Започна гласуването на сервизите на годинатаДата09.03.2017
Размер23.18 Kb.
Започна гласуването на сервизите на годината
42 автомобилни сервиза се борят за приза на Shell „Автомобилен сервиз на годината” 2015
В интернет страницата www.carworkshopoftheyear.com всеки може да подкрепи своя любим сервиз до 31 декември 2015 г. За гласувалите участници ще бъде организирана томбола с награди ваучери за гориво Shell и масла Shell Helix Ultra.
Общо 42 автомобилни сервиза от цялата страна се включиха в ежегодния конкурс за най-добрите автомобилни експерти в България – „Автомобилен сервиз на годината“, организиран от Shell България и Orbico България. Наградите тази година ще бъдат връчени в четири категории – „Голям мултифункционален сервиз”, „Компактен мултифункционален сервиз“ и „Близо до клиента” (за сервиза, събрал най-много гласове от потребители по време на онлайн гласуването) и новата категория „Грижа за автомобила и околната среда при избор на смазочни продукти“. Тя е за автосервизите, отличаващи се с екологични практики при почистването и изхвърлянето на отпадъците при смяна на масла и ще бъде присъдена по преценка на експертното жури.
"За поредна година разширяваме конкурса с нови категории и успяхме да привлечем много достойни кандидати. Убедени сме, че надпреварата за приза да бъде изключително оспорвана и независимото жури ще бъде затруднено в избора на победителите. Инициативата става все по-популярна сред автомобилните сервизи и благодарим на всички, които заявиха участие, и им пожелаваме успех в следващите етапи от конкурса.“ коментира Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България. „За нас ще е изключително интересно да се запознаем в детайли с кандидатите, техните иновативни практики и екологични решения при избор на масла и смазочни продукти и технологии за събиране и съхранение на отпадъците.“, допълни Милен Недев - търговски мениджър Източни Балкани Shell Lubricants от Орбико България.

В интернет страницата на конкурса www.carworkshopoftheyear.com до полунощ на 31 декември 2015 г. всеки може да подкрепи своя любим сервиз. За гласувалите участници ще бъде организирана томбола с 10 ваучери за гориво на стойност 50 лв. с ДДС от Shell България и 10 бутилки масла от 4л. Shell Helix Ulta с технология PurePlus oт Орбико България. Първите десет автосервиза в категорията „Голям мултифункционален сервиз“ и първите 10 в категорията „Компактен мултифункционален сервиз“, които получат най-много гласове в онлайн гласуването, ще продължат участието си във втория етап на надпреварата. По време на него финалистите ще бъдат оценени на място от представители на експертното жури на конкурса, съставено от независими автомобилни експерти, журналисти, автомобилни състезатели и представители на академичната общност. Те ще поставят оценки по критерии като материално-техническа база и оборудване, условия на работа, брой и квалификация на персонала, гама от предоставяни услуги, иновации в работата и обслужването на клиентите.Инициативата, която се провежда в партньорство със сп. TopGear, цели да награди професионалистите, които се грижат качествено за автомобилите и насърчават профилактичните прегледи, държат на доброто обслужване на клиентите и не непрестанно търсят начини да развиват своите знания и умения, както и услугите, които предлагат. Всеки от победителите сервизи ще получи ваучери за гориво от Shell България ЕАД на стойност 500 лв. с ДДС и ваучери за масла Shell Helix Ultra с технология PurePlus на стойност 500 лв. с ДДС от Орбико България ООД.
Организаторите на конкурса са предвидили и допълнителни награди - служителите на сервизите финалисти във втория етап на инициативата, ще присъстват на обучение за последните иновации и съвременни стандарти в контрола на качеството и количеството на горивата и маслата. Наградите в конкурса ще бъдат връчени по време на церемонията „Годишни автомобилни награди” в края на януари 2016 г.
Каталог: pi files -> 2015
2015 -> Jiangling T7 e с двигатели от Isizu, а производството му започва от другия месец
2015 -> Пресинформация 28 май, 2015 година Opel е лидер по внедряването на Android Auto и Apple CarPlay
2015 -> Infiniti представи специалната версия Q50 Adeyaka Предлага се за трите двигателя на модела
2015 -> Над 10 000 души откриха сезона по драг рейсинг
2015 -> Трите болида Porsche 919 Hybrid ще стартират първи, след тях са трите болида Audi R18 e-tron quattro. Не е изненада, че Porsche доминира в квалификациите на тазгодишното 83-то състезание за издръжливост „24 часа на Льо Ман”
2015 -> Продават Audi Quattro A1 от Група b автомобилът е управляван от Хану Микола
2015 -> Хитовият R8 с 850 конски сили (Видео)
2015 -> Audi загатна за светлините на R8
2015 -> Отмъстителите: Ерата на Ултрон
2015 -> Кобра 11: обади се нов сезон


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница