Дискотека на колела или Nissan Juke с подписа на Ministry of SoundДата28.04.2017
Размер18.32 Kb.
Новина
Дискотека на колела или Nissan Juke с подписа на Ministry of Sound
Лимитираната серия Juke with Ministry of Sound е оборудвана с мощна аудио система, която се трансформира в PA система с DJ пулт.
Източник: Nissan
Две от днешните най-известни градски марки се обединиха, за да създадат уникален модел в лимитирана серия. Nissan удължава своите взаимоотношения с базирания в Лондон авторитет в сферата на клубната и електронна денс музика Ministry of Sound. Това става чрез вълнуващата нова лимитирана серия на Juke. Дръзкият новак, носещ подписа на Ministry of Sound, ще се предлага в Европа от септември, като производството му ще бъде ограничено до 3000 бройки.

Juke with Ministry of Sound може да бъде поръчан с всеки от двигателите и трансмисиите в настоящата гама на модела и се предлага с редица специални дизайнерски и технологични характеристики, които го превръщат в уникално и иновативно допълнение на моделната линия.

Като отражение на известното черно-бяло лого на Ministry of Sound, лимитираната серия на Juke ще може да се поръча или в Metallic Black, или в Solid White цветове. Всички модели ще бъдат екипирани стандартно със 17-цолови бели лети джанти, бели дръжки на вратите и бели кутии на мигачите. За допълнително подчертаване на дръзкото излъчване, В-колоните са изпълнени в лъскаво черно, а уникалната емблема на Ministry of Sound завършва външния дизайнерски пакет.

Тематиката продължава и вътре, като централната конзола на Juke with Ministry of Sound е в поразяващ бял цвят. В бяло са и облицовката на вратите, както и шевовете на кожените седалки, воланът и топката на скоростния лост. Към оборудването е добавена стойка за iPod, даваща на пътниците перфектната възможност за избор на любимата им музика в движение.

Всички купувачи на Juke with Ministry of Sound ще получат също така и ексклузивен Music Pack. Пакетът включва бял Apple iPod touch с 8 GB памет, гравиран отзад с логата на Nissan Juke и Ministry of Sound. Включен е и иновативният „самолекуващ“ се iPod корпус, боядисан със Scratch Shield покритието на Nissan, което само неутрализира надрасквания по корпуса на устройството.

Музикалният пакет съдържа и чифт Ministry of Sound слушалки, брандирани с ексклузивните Juke лога. Пакетът завършва с код за активиране, който позволява на клиентите ексклузивен VIP достъп до музикален магазин на Ministry of Sound.

Посетителите на 2012 Moscow International Motor Show (29 август – 9 септември) ще са първите, които ще имат възможността да видят ексклузивната лимитирана серия Juke with Ministry of Sound. С нейния дебют в руската столица се отбелязва последната глава от успешното сътрудничество между двете марки.

Създаден в сътрудничество с Martin Audio, компанията, отговорна за прочутата „Box” стая в щабквартирата на Ministry of Sound в Лондон, Juke Box е оборудван със система, която е по-мощна от излитащ Jumbo jet и се трансформира в напълно функционираща РА система с DJ-пулт и осветление.Juke Box бе основната атракция в поредица от Nissan Juke Box Sessions след първата си поява през юни. Планират се още събития, може да откриете къде и кога ще се проведат на www.facebook.com/ministryofsound.
Агенция Speed-Press


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница