След реализацията на този инвестиционен проект на „Софийска вода около 430 души пряко ще почувстват подобреното качество на предоставяните услугиДата25.10.2018
Размер17.31 Kb.
Уважаеми клиенти,

В началото на месец ноември ще започне реконструкция на водопровода по ул. „Златовръх” в участъка от ул. „Кричим” до ул. „Галичица” и реконструкция на участък от канала по ул. „Златовръх”. Това е инвестиционен проект на „Софийска вода” на обща стойност 294 хиляди лева. Той се реализира с цел подобряване на водоснабдяването и отвеждането на отпадъчните води във Вашия район.

Проектът предвижда подмяна на около 120 метра бетонов канал по ул. „Златовръх” в участъка от ул. „Галичица” до ул. „Кораб планина” с нови поелитиленови тръби с диаметър 500 мм, за да се оптимизира отвеждането на отпадъчни води и да се намали рискът от наводнения на имоти.

До февруари 2009 г. съществуващите стоманени и етернитови водопроводи по ул. „Златовръх” в участъка от ул. „Галичица” до ул. „Кричим” ще бъдат подменени с 303 метра нови полиетиленови тръби с диаметър 250 мм. Те са от висококачествен материал с висока плътност, което гарантира сигурност на водоснабдяването, по-малък брой аварии и намаляване на непланираните прекъсвания на водоподаването. Освен водопровода, в участъка, в който работим, ще подменим и всички водопроводни отклонения към сградите и имотите, които се захранват с вода от него.

След реализацията на този инвестиционен проект на „Софийска вода” около 430 души пряко ще почувстват подобреното качество на предоставяните услуги. Индиректно облагодетелствани от реконструкциите ще бъдат всички наши клиенти в района. Изпълнението на строителните работи обаче е възможно да причини някои временни неудобства за Вас, като затруднено движение и паркиране по споменатите улици. Ще се наложи и краткотрайно прекъсване на водоподаването, като за точните дати и очаквана продължителност ще бъдете уведомени с конкретни съобщения. В случай че сте сред клиентите, чието сградно водопроводно отклонение ще бъде подменено, ако е необходимо, наш представител ще Ви помоли да осигурите достъп за изпълнение на връзката с имота.

Заедно с фирмите-подизпълнители, с които работим, ще направим всичко възможно да осигурим качествено изпълнение на строително-монтажните дейности в срок, при оптимална организация и спазване на всички правила за безопасност и здраве при работа.Предварително Ви благодарим за съдействието и проявеното разбиране.
С уважение,

Инж. Добромир Симидчиев
Директор „Капиталови дейности”

Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница