Ритуална любовна магиястраница1/3
Дата14.01.2018
Размер0.53 Mb.
  1   2   3

Любовна магия

Подходящият ден за любовна магия е петък, а подходящите часове са: От 00,00ч.до 00,40ч.

От 07, 29ч. до08, 20ч.

От 13, 32ч. до 14, 22ч..

От 20, 04ч до 21, 12ч.

Ритуална любовна магия
Магии с кръв
Най достъпното и относително лесно средство за събуждане на любов у дадено лице е да се омагьоса кръвта му. Това може да стане по - няколко начина. Първият от тях е да се смеси кръвта на двамата в мангал или някакъв друг вид магически съд. По често кръвта на двамата се смесва, като на лицето, което трябва да бъде омагьосано се дава смес от кръвта на този в когото трябва да се влюби. Препоръчително е при тази операция да се направи талисман, кай го да се постави под леглото на този който ще бъде омагьосан. Ако не успеете да го поставите под леглото му, намерете друго място около което омагьосаният прекарва по - голяма част от времето си.

На едната страна па талисмана трябва да се изпишат имената на мъжа и жената. За тази цел трябва да се използва мастило или кръвта па човека, който прави магията. Най -добре е надписът да бъде е еврейски букви, въпреки, че в повечето случай се използват латински. На другата страна трябва да се изпише квадрата на Венера.
22

47

16

41

10

35

4

5

23

48

17

42

11

29'

30

6

24

49

18

36

12

13

31

7

25

43

19

37

38

14

32

1

26

44

20

21

34

8

33

2

27

45

46

15

40

9

34

3

28

За да се засили действието на магията е добре да се прочете 3 пъти следното заклинание.

+ Ето, аз. Божият раб( казвате си името) се обръщам на изток, + прекръствам се +, приклякам и се моля за любов ставам, отново се прекръствам+ и минавайки мислено от стая в стая, от врага па врага, от двор на двор и достигам до безкрайното поле, под стотиците хиляди чисти звезди, под Луната Господня. И се озовавам на кръстопът. Пред мен са три пътеки. И не тръгвам пито на дясно нито па ляво, а поемам по средната пътека, която минава през тъмната и гъста гора. В тази тъмна гора се намира дървото на мъката и тъгата. Тъгува и гори мъката, жалее. Вселявам я тази тъга в раба Божи (кажете името на любимия човек). Нека влезе в неговото бяло тяло и в усърдно и горещо сърце и в (кажете цвета на косите му) му коси, и в кръвта гореща - в рудата кипяща, така че той да тъгува, милее и закопнее по раба Божи ( вашето име) и изцяло само за мен да мисли: питие да не му се пие и завинаги той за мен, раба Божи (вашето име) в ума си да държи. Както Слънцето, Луната, годните, месеците, седмиците, дните, часовете и минутите нямат никаква пречка да съществуват, то чака и моето заклинание да няма никаква пречка и спънка. Амин+. +Амин. +Амин."

Знакът + означава, че на това място трябва да се прекръстите.


Вариант с яйца
В петък в часовете подвластни па Венера, си убодете пръст от лявата ръка и влейте малко кръв в чинийка в която има две яйца и през това време казвайте: " Смес от моята кръв изпрати присъда, мъчения и терзания на тялото, душата, духа и всички пет чувства па (името на любимия) за да дойде той при мен и да изпълни моята воля и да не се привърже към никой друг в света освен към мен. Ако той бъде равнодушен към мен, то нека той да започне да страда, да се мъчи и терзае.

Господи Боже, наш самият спасител на истината, Исусе Христе и ти Пресвета Богородице, майко Божия, ангели, архангели и велики апостоли Петър и Павел, чуйте моята молитва и не оставяйте моята на раба Божи(името ви) молба без последствия. Амин+. Амин+. Амин+."

След това вземете една игла и с нейна помощ напишете с кръвта си на малко листче хартия следното:

Докато правите това кажете седем пъти: “Давам кръвта си за да получа любов.”

Сложете листчето при яйцата и кажете:

“ Цялото и любовта стават едно сега. Както яйцата и знака на любовта се сливат. Така и (името на човека когото омагьосвате) да се слее с мен. Да не може без мен ден и нощ, да направи каквото му кажа, да ме обича и търси постоянно”

Поръсете яйцата и листчето с Бял Оман и кажете следното:

“ Както Белия оман се слива с тази любовна смес така (името на човека когото омагьосвате) да бъде постоянно омаян от мен, да вижда и избира само мен от всички жени на земята.”

След това сложете чинийката на котлона, докато кръвта изсъхне и се спече. Докато те се спичат изречете пак следното:" Смес от моята кръв, която кипиш, вриш и цвърчиш изпрати присъда, мъчения и терзания на тялото, душата, духа и всички пет чувства на (името на любимия) за да дойде той при мен и да изпълни моята воля и да не се привърже към никой друг в света освен към мен. Ако той бъде равнодушен към мен, то нека той да започне да страда, да се мъчи и терзае.

Може да посочите и други ваше специфични желания, към човека, който омагьосвате. След това надробете всичко това на прах и една част от него оставете на място на което любимият ви прекарва повече време, а другата разпръснете на кръстопът, като казвате следното:

"Лети, лети смес от моята кръв във всички посоки на света намери бързо(името на човека когото омагьосвате) и го доведи при мен. В името на Бог и всички светии помогни ми."
Любовна ябълка
В петък сутрин, до изгрев слънце, е нужно да се снабдите с най - хубавата и най голямата ябълка, която ви се е удало да намерите. На 3 малки късчета хартия, с помощта на собствената си кръв, напишете името на човека, до чиято любов искате да се докоснете, вашето име и думата SHEVA. Съединете трите листчета като поставите SHEVA по средата.И кажете:

“ Нека между нас (двете имена) вечно има любов и разбирателство”

Постарайте се да се снабдите с три негови косъма, съединете ги с три собствени косъма и ги свържете в триъгълник или квадрат върху листата. Кажете:

“ Както се свързват тези листчета така и ( името ) да се свърже с мен( името ).

Разрежете ябълката на половина, махнете сърцето и заедно със семките и на тяхно място поставете листчетата сгънати с космите. След това с две остри клечки{може и с игли) бързо съединете двете части па ябълката. И кажете:

“( името ) пробождам сърцето ти със стрелите на любовта.”

След това я загънете в червена коприна . Докато я загъвате в червената коприна кажете следното:

“( името ) обгръщам те отвсякъде с моята сила и власт. Сега аз съм твой пълноправен господар на сетивата, чувствата и мислите. Да не можеш без мен нито година , нито ден, нито час. Да ме търсиш постоянно и да ми се подчиняваш.

На я загънете в червена коприна нарисувайте следният знак.

( Този символ можете да използвате при почти всички любовни магии. Той значително засилва действието им. )

Най - силен ефект ще има, ако успеете да я скриете в дома на човека, когото обичате. Но ако нямате възможност за това, постовете я под тази част на своето легло, където полагате възглавницата си за спане. До 9 дни ще има резултат.


Любовна ритуална магия с вино
Вземете бутилка червено вино /полусухо/, една червена роза и една бучка тамян, колкото бобено зърно.

В петък в 5 часа започнете да загрявате виното в неметален съд, докато го загрявате изричайте с ясен и уверен глас 6 пъти точно над съда:

– Както се сгрява тоя елексир тъй да се сгрее любовта на...../ името на вашия избраник, после вашето/.

След това пускате във виното тамяна и с тих, но ясен глас изричате 3 пъти.

– Запази нашата любов от слугите и очите на Лилит.

Важно условие за правилното и достатъчно въздействие е да не оставите виното да кипне или да се запени, сгрейте го само докато видите парата да започне да се отделя, малко след това го махнете от огъня, след около 15 минути го върнете отново в бутилката и поставете розата в бутилката, като във ваза, но пред икона на Дева Мария. Оставете така да пренощува, на сутринта вижте, ако розата е свежа имате право да искате тази любов по този начин, но ако не е свежа, по добре премислете желанието си да спечелите този човек, а и в никакъв случай не продължавайте по нататък ритуала, защото нямате благословията на благотворните космически сили, а ако продължите може да постигнете резултат, но той ще бъде с помощта на нисши духове. Това означава само едно временно и с цената на много жертви от ваша страна, което със сигурност ще вгорчи радостта Ви от една щастлива любов.

Но да речем, че розата е свежа на сутринта следващото, което ще направите е да докажете твърдостта на вашето намерение да обвържете съществото си с това на вашия избраник. Извадете розата от шишето отчупете един остър трън от стеблото и убодете лявото си кутре отпред на възглавничката си. Направете го достатъчно добре за да може да потече кръв. Стиснете и изцедете три капки кръв във виното. Както разбирате това не е магия с която да си играят влюбени тийнейджъри или обидени и пренебрегнати съпрузи борещи се за надмощие в семейните взаимоотношения. Декларация със собствената си кръв човек не прави просто ей така, а и не бива да го прави с користни цели, но отговорността за преценката оставям на вас.

След като сте приготвили всичко това избраника ви трябва да пие от виното, повода и случая подберете вие. Не е проблем, ако се случи и други хора да консумират от виното, то е програмирано да действа само за един определен човек.

Розата и трънчето можете да пазите на скришно място в дома си, но не ги разделяйте те имат особено въздействие върху вашата енергийна структура, а и са реликва от вашата връзка пред духовният свят, така както са свадбените чаши за съпрузите. Този метод бих препоръчал, ако партньорът Ви е под въздействие на черна магия от друг човек и трябва да запазите семейство в което има вече деца. На млади партньори станали жертва на странично енергийно въздействие и на такива, които съвестта им подсказва, че трябва да го направят.
Кафе
Убождаш си пръста на лявата ръка, произнасяш 3 пъти следното заклинание над чаша кафе:

"Нека както /собственото си име/ не може без кръв, така и /името на другия/ не може без мен."

След това капваш няколко капки от кръвта си в кафето и го даваш на другия да го изпие.
Магия с връв
Може да се прилага отделно или да се комбинира с други магически техники. Идеята е че чрез връвта свързвате заклинанието с материалния свят, като фокусирате магията с помощта на 9 възела.

Класическата процедура е следната: Вземете връв/по-дебел конец, че иначе е трудно/ с дължина около 30 сантиметра. Традиционните цветове за връвта са бяло, черно и червено. Не е нужно да споменавам че за любов се отнася последния. При магията с връв зареждате всеки възел чрез обайване. Върху всеки възел се очертава равнораменен кръст и се помазва с масло. Докато се връзват възлите се концентрирате върху картината на успеха.

Връзвате ги в следната последователност

--1—6—4—7—3—8—5—9—2--

За всеки възел казвате нещо от сорта:

/някой от римите могат да ви звучат познато/


Когато вържа възел пръв

Магията ще влезе в тази връв.

Щом възлите са вече два

Аз знам че ще се сбъдне тя.

Навържа ли ги да са три,

Ще върже и ще прецъфти.

Щом станат четири на брой

И резултатът той ( името ) ще е мой.

Когато ги направя пет

Така ще е и за напред.

Навържа ли ги шест да са,

По волята на всички божества.

Щом станат възелите седем,

Не ще ( името )да се обърне срещу мен.

Когато възел осми вържа

С света магията ще свържа.

С девети възел времето изтече

Желанието ми истина е вече!


Запазете докато се появи желанието ви, после разпуснете връвта като начертаете над нея пенраграма и визуализирате как всичката магия изстича от нея, след това я изгорете.
Магия с вода

Магическа вода


Намокрете кичури от своите коси с вода и в същото време произнесете следните думи:

'Добра вода, магическа вода, от теб сме родени, в теб кръстени. Свещената тайна на брака се извършва с теб и Светия Дух. Помогни и на мен (кажете своето име) да позная щастие и пълнота заедно с човека(името), когото желая и обичам. Знам, че Всевишния не ме е принесъл на Земята за нещастие, и зная, че някъде на земята съществува моята половинка, която страда от самота. Добра Вода, магическа вода, направи така, че моята половинка (името) да се появи насреща ми, да бъде по-искрен и любящ и да не се крие от мен. Добра Вода, магическа вода, дай ми щастието, което е предназначено за мен и любовта, за която мечтая. Нека това се сбъдне, а магическата вода да съедини нашите съдби завинаги, удвоявайки щастието ни.'

Имайте предвид, че при произнасянето на магическите думи, ако искате някоя позната вам личност искрено да ви залюби, трябва да произнесете името й, дадено при кръщението. Този ритуал е много ефективен, а силата му може да бъде увеличена, ако се вземат няколко капки от магическата вода и след молитвата ги напръскате върху дреха или предмет, принадлежащи на желаната персона.

Магия на Венера


Този ритуал може да бъде изпълняван само от жени. В петък в час на Венера вземете две чаши. В едната сипете вода. С нея поляйте лявата си гърда, като събирате водата в другата чаша. Докато се стича водата повтаряйте следното:

“ Както тази вода се стича по мен така и (името) да не може да пие, да яде, да говори нито ден, ако не ме търси, не ме види или не ме докосне”


Магия с вода и билки
Оставяме да пренощува глинен съд с мълчана вода, събрана от три извора, китка еньовче, здравец и сребърен пръстен. На сутринта с тази вода, събрала силата на звездите и луната, се пръска в дома за изгонване на болестта. Същата вода, но с два сребърни пръстена вързани с билката върбинка се използва за привличане на любовта в живота. В полунощ, палим червена свещ и докато връзваме пръстените казваме 3 пъти ‘Отче наш’,след което произволно избрано любовно заклинание. От моят опит най – подходящо е това:

'Добра вода, магическа вода, от теб сме родени, в теб кръстени. Свещената тайна на брака се извършва с теб и Светия Дух. Помогни и на мен (кажете своето име) да позная щастие и пълнота заедно с човека(името), когото желая и обичам. Знам, че Всевишния не ме е принесъл на Земята за нещастие, и зная, че някъде на земята съществува моята половинка, която страда от самота. Добра Вода, магическа вода, направи така, че моята половинка (името) да се появи насреща ми, да бъде по-искрен и любящ и да не се крие от мен. Добра Вода, магическа вода, дай ми щастието, което е предназначено за мен и любовта, за която мечтая. Нека това се сбъдне, а магическата вода да съедини нашите съдби завинаги, удвоявайки щастието ни.'

На другия ден с водата пръскаме дрехите си,единия пръстен носим на дясната ръка,а другия с билката оставяме до икона на Света Богородица.

Магия със свещи, огън и восък
Магия с подкова

Тази магия е за човек, когото обичаш. Името му, заедно с това на майка му и твоето име се написват заедно. Върху подкова се казва следното:

Както по – мил от (името на мъжа) няма за (името на майката ), така и по мила от (вашето име) да няма за (името на мъжа). Аз (вашето име)съм късмет, стремеж и упование на раба божий (името на мъжа). Той ще идва винаги при мен и бавно, и бързо до моя дом, до тоя праг. Рабиня Божия (вашето име) да е за раба Божи (името на мъжа) по-свидна от белия свят, по-мила от слънцето пресветло, от луната прекрасна, от всички, и от съня си дори, по всяко време: по млада луна, по пълна, по малка, по свършек. Тази думи да е потвърждение и укрепление, то да утвърждава и да укрепва и да затваря кръга. Амин. Амин. Амин."

След това листчето се изгарят върху подковата и всичко се заравя пред прага на вашата врата или пред вратата на дома в който живеете заедно. Като прескочи магията, обичаният човек така се влюбва, че нищо не може да попречи на неговия стремеж към вас.


Захранване
Изрежете и изгорете свой нокът, докато не стане на пепел. През това време казвайте над огъня следното:

Ще стана аз, раба Божия (името), ще се благословя, ще се прекръстя и ще ида из врата през врата, из порта в порта, сред полето на изток, под зора зазорила, под слънце, под млад месец, под ситни звездици. Под ситни звезди планина се белее, от нея бялата планина три извора горещи и врели извират, до тия извори горещи и стои сам Христос с ангелите и архангелите, с все силата небесна - всеки би се сепнал, всеки би се стреснал, аз раба Божия (името) ни се сепвам, ни се стресвам. Ще ги помоля от трите извора горещи, от трите извора врели вода да взема, та на раб Божи (името) сърцето и кръвта да запаля, та да кипи и да гори по раба Божия (името) от век на века, от днес и до века. Да са думите ми здрави и несъкрушими, та да пламне на раба Божи ( името) кръвта гореща и сърцето игриво, да пламне но раба Божия (името) от век на век, от днес и до века; да кипи на раб Божи, да гори сърцето игриво по раба Божия (името) от век на век, от днес и до века."

Тази пепел разбърквайте с черен пипер и я поднесете на желания човек да я прибави към някакво ястие, което ще изяде. Той се влюбва до уши.
Любовна магия с метла
Вземете клечка от нова метла и я сложете до прага на вратата, през която ще мине онзи, когото обичате. Щом той прекрачи през клечката, приберете я, а после я хвърлете в огъня и кажете:

Както съхне тая клечка, тъй да съхне по мен раба Божии( името)."


Гърненцето на Диана
Действието трябва да започне през нощта в първия петък след Пълнолуние. Вземете червена или розова свещ, разтопете я и извадете фитила. Стопеният восък излейте в малко красиво бурканче. Восъкът трябва да изстине на дъното. Вземете нещо остро и напишете върху него вашето име и името на любимия, като посочите и имената па неговите родители. Например Евгени син на Катя и Емил. Имената се пишат едно срещу друго. След това върху восъка поставете листенца от рози розови, червени, алени. Бурканчето трябва да се напълни с тях догоре. След това кажете следното 'заклинание:

"Към богинята Диана своят молба отравям в името на любовта дай мм щастие, което цял живот над мен да свети и пад този за когото съм родена на света. Нищо да не ни разделя с (името)през живота ни нелек. И така да е навек."

Покрийте бурканчето е красива червена кърпичка, завържете го с червена панделка и го скрийте в спалнята така, че никой да не знае къде е.
Фигури
Трябва да се избере благоприятен ден и час и да се направят две фигури от червен восък, които ще означават астралните образи на влюбените и да се заровят в земята пред къщата на лицето, което трябва да бъде омагьосано. Най подходящите дни за тази магия са 9, 18, 27, 28 от месеца. Парафинът направен от петрол не е подходящ за тези действия, необходимо е да се намери чист пчелен восък.
Друг вариант
Направете малка восъчна фигурка и напишете на нея с нещо остро имената на човека и след това я разтопете на малък огън. Така както се разтапя фигурката така ще се разтопи и сърцето му!
Магия за любов

Вземете лист хартия. Чисто бял лист хартия. На него напишете своето желание - а именно, чие сърце желаете да притежавате. След това се обосновете в молбата си към светците, докажете, че наистина имате нужда от любовта на този човек.

След, което нарисувайте необърната пентаграма, необърнат, непречупен кръст, и символ, който за вас означава доброта, не зло.

(Например едно сърчице, като от свети Валентин...) Използвайте червен цвят като пишете върху листа. Когато сте написали и изрисували гореспоменатите символи, имате няколко избора.

Първо, можете да изгорите листа, докато гори да казвате нещо от типа

"Стихиьо на огъня, накарай .......(името на човека) да ме заобича така

както аз го/я обичам. Както този лист гори, така и нашата любов да запламти.

Като подарък ти оставям да погълнеш листа в свои владения".

След това съберете пепелта от листа и я разпръснете над някоя река или поточе като изречете нещо от типа

"Както водата ще приеме тази пепел,

така и ....... (името на човека) да ме приеме в сърцето си".

Това е единия начин. Другият начин е следният: вместо да палите и разпилявате пепелта може да заровите листа до корените на някое дърво. Докато го заравяте изречете нещо подобно

"Могъщо дърво, моля те изпълни желанието ми. В замяна аз ще се грижа за теб."

След това редовно трябва да полагате грижи за дървото, ако искате то да изпълни желанието ви.


Две магии за любов
Тези две магии за любов,които са за хора ,които са женени или живеят заедно или все още поддържат връзка,но отношенията има са рухнали!

Ето първата:

Изпили си ноктите над салфетка или един от ноктите на ръцете и ги сложи в червено вино. И го сервирай на любимия!
Една по-силна, за тези които вече не живеят заедно:

Вземи негова или нейна снимка и я сложи с лице към масата.Сложи червена свещ отгоре и я пали за 3 часа вечер и за 3 часа сутрин(за 6 дни)Имай в предвид свещта трябва да е една единствена(купете си голяма)

След тези 6 дни обърнете снимката с лице нагоре и продължете ритуала още 3 дни.Това ще го върне определено при вас!
Целуни ме, когато се видим!
Ще се нуждаете от: червена свещ, бяла хартия, червено червило.

Запалете свещта. Оставете отпечатък от червилото върху хартията. Задръжте хартията върху пламъка на свещта като си мислите как човекът за когото правите това ви целува.

Тогава кажете:
Целуни ме, когато се видим!

Целуни ме (пълното име на човека),

Целуни ме със твоите устни и кажи ми "липсваш ми".

Но най-вече, целуни ме!


Любовна магия със свещи
Трябва да имаш следното:

1 свещ със фигура, която представлява твоята любов

любовно олио (олио със добавено благовоние)

тамян


В петък, когато свърши пълнолуние при възможност.....

Намажи фигурата с любовно олио и я сложи на олтара. Ако имаш снимка на твоя любим, сложи я до фигурата....

Сложи тамяна да гори от лицевата страна на свещта и снимката.

Запали свещта, гледайки към снимката и се замисли над желанието си...Запали тамяна, нека да пуши към теб. Ако искаш той/тя да ти звънне, пренеси малко олио на телефона. Пали свещта всеки път, като обвиваш останалата (изгорялата) част от восъка в платно и го пъхни на скришно място. Можеш да спpеш, когато искаш, но помни че ритуала се прави до новолуние.


Магия със снимки


Първи вариант
Вземете ваша и на любимия фотография и ги сложете една срещу друга. На гърба им напишете думите " Обичай ме така както и аз те обичам.'" и поставете между тях две пови огледалца. Огледалото навътре. Можете да напишете и някое свое качество, което искате да видите в партньора си, също и някое свое желание, което искате той да изпълни. Завийте ги в алена кърпа и ги завържете с червена панделка, След това ги скрийте в стаята в която спите.
Втори вариант
Първо вземете баня или душ като подготовка преди ритуала. Използвайте за почистване на тялото при къпането: соли, валериан, розмарин и розово масло (олио) или някоя от тези съставки.
За заклинанието: снимка или снимки на вас и любимия, 2 малки парчета хартия с вашето име и името на партньора ви написано на всяко. Малък съд, и билката върбинка, ако нямате тогава босилек или лавандула, билките символи на любовта. И малък съд с мед.
Като взимате банята или душа, подгответе се като изпълните мислите си с доброта и любов, мислейки с честно сърце. Можете да кажете причините поради които правите ритуала,и бъдете сигурни че го правите единствено с любов

без чувства за притежание. След като излезте от банята се намажете с масло или лосион смесен с капки от розово масло.

Това се използва за пречистване.
След което сте готови да пристъпите към заклинанието.Поставете снимката или снимките на двамата и двете парчета хартия с имената да гледат едно към друго,на дъното на празния съд.

Поставете няколко листенца от гореспоменатите билки.След което излейте меда обилно да покрие всичко и направете обет за вашата искрена любов,топлина и привързаност като казвате заклинанието:


"Подслаждам ви, в тази лечебна купа!"
Прекарайки три пъти ръцете си върху купата с гальовен жест и визуализирайте как меда засиява и ви обгръща със сияйна светлина,вас и любимия като стоите заедно хванати за ръце. Накрая поставете купата в хладилника или камерата където няма да бъде пипана.
Трети вариант
Необходими са:

Босилек
Розмарин


Снимка на желания обект
Ваша снимка
Игла и конец

Билките се смесват и се запалват. Снимките се пришиват с лицата една към друга и се напява


«Таморе кошатен инхома»
като се държат за малко над дима от благовонието. След това трябва да се изгорят, а праха от тях се сипва в храната или под прага на желаната личност.
Ритуал със снимка
Вземете снимка на мъжа си, желателно паспортна, сложете я върху нова и красива носна кърпа, отгоре наръсете с църковен тамян, така че той изцяло да покрие лицето, после сгънете кърпата на „плик". Без да я обръщате, сложете я под някой много тежък предмет: под няколко книги, кристална ваза и т. н. И я оставете там през 40-те дни. После можете да приберете всичко по местата.
Привличащ ритуал за мъжа
Сложете снимката на мъжа си под дясната си пета. И си обуйте чорап или чорапогащи, прехвърлете цялата си тежест и затиснете снимката с крака си, като кажете 3 пъти:

„Както моето тяло те затиска, така и любовта ти към мен да те притиска. Както на твоето тяло му е тежко от моята пета, така и на твоето сърце да му е тежко без мен. Амин."

През целия ден носете снимката на своя любим по този начин.
Лунна магия за привличане и любов
Заклинанието се казва на пълнолуние към пълната луна, като предварително се мият ръцете с вода, в която са били оставени предишната нощ под луната листа от цвят на роза.
„Луна, моя повелителка, на сърцата хорски озарителка, увий ме със сребърната си светлина, подари ми с изгрева – на обичания/-та(името) обичта, на обичания/та (името)чистата кръв, добрите му мисли, царствените му дела, всичките му/и благи слова. Главата му/и от злато по чиста, устните му/и сладост, тялото – желание. Прати му омая и благоуханието на любовта! Както непрестанно ручеят пее своята песен, както пазачът пази нощните двери, нека така и обичаният/та(името) зорко над мен ( вашето име)да бди, от всички други да ме дели. На Луната приятел/ка ще стана, в сърцето на обичания/ -та (името)ще остана!”Поделитесь с Вашими друзьями:
  1   2   3
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница