Подкрепа от небето Нина Ничевастраница1/138
Дата12.02.2024
Размер367.43 Kb.
#120295
ТипКнига
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   138
Нина Ничева-Подкрепа от Небето

Подкрепа от небето Нина Ничева
Идеята за тази книга дойде от читателските писма в електронната поща. Много от вас търсеха някои съвети от книгите „През времето и пространството" и „Земята - нашето училище". Благодаря на всички, с които станахме приятели, макар никога да не сме се виждали или срещали, освен във виртуалната реалност. Радвам се, че книгите помагат и на българи в чужбина, които търсят духовно просветление и обяснение за случващото се в живота им.
Наистина живеем в преходна, гранична епоха и все повече хора се насочват към себе си, за да проумеят света и вселената. Колкото и трудни да ни се струват сегашните времена, нашето съзнание се пробужда и разширява. За това говорят и писмата на православни свещеници и практикуващи психиатри, които се интересуват от езотерика. Това ме насърчи да подготвя тази книга, в която са дадени различни съвети как и кога да използваме небесната подкрепа.
В критични ситуации всеки се нуждае от духовна подкрепа, от привличане на положителна енергия и от преодоляване на тъгата, скръбта и отчаянието. Най-бързо и лесно това се постига с молитвата, независимо дали е канонична или извира от сърцето и душата. Подбрани са някои от съветите, публикувани в „През времето и пространството" (1998 г.) и в „Земята - нашето училище" (1999 г.), както и нови духовни откровения за различни човешки проблеми и страдания.
Докато обмислях какво да включва новата книга, сама изпробвах силата на новите молитвени формули за различни случаи, включени в тази книга. Осъзнах, че подкрепата от небето за здраве и успех се осъществява по най-невероятни начини, които са подходящи за конкретния случай. Тя може да дойде под формата на приятелски съвет или среща с хора, които не сте виждали от години; да откриете книга, която да преобърне живота ви; да чуете фраза или история, която съдържа отговор на вашия проблем. Поискате ли помощ, чудесата започват да се случват в живота и да го изпълват с вяра, надежда, любов и оптимизъм.
Молитвените формули помогнаха и на много мои приятели. Затова ги предлагам и на вас, читателите. Тяхната енергия действа благоприятно и целебно. Ако човек е постоянен в четенето им, резултатите не закъсняват.
Енергийните оздравителни формули имат универсална сила при различни заболявания на тялото и душата. Дадени са и конкретни лечебни мантри за жени и мъже с определен тип матрица на душата, изчислена по рождените данни и според зодиакалния знак.
Тази книга наистина е подкрепа от небето. Надявам се всеки да я усети и тя да промени живота му за добро. Ще очаквам вашите писма и споделени опитности на електронния адрес в Интернет - nina_nicheva@yahoo.com
От същата авторка:


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   138
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница