П р е п о р ъ к а от Елени Събева СъбеваДата18.04.2017
Размер13.73 Kb.
П Р Е П О Р Ъ К А

от Елени Събева СъбеваИзползвала съм услугите на Борис Димитров както за лични нужди, така и за нуждите на членовете на моето семейство и за обекти към фирмата в която работех. Като специалист Борис Димитров притежава високо квалификация , също така има добра организация и отлично може да организира работата между всички поети ангажименти. Неговата работа се откроява с изключителна прецизност и коректност. Мисля, че всичко това се дължи на опита, които е придобил през годините.
След като посети обекта и успоредно според проучване което правим с оферти от други фирми, определено посочва реална и достъпна цена. Това за за мен и фирмата е винаги било особено голямо предимство, да знаем и да имаме пълно доверие за обема на работа и за себестойността на услугата. Също така винаги работата по обекта е била изпълнена в рамките на договорените срокове и с отлично качество.
По време на самия процес той винаги поддържа с нас постоянна връзка , което допринася за своевременното решаване на възникнали нови въпроси.
Вид на услугите, които сме ползвали:

Качеството на извършените работи е било винаги отлично и без забележки. Борис Димитров разполага с цялата необходима техника и това позволява изпълнението на широк спектър на ел. дейности. Никога не сме правили рекламации, което е гаранция за богат опит в тази дейност и коректно отношение на Борис към клиентите.

Бих искала да дам отлична оценка на свършената във всички обекти работа. Препоръчвам ползването на услугите на Борис Димитров. Той е доказал високо качество на изпълнение, етични и коректни взаимоотношения и висок професионализъм.


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница