Служителите в Община Перущица взеха 11 сертификата за преминато обучение по опакДата15.10.2018
Размер10.52 Kb.
Служителите в Община Перущица взеха 11 сертификата за преминато обучение по ОПАК

Нови единадесет  сертификата за преминато обучение по проект „Администрацията на Община Перущица – с повече знания  и ефективна работа” получиха служителите на Общината. На 14 и 15 март   2014 година в Хисар  се проведе   специализирано групово обучение по проекта на тема  „Развитие на ефективни презентационни умения и работа с медии” за служители на Община Перущица.

Обученията се извършват от  Българска консултантска организация” ЕООД  по договор подписан на  16.09.2013 г. по дейност 2 „Провеждане на специализирани групови обучения за служителите  на администрацията за повишаване на екипната ефективност“ и дейност 3 „Провеждане на индивидуални специализирани обучения за придобиване на специфични умения“ по проект „Администрацията на Община Перущица – с повече знания  и ефективна работа”. Той е по Оперативна Програма  „Административен капацитет”, съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ, приоритетна ос II”Управление на човешките ресурси”, подприоритет 2.2 ”Компетентна и ефективна държавна администрация”, бюджетна линия   BG051PO002/12/2.2-07.

В обучението в Хисар  участваха 11 служители от общинска администрация Перущица, които  получиха от обучаващата организация „Българска консултантска организация” ЕООД сертификати за преминато обучение. Темите по  които бяха обучавани служителите от  администрацията  бяха  презентационни умения и работа с медии, както и  умения за ефективна презентация.
Каталог: sites -> default -> files
files -> Образец №3 справка-декларация
files -> Р е п у б л и к а б ъ л г а р и я
files -> Отчет за разкопките на праисторическото селище в района на вуз до Стара Загора. Аор през 1981 г. ХХVІІ нац конф по археология в Михайловград, 1982
files -> Медии и преход възникване и развитие на централните всекидневници в българия след 1989 година
files -> Окръжен съд – смолян помагало на съдебния заседател
files -> Семинар на тема „Техники за управление на делата" 18 19 юни 2010 г. Хисар, Хотел „Аугуста спа" Приложение
files -> Чинция Бруно Елица Ненчева Директор Изпълнителен директор иче софия бкдмп приложения: програма
files -> 1. По пътя към паметник „1300 години България


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница