Семинар на тема "Участие в тръжни процедури за строителство за проекти, съфинансирани от Световна банка" 21 май, 2013Дата07.08.2017
Размер11.82 Kb.
Семинар на тема "Участие в тръжни процедури за строителство за проекти, съфинансирани от Световна банка"
21 май, 2013

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) и представителството на Световна банка за Република България организират семинар на тема "Участие в тръжни процедури за строителство за проекти, съфинансирани от Световна банка". Семинарът ще се проведе на 21 май 2013 г. от 10.00 часа в МРРБ.


Основната цел на семинара е да повиши възможностите на предприемачите, желаещи да вземат участие в тръжни процедури за възлагане на изпълнението на големи строителни договори да изготвят отговарящи на изискванията тръжни документи, като основните въпроси, които ще бъдат засегнати са:

Семинарът има за цел и да бъде обърнато внимание на често срещаните проблеми, идентифицирани в посочените етапи.

Във връзка с гореизложеното бихме искали да Ви поканим да участвате в семинара или да определите един участник от Вашата институция, който да вземе участие в него. Моля да отбележите, че семинарът ще бъде воден на английски език. Ще Ви бъдем благодарни да получим Вашето намерение да вземете участие в семинара до 16 май 2013 г. на е-мейл KShopova@mrrb.government.bg.

За допълнителна информация се обръщайте към г-жа Калина Шопова, телефон +359 2 9405 338.При необходимост, всички промени в гореизложеното ще бъдат своевременно публикувани на уебсайта на МРРБ www.mrrb.government.bg .


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2016
отнасят до администрацията

    Начална страница