Gillette прави от всеки мъж Джеймс БондДата28.02.2017
Размер13.8 Kb.
#15897
Gillette прави от всеки мъж Джеймс Бонд
Марката разкрива тайните за това да се чувствате като Агент 007
Филм №24 от серията за Джеймс Бонд – “Спектър” вече е по кината и в чест на него Gillette отпразнува моментите на увереност и сигурност в живота на всеки мъж. Тези, така наречени “Моменти на Бонд”, не се случват от само себе си, а са резултат на прецизна подготовка и специална нагласа.

Партньорството на Gillette и новия филм “Спектър” е вдъхновено от създателя на историите за емблематичния Агент 007 - Ян Флеминг. Силните поетични думи на Флеминг са в основата на тази история, а цитатите му определят основните “Моменти на Бонд” и присъстват във всички аспекти от кампанията.

Стартът на кампанията е поставен с телевизионен клип, който отразява емблематичните действия, вдъхновени от света на Бонд. С помощта на прецизните инструменти на Gillette, те вдъхновяват мъжете да се подготвят за своите “Моменти на Бонд”.

В продължение на тази кампания, Gillette си партнира с Джени Темим – световно-признатата дизайнерка на костюмите от последните два филма на поредицата – “Координати: Скайфол” и “Спектър”. Целта на това партньорство е да представи съвети за стила на мъжете, така че във всеки един момент те да се чувстват уверени и да изглеждат добре, а от там и да са готови за своите “Моменти на Бонд”.

“Точно както Бонд, така и мъжете изглеждат и се чувстват уверено, когато са добре подготвени за всяка ситуация, която им предстои.” – споделя Джон Манг, Vice President Global за Gillette.

“Чрез партньорството ни със “Спектър”, Джени Темим и компанията на Ян Флеминг, от Gillette представяме прецизните инструменти, умения и подготовка, необходими на мъжете да посрещнат ежедневните си “Моменти на Бонд”.

В продължение на партньорството със “Спектър”, от Gillette представят специален комплект, включващ самобръсначката Fusion ProGlide с FlexBall технология, две резерви ножчета и гел за бръснене. Това е най-добрият подарък за всеки мъж, който му осигурява прецизно бръснене и му помага да бъде готов за всички предизвикателства.

Повече информация за специалните комплекти можете да откриете на:https://bg-bg.facebook.com/GilletteBulgaria/
https://www.youtube.com/watch?v=85uwPlQ1GUU
Каталог: pi files -> 2015
2015 -> Jiangling T7 e с двигатели от Isizu, а производството му започва от другия месец
2015 -> Пресинформация 28 май, 2015 година Opel е лидер по внедряването на Android Auto и Apple CarPlay
2015 -> Infiniti представи специалната версия Q50 Adeyaka Предлага се за трите двигателя на модела
2015 -> Над 10 000 души откриха сезона по драг рейсинг
2015 -> Трите болида Porsche 919 Hybrid ще стартират първи, след тях са трите болида Audi R18 e-tron quattro. Не е изненада, че Porsche доминира в квалификациите на тазгодишното 83-то състезание за издръжливост „24 часа на Льо Ман”
2015 -> Продават Audi Quattro A1 от Група b автомобилът е управляван от Хану Микола
2015 -> Хитовият R8 с 850 конски сили (Видео)
2015 -> Audi загатна за светлините на R8
2015 -> Отмъстителите: Ерата на Ултрон
2015 -> Кобра 11: обади се нов сезон


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница