Грунд 50 строителен коректност и професионализъмДата18.12.2018
Размер22.59 Kb.ГРУНД 50 СТРОИТЕЛЕН Коректност и професионализъм!

ПОЛИСИЛ
ОПИСАНИЕ:
ГРУНД 50 СТРОИТЕЛЕН ПОЛИСИЛ представлява комплексен разтвор на сили-конова емулсия и полимерна дисперсия.
ПРИЛОЖЕНИЕ:
За грундиране на варо-циментови и варо-пясъчни мазилки, бетон, бетонови елементи, газобетон, гипсофазерни и дру-ги плоскости преди вътрешно и външно третиране с бои и мазилки. Грундът укрепва основата, изравнява попиващите й свойства и намалява разхода на следващото покритие.

ПРЕДИМСТВА:

-укрепва основата

-изравнява попиващите й свойства

-намалява разхода за следващо покритие

-осигурява паропропускливост

-запазва сцеплението-бързо съхнене

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Грундът предварително се разрежда с вода 1:10. Върху суха, здрава основа, без мазни петна се нанася до матиране на повърхността, но без филмообразуване.
РАЗХОД:
200 – 400 ml/m2 разреден, в зависимост от порьозността на основата.


СЪХРАНЕНИЕ:
12 месеца в проветриви складови помещения при положителни темпе-ратури. При транспорт да се пази от за-мръзване. При продължително съхра-нение да се разбърка преди употреба.
ОПАКОВКА :
В туби от 5л,л, 20л и 200л варели
ВНИМАНИЕ
Продуктите на Теком АД отговарят на изискванията на посочените нормативни документи, само при правилно съхранение, обработване и влагани при условия в съответствие с препоръките на производителя информация за съответния продукт,копия от която се предоставят по заявка. Информацията за продуктите е въз основа на опита и познанията ни.Разликите в материалите и действителните условия на обекта са такива,че не може да се гарантира пригодността им за точно определена цел,нито да има законни задължения от настоящата информация,нито от писмени препоръки или други съвети.Потребителят трябва да провери пригодността на продукта към поставените цели. Теком АД запазва правото си да променя характеристиката на своите продукти.Правата на собственост на трети лица следва да бъдат спазвани.Всички поръчки се приемат съгласно нашите условия на продажба и доставка.Потребителите са длъжни винаги да правят справка с последното издание на регионалната Техническа Техническа информация за съответния продукт,копия от която се предоставят по заявка.

ТЕКОМ АД

СОФИЯ 1836 бул.”Владимир Вазов”№402-II ;

тел:02/948-08-11;0898 410 864/11 ;0887 207 838/11 ;

факс:02/ 847-42-69 www.tekom-bg.com

e-mail: tekom_unimat@abv.bg ; office@tekom-bg.comБаза данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница