лекарства, инжекции, четене преди сън), ще им бъдат осигурени.

Собствениците на домашните любимци могат да отидат на почивка или в командировка със знанието, че домашният им любимец е в добри и професионални ръце.Няма да са напрегнати от превозването на домашния си любимец.Няма да ангажират съседи, приятели, роднини да наглеждат животинките и дома им.


Освен, че ЗООВЕТ се грижи за животинките, при предварителна уговорка може да полива цветята, да включва и изключва лампи с цел имитиране на живот в дома срещу крадци, да изхвърля боклук, да прибира пощата.
ЗООВЕТ се грижи и за любимците на гости в хотели. Ако в хотела, в който сте настанени не приемат Вешето куче или коте, ние ще го приемем и се грижим за него за времето на Вашия престой в града.
Ако решите да се възползвате от услугите на Ветеринарна амбулатория ЗООВЕТ, за грижа по домовете, можете да се свържете с нас на моб. 0896861427 и 0898936408


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница