Отчет за месец март 2012г. Инсталация на Update 1 4 преди да започнете с инсталацията направетеДата05.03.2018
Размер26.16 Kb.
ТипОтчет
Моля , правете ЕЖЕДНЕВНИ архиви.

Update 12.4 / Update 12.4A
Update 12.4 е ИНДИВИДУАЛЕН, инсталира се само от лекаря, на когото е даден персонално

Инсталира се след изготвен отчет за месец март 2012г.
1. Инсталация на Update 12.4 - ПРЕДИ ДА започнете с инсталацията направете АРХИВ и ПРЕКРАТЕТЕ РАБОТА с програмния продукт GP Tool. Инсталацията се осъществява от My Computer/CD-ROM/Update 12.4.ехе. По време на актуализацията на зададените въпроси се отговаря само с положителни отговори.

1.Новозаписани пациенти – Въведени са формулярите за записване на пациенти

- Регистрационна форма за пъроначален избор

- Регистрационна форма за постоянен избор

- Регистрационна форма за временен избор

В меню Пациенти/Записване можете да въведете данните на пациента, на родител/настойник и данните на предишния общопрактикуващ лекар. За да разпечатате формуляра, моля, въведете типа регистрация и типа избор за пациента и натиснете бутон Печат.

2. Болничен лист

- От настройки на номерацията можете да зададете пореден номер на болничния лист, така че поредните номера да се отброяват автоматично при издаване на формуляра.

- Можете да рапечатате отрязък от лак, чрез натискане на бутон печат на лак.

- При опит да разпечатате болничен лист, без да са попълнени необходимите полета програмата извежда предупредително съобщение.3. Амбулаторен лист – при записване на втори амбулаторен лист на пациент в един и съши ден се извежда предупредително съобщение.

4. Диспансеризация на пациенти със заболявания от един и същи клас, желаещи диспансеризация само от ОПЛ - можете да въведете позволените кодове за диспансеризация от специалист във вашия регистър. Това се осъществява при извършването на диспансерен преглед.

- Въведете като водеща диагноза МКБ кода на заболяването, за което пациентът може да се наблюдава от ОПЛ (I11, I20, I80.0 и тн.)

- Въведете като придружаващи заболявания МКБ кодовете на заболяванията, за които пациентът може да се наблюдава от СИМП, но желае диспансеризация от ОПЛ (I50.0, I05 и т.н.)

- Отбележте отметка Първи преглед по програма.- При запис на листа съветникът ще ви попита кои МКБ кодове желаете да бътат включени във вашия регистър. Оставете отметките на МКБ кодовете, които желаета да бъдат включени. Ако не желаете някои от тях да се включат, махнете отметките за съответните кодове. Ако не искате нито едно от заболяванията да бъде включено, махнете всички отметки включително и отметката 'Запиши листа като първи'. Натиснете бутон продължи.
Update 12.4A е УНИВЕРСАЛЕН.

Инсталира се след Update 12.4 и след изготвен отчет за месец март 2012г.


1. Инсталация на Update 12.4A - ПРЕДИ ДА започнете с инсталацията направете АРХИВ и ПРЕКРАТЕТЕ РАБОТА с програмния продукт GP Tool. Инсталацията се осъществява от My Computer/CD-ROM/Update 12.4A.ехе. По време на актуализацията на зададените въпроси се отговаря само с положителни отговори.

2. Лекарствен списък – Актуализиран е лекарственият списък в сила от 01.04.2012г.


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница